A Hotel Fagus a csodálatos Lövérekben kínál kényelmes szállást turisták és tökéletes felszereltséget üzletemberek számára. A szálloda gyönyörű zöld környezetben található, közel Sopron történelmi városához, az osztrák határhoz, valamint a Fertő tóhoz.
Azt hiszem nyugodtan írhatom, hogy ez a top szálloda Sopronban. Itt minden megvolt, amire csak szüksége lehet a pihenni vágyó pároknak, családoknak. Mese szép, gyönyörű, hatalmas szálloda, csodaszép kilátással. Csodálatos környezet, baba barát, jó masszőr, gyönyörű környezet. Tökéletes kiszolgálás,megfizethető árak.
Gyönyörű környezet, a személyzet kedves, figyelmes udvarias. Rengeteg vendég volt, elismerést érdemel teljesitményük. Az ételek italok kiválóak voltak. A liftek száma, kapacitása ennyi vendég mellett igen kevés, sokat várakoztunk, a lépcsőt nehéz megtalálni! A wellness részleg kissé csalódást keltő volt.
(szauna hőfoka, gőz, jacuzzi) A zuhanyok nem méltóak a szálloda egylbként nagyon szép berendezéséhez. Összességében jól éreztük magunkat, ha Sopronban járunk, szivesen választjuk ismét a Fagust
a szoba cincérekkel volt tele, legalább 20-t kellett kitessékelni az erkélyre, de valahogy a fakeretes erkélyajtó alatt mindig újra és újra jöttek, zavaró volt ez, a függöny hátulja is ezekkel volt teli; a probléma és félrevezető még az volt, hogy a beltéri medencékről olyan fotó van fenn a neten, mely szerint 2 nagyobb medence is van de ez csak a tükörfal miatt volt így, a medencekínálat így szegényesnek mondható egy ekkora szállodához; ami szép volt és jó, az az udvar, a maga hangulatával és a friss levegővel, sétánnyal; s az étkezés is kiváló volt
Csodaszép helyen, tökéletes élményt nyújtott a szálloda! Szívből ajánlom, nem csak nászutasoknak! :) Az ételek kifejezetten magas színvonalúan voltak elkészítve, a felszolgálással, személyzettel is maximálisan meg voltunk elégedve! Megérte hallgatni a tanácsra, aki ezt az szállodát ajánlotta!!
Pénteken délután érkeztünk a feleségemmel a szállodába. Az úton a szálloda felé sehol nincs iránymutató a szálloda felé, ami nem biztos, hogy a Fagus hotel hibája, a többi szálló sem volt kitáblázva. A 613-as szoba felé tartva feltünő a piszkos szőnyeg a folyosón, a szobába lépve pedig szeptember 20.
-án kifejezetten hideg volt a hőmérséklet. a személyzet egy ilyen hideg napon nem fűtött szobával várta a vendéget, ezért én bekapcsoltam a szobában a légkondiciónáló berendezést, természetesen melegre állítva. A vacsorát követően a szobába visszaérve ugyanaz a hőmérséklet várt minket, amin sem a recepció, sem pedig a karbantartó szolgálat nem tudott változtatni. A recepció plusz takarókat tudott felajánlani egy négy csillagos szállodában. . . Az első vacsora alkalmával a desszerteken és salátákon kivül két féle leves és négy féle főétel volt a választék, ami az eddigi tapasztalataim szerint szegényesnek mondható. A feleségem vegetáriánus, egy tésztaféle volt a főttétel számára a kínálat. A reggeli másnap kielégítő volt, de kétszer is figyelmeztetni kellett a személyzetet arra, hogy elfogyott a rántotta, illetve a tej. Szombaton este a vacsora kínálata megfelelő és változatos volt, vasárnap a reggeli választékát tekintve ugyanaz, mint szombaton, de már kellő mennyiségben. A wellness részlegen az egyik jakuzziban nagyon büdös volt, az úszómedencében viszont kellemes meglepetés, hogy nem jéghideg volt a víz. Összességében a Fagus hotel szinvonalával és szolgáltatásaival nem voltunk elégedettek, legközelebb ennyi pénzért másik szállodát fogunk választani. Egy négy csillagos hoteltől nem a fent említett szinvonalat várja a vendég. Üdvözlettel: Takács Péter
Szüleim ajánlották ezt a szállodát, többször voltak ott és jókat mondtak róla. Nos, mikor mi mentünk, nem tapasztaltuk az általuk leírt jó dolgokat. Kezdem azzal, hogy a szálloda parkolójában fizetni kell, nem is keveset. Szerintem ez egy lehúzás. Akkor már inkább építsék bele a szoba árába úgy nem tűnik ekkora pofátlanságnak.
