Két nap alatt kétszer fordultunk meg az étteremben, ebből is látszik, hogy elégedettek voltunk.Jellemző a jó hangulat, kellemes környezet és a kedves, korrekt kiszolgálás. Nagyon jó a menüajánlatuk, igen kedvező áron. Mivel sokan járnak oda, érdemes helyet foglalni, legalábbis mi hétvégén ezt tapasztaltuk.
Egy átmulatott éjszaka után próbáltuk összeszedni magunkat és elmentünk ebédelni. Érdeklődtünk soproniaktól és ezt ajánlották. Az étterem zsúfolásig tele volt, pár percet várnunk kellett a teraszon az asztalra, de megérte. Az óriási napernyő alatt elbújtunk a nap elől és rendeltünk gyógyítónak két limonádét.
Pár perc múlva a kedves pincérünk hozta a megmentőnket, óriási áfonyás limonádé, jéghidegen, gyümölcsökkel. Közben kiválasztottuk az ételeket, megrendelésnél a pincér felhívta a figyelmünket arra, hogy lehet kicsit többet kell ma várni, mivel nagyon sokan vannak. Korrekt dolog volt, de végül 15 percen belül megkaptuk a megrendelt ételeket. Közben élveztük a terasz és a környék hangulatát a kényelmes párnás székeken. Én egy parmezános csirkét ettem paradicsomos pennével, drága barátnőm egy cézár salátát. Nagyon finom volt mindkét étel, közben pincérünk a telefonunk feltöltését is megoldotta. Utána kértünk még egy túrós palacsintát vanília öntettel, de mikor kihozták a látványtól én is kedvet kaptam egyre. Utána még egy órát maradtunk,élveztük az egészet. Jó konyha, nagyon kedves pincérek és pazar környezet! Ígérjük visszatérünk!
Gyakran járok a Perkovátz Házba és mindig elégedetten távozok. Itt vannak a legszebb és legkedvesebb pincérlányok. Délben gyakran menüzünk kollégáimmal, este barátokkal térünk be vacsorázni és pár sört legurítani. Különleges angol sör a kedvencem, érdemes kipróbálni.
Érződik a hangulaton a múlt öröksége: a családi kézben az ősök alapította vendéglő hangulata is családias. Ezt érezni a kiszolgáló személyzeten is: kedves ismerősként fogadják a betérőt, csak néha kicsit lassan érkezik a rendelt finomság. Igaz, ilyenkor sokan vannak a vendégek.
A vendégek között is van egy összeszokott törzs csapat, s már ez emeli a hangulatot. A meleg színű kárpitok, a magyarossá tett angol belső még a legzordabb télben is melegséget áraszt. A sörök finomak, méltóan a tulajdonos nagyapjának emlékéhez, aki először vezette be anno a hűtött csapot sört a városban. A ház kultúrális és más rendezvényeknek is helyet ad: civil szervezetek kapnak itt összejöveteli lehetőséget. A konyha főztje hazai ízeket idéz, néha még nagyanyáink ételeit is hozza. Az átlagembernek való, semmi flanc, semmi faxni. És mindig tele van virággal, ami önmagában széppé varázsolja a környezetet. . .