Ha hangulatos és meghitt helyre vágysz Sopronba, akkor gyere ide. Csendes de még is a város szívében található étteremről beszélhetünk. Csütörtöki napon mentünk, kora délután és szerencsénkre üres volt az étterem, igaz valami rendezvény is volt a városba.
Gyors kiszolgálás, az ételek nem voltak rosszak (borjú bécsi) és nem is kimondottan drágák, van választék ételben és italban is, gyorsan elkészültek, de nem a minőség rovására.
Szilveszterkor a városban sétálva eljött az ebédidö . Véletlenül választva tértünk be egy vendéglátóba ahol a Pincér Úr segitökészen kalauzolt a pince helyiségbe bennünket . Gyors italrendelés felvétel és kiszolgálás . Az ételrendelés után körbeszemléltük a kissé szükös de meleg és hangulatos helyiséget .
Sokszor járok Sopronban, de a Rókalyukban most voltam először. Az utcára kitett menü keltette fel az érdeklődésemet. Az utcáról nagyon kicsinek látszik, de belépve kiderül, hogy a nevének megfelelően le kell mászni az alagsorba, ott van igazán az étterem. Természetesen van egy kitömött róka is.
A menü megfelelő volt, de semmi különös, a resztelt máj pedig már reggel készülhetett, nem volt valami puha. Az előny az olcsóság, és az, hogy a Várkerületen van, nagyon központi helyen. Be lehet térni, ha az ember nem akar tovább keresgélni, de ha nem muszáj, azért inkább maradok a Perkovátz-Háznál.
Hatalmas csalódás volt úgy egy hónapja. Egyedüli vendégként 53 percet vártunk az ebédünkre, amiről lemaradt egy hozzávaló. A salátánk romlott volt a pincér hozott másikat, ami ugyanolyan rossz volt. Az első asztal ahová leültünk annyira koszos volt, hogy választottunk egy másik helyet inkább.