Még szinte be sem léptünk, a recepciónál félrehívott minket egy öltönyös ember, hogy ajánlana nekünk egy hatalmas akciót, ha befizetünk egy nagyobb összeget most, akkor ennyire meg annyira jól járunk ha legközelebb jövünk. Már bocs, de mikor az ember megérkezik, (mi Budapestről) nem arra vágyik, hogy ezzel zaklassák, hanem, hogy minél hamarabb megkapja a szobáját. A szobák jók voltak a környezet szép. A fürdőköpenyek lyukasak, szakadtak, a wifi-ért fizetni kell, ha jól emlékszem valami 4000Ft-ot. Ennyiért egy havi internetet kap az ember. Értem én, hogy konferenciákat is rendeznek a szállodában, de nem mindenki azért megy oda. Reménykedtünk, hogy a wellness jó lesz. Sajnos a jakuzzi vize hideg (langyos) volt és miután megemlítettük akkor sem történt semmi. Másnap sem. Az infraszaunáért szintén fizetni kell. Van konditerem is na azon látszik, hogy egy forintot nem költöttek rá évek óta, ráadásul beázott a tető és folyt be a víz. Az ételekkel szerencsére nem volt semmi baj, bőséges volt, finom volt. Az étkező helység viszont tényleg szűkös egy kicsit, ezért másnap inkább később mentünk vacsorázni, mikor többen már befejezték. Mikor elmeséltem a tapasztalataimat a szülőknek alig akarták elhinni. Azóta ők is voltak és ugyan ezeket tapasztalták. Sokat romlott a színvonal. Nem hiszem, hogy vissza térünk a Fagus-ba valaha. . .
Kényelmes, szépen berendezett szobák, a személyzet igazán kedves és segítőkész. Rendkívül finom, változatos, bőséges svédasztal kínálat. A wellness részleg igazi kényeztetést kínál, a szálloda gyönyörű környezetben van. Fantasztikusan éreztük magunkat, valódi kikapcsolódás volt, bármikor szívesen visszamennénk.
Ez egy olyan hely, hogy még el sem mentél, máris indulnál vissza. A szálloda csodálatos,a szoba tágas, tiszta, a személyzet figyelmes, de nem tolakodó. Az étterem kifogástalan. Nagy választék, úgy a reggelinél, mint a vacsoránál,saláták, desszertek, fejedelmi ellátás. A környék lenyűgöző, a mindennapi séta elhagyhatatlan, nem lehet betelni vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gyerekekkel voltunk itt pár éve néhány napot, nagyon jól éreztük magunkat. Szép, modern szálloda. A kert csodaszép, rendezett, a szobák tiszták, a személyzet kedves, segítőkész. . . Ami talán negatívum, az étterem és a fürdő rész elég zsúfolt. Az ételek finomak, a kínálat is rendben volt. Fekvése nagyon jó, könnyen megközelíthető. Pár napos kikapcsolódásra csak ajánlani tudom.
Régi vendégek vagyunk a Hotel Fagusban:Részben magánszemélyként,részben kongresszusi résztvevőként. A mostani utunkat feleségem születésnapja keretezte be,és ebben a szálloda remek partnernek bizonyult. Még a légkondicionáló berendezés hibája sem tudta az ünneplést elrontani,mert a szálloda személyzete - élén az igazgatóval és az éttermi igazgatóval -mindent megtett azért,hogy méltóképpen ünnepeljünk. Mi csak köszönettel tartozunk! A számlánkat persze kiegyenlitettük!