A Hotel Lövér Sopron egyik legkedveltebb részén, a Lövérekben helyezkedik el, nyugodt és szép környezetben, és kényelmes szobákkal, változatos programokkal, jól felszerelt konferenciarészleggel várja kedves vendégeit.
Maximálisan tetszett a tisztaság,a figyelmesség,a kiszolgálás,a fölszereltség,a bőséges ízletes ételek.A velnesz részen is kiváló volt minden.Ha lehetőségem lesz rá a közeljövőben,ismét igénybe veszem a szolgáltatást.
Nagyon tetszett az elhelyezkedés, és a reggeli valamint a vacsora változatos volt. A wellness részleg csalódás volt, egy ekkora Hotelnek túl kicsi, annak ellenére is zsúfolt volt, hogy nem fő szezonban mentünk. Egyáltalán nem volt alkalmas a pihenésre a wellness környezete sem, nem volt elég szék, illetve ágy lefeküdni.
A szauna is kicsi volt ennyi embernek, és úgy recsegtek a fa deszkák, hogy féltünk letörik alattunk. Illetve a wellness részleg dolgozó Úr szabta meg, hogy ki hány percet lehet a jacuzziban, ami nem igazán segítette a pihenést. Elég sokára kapcsolata be a második szaunát, vagy legalább egy pihentető zenét.
Öregasszonyként tartózkodtam a Lövér szállodában, már sokadszor. Mindig előszezonban, kedvezmény igénybevétele mellett van lehetőségem a szállodában tartózkodni. Attól, hogy előnytelen fekvésűek azok a szobák, melyeket egyedülálló özvegyek kapnak, nem jelenti azt hogy gyengébb minőségű szolgáltatást kaptam volna.
Nagyon köszönöm, hogy egyáltalán egyágyas felár nélkül ott lehettem. Tökéletes az ellátás, csak a "közös lavór"-ban/ fürdőmedencében / olyanok voltak, akik nem mosakodtak meg előtte. Ápolatlan (moderálva a szerkesztő által) vendégek is voltak. Erről nem tehetnek. Fürdés helyett kirándultam. Még egyszer köszönöm, ez volt az utolsó utam.
A személyzet felkészültsége hagy némi kívánnivalót maga után. . . Néhány kérdésre egyáltalán nem tudtak választ adni. A felszolgáló személyzet néhány tagja sincs -finoman szólva- a helyzet magaslatán. . . Ezektől eltekintve a hotel teljesen rendben van, a wellness részleg nem túl nagy, de ami van, az jó.
Tetszett, hogy a bár környékén volt lehetőség és főleg hely közösségi életre (társasjáték Pl. ). A szálloda körüli erdő (Lővérek) tökéletes kiránduló hely. Mi kutyákkal voltunk, nekik is nagyon jó volt ez így.
A szálloda szép helyen van. A szoba és a közösségi terek tiszták, rendezettek. A dolgozók többsége nagyon kedves. Kirándulási túrázási lehetőségek vannak a környéken. A feltálalt ételek finomak, a választék bőséges, ami furcsa volt, második este próbáltunk folyadékhoz jutni a vacsora alatt, de a felszolgálók nem vették figyelembe a jelzéseinket.
A szálloda wellnesse kicsi, az infraszaunát időpont egyeztetés ellenére elfelejtették felfűteni, igy ez nekünk kimaradt. Összességében jól éreztük magunkat, a kellemetlenségek ellenére valószínű még visszatérünk. Azoknak tudom ajánlani ezt a szállodát, akik szeretik az egyszerű nyugodt pihenést.
Alapjában vève elègedettek voltunk mindennel. A fürdőszobában viszont elzárhatatlan volt a meleg vizes csap, îgy nem is használtuk. Többször szóltunk, de nem kaptunk jelzèst ès nem is javïtották meg.Remèljük az utánunk következő vendègeknèl már nem lesz gond.
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését, jeleztük a hibát műszakos munkatársaink felé. Reméljük, mindezek ellenére kellemes néhány napot töltöttek szállodánkban! Várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel:
2025. január 8., Dzurné Halasi Mónika, Hotel Lövér
A szoba, kellemes volt, az ételek finomak, amit hiányoltam, a recepciósok nem mindig voltak tisztában a dolgokkal, mivel mi busszal közlekedtünk a városba, a kifüggesztett menetrend eltért a megállóban lévőtől, ez hét végén kellemetlen, mert óránként közlekedtek a buszok. Összességében kellemes, pihentető, kikapcsolódás volt.
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy a szobával és az ételekkel elégedett voltak, továbbítjuk pozitív visszajelzését a konyha felé is. Január 01-től változott az autóbuszok menetrendje, köszönjük a figyelmeztetést, kinyomtattuk az új menetrendet a szállodába. Reméljük, hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
A hotel kissé "öregecske" volt, itt-ott kopottas. A fürdőszobában sem a mosdónál, sem a kádnál nem folyt meleg víz, csak épphogy langyos. Ez a mosdásnál elég kellemetlen volt. A tv csatorna-szolgáltatás minimális, sokkal több német nyelvű csatorna volt. (Azért a magyaroknak előnyben kéne lenni! ) A "Wellnes"-részleg nevetségesen kicsi.
A közlekedő részen bokáig áll a víz, ami elég kellemetlen. Egy felújítás nem ártana az egész hotelnek! Az ételek minősége is változó volt. Volt ami ízlett, volt ami botrányosan amatőr volt.
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Sajnáljuk, hogy nem tudtuk teljesíteni az elvárásait. Minden visszajelzést komolyan veszünk, és igyekszünk javítani a szolgáltatásainkon. Munkatársaink és szolgáltatásaink fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, hogy a jövőben még jobb élményben részesíthessük vendégeinket.
A hotel konyhája remek volt. Óriási választék, finoman elkészítve! Gyümölcs, sütemény, péksütemény óriási választékban. Előzékeny gyors kiszolgálásban volt részünk. A város nézést az idegenvezetővel senki ne hagyja ki! Az idegenvezető külön dicsérendő egy élmény volt vele megtekinteni a belvárost.
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen a kedves szavakat! Örömmel halljuk, hogy elégedett volt a szolgáltatásainkkal. Sarrang István idegenvezetőnk felé is tolmácsoljuk Dicsérő szavait! Várjuk vissza szeretettel legközelebb is Önöket! Üdvözlettel:
2024. november 21., Dzurné Halasi Mónika, Hotel Lövér
A hotel elhelyezkedése pazar. A szombati idegenvezetői program színes, élményszerű. Az étkezések változatosak, ízletesek, finomak.
Sajnos a dohányzási tilalmat egyes üdülőtársak nem tartották be, nagyon zavaró volt a kora reggeli, vagy késő esti cigarettafüst érzékelése az erkélyen illetve a nyitott ablakokon át a szobában.
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megosztotta velünk a tapasztalatait! Az ön visszajelzése nagyon fontos számunkra, a jövőben igyekszünk jobban odafigyelni, hogy dohányzó vendégeink csak az arra kijelölt helyet használják. Várjuk vissza Önöket! Üdvözlettel:
2024. november 21., Dzurné Halasi Mónika, Hotel Lövér
9400Sopron, Várisi u. 4.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • Fitnessz center • Spa & wellness center • pezsgőfürdő • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 3500 Forint / nap (Foglalás szükséges)