Csendes környezetben, a festői szépségű Lőverek alján - pihenőövezetben - szeretettel várjuk kedvező árakkal a Hotel Panorámában! Szállodánk közel van az erdőhöz, fedett uszodához, strandhoz, egyetemhez. A belváros is és az Állami Szanatórium is 10 percnyi sétával elérhető.
Kisebb szállodánk családias jellege biztosítja a nyugodt pihenést, kellemes időtöltést. Szállodánk zöldövezetben, a Lőverek alján található, a Panoráma út 38. alatt. Szobáink 1, 2, 3 ágyasak, pótágyazhatóak, színes tv-vel, rádióval, hűtőszekrénnyel, fürdőszobával, nyáron ventilátorral felszereltek. Ingyenes WiFi a szálloda egész területén!
A Soproni Panoráma hotel a Lőverekben található. A hotel kényelmes, ár-érték arány kifogástalan. A vezető és a személyzet készséges, udvarias és figyelmes. Másodmagammal nyaraltam itt,nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek ajánlom ezt a kellemes szép helyen található szállást. Nagy előnye és ezzel a hotelt és a Fácánkert vendéglőt is dicsérem egy kalap alatt.
A hotel vendége kedvezményesen étkezhet a Fácánkert vendéglőben. Hangulatos kerthelyiség,finom ízletes ételek és udvarias kiszolgálás jellemzi a Fácánkert vendéglőt. A hotelt és a vendéglőt mindenkinek jó szívvel ajánlom! Czecző Gáborné Budapestről
Szüleimmel látogattunk el Sopronba egy városnéző kirándulásra a nyár folyamán. A szálloda felső emeletén kaptunk 2 hálóteres apartmant. A szobák mérete megfelelő pihenéshez, TV, hűtő wifi működött. A tulajdonos rendkívül kedves és segítőkész volt (térképeket, programfüzeteket szívesen adott, sőt segített a wifi beállításban is) A reggeli igazi családias étkezés volt, a hölgy szívesen teljesítette extra kéréseinket is.
Kedvező ára miatt választottuk a Hotelt. Régo szoc. reál épület a Lőverekben, csak az utca neve panoráma, mert kilátás nincs. . . . Érdekes módon se törölközősem szappan nem volt a fürdőben- nem jár. . . A tisztaság megfeleő volt. Félig tetőteres szoba ablakai nyitása -izgalmas volt,vagy egyiket vagy másikat lehetett nyitni , mert összeértek.
Valami mekk mester csinálhatta. Ára valóban olcsó volt a többihez viszonyítva,de azért szolgáltatni kellene. . . . Recepció csak de-t vagy du-án van. Tehát a szállást csak 5-órától lehet elfoglalni. Érdekes. . .
Hotel Panoráma válasza
Kedves volt Vendégeink!
Épületünk a Panoráma úton található, ezen végig sétálva sok helyen találkozhatnak kilátással, lombhullás után pedig az egész szakaszon! (teraszunkról is és körülöttünk is több helyről, ha lett volna több idejük körülnézni)
Törülközőt régen mindig biztosítottunk, de sajnos pont a Vendégek kényszerítettek minket arra a lépésre, hogy ezt a megszüntessük.
A foglalás előtt leírásunkban és utána a visszaigazolásunkban is olvasható, hogy a rossz tapasztalatok miatt nem készítünk ki a szobákba. Ennek tükrében mindenkinek van lehetősége arra, hogy másik szállást válasszon - ha ez nem felel meg.
A szállást nem csak 17 órától, hanem délelőtt 11-től 13-ig is el lehet foglalni, ez is olvasható volt leírásunkban és meg is írtuk Önöknek…
Augusztusban szálltunk meg a hotelben a feleségemmel. Nagyon jól éreztük magunkat. Csodálatos panoráma látható a hotelből. Erkélyes szobát kaptunk, a kilátás a mellékelt fotón látható. Mindenki nagyon barátságos és segítőkész volt! A tulajdonos is mindenben segített. Az étkezés az Arany Fácán étteremben biztosított. Gyönyörű hely, fantasztikus ízekkel. Köszönjük!
Több ízben szálltunk már meg ebben az eldugott,Sopron-illatú szállóban,mely a Lővérekben található. Elsősorban a csendre és erdőre vágyó társaimnak ajánlom ezt a helyet. Az épület több szintes,mi még csak a földszinten aludtunk,így az ottani állapotról tudok írni. A szállóhoz nagy kert tartozik,mely a teraszról megközelíthető.
Parkolás az utcán ,a szálló előtt lehetséges,de a kis utca nem forgalmas,így jó helyük van az autóknak. A szállóban csak reggelizési lehetőség van ,kedves,családias kiszolgálással és sok finom teával! ! ! A vacsorákat,ebédeket a közelben található-szintén nagyon családias-Aranyfácán étteremben lehet elfogyasztani. Az árak elfogadhatók,és minden kedvezményt megad a tulajdonos,amit lehet. (Nyugdíjasok vagyunk. )Ajánlom minden kirándulást szerető társamnak ezt a csendes helyet. Huiber Jánosné Hradil Györgyi Ajkáról
A szerencse útján tudtam párommal két éjszakát eltölteni a Hotelben. A környezet,a kilátás kellemes volt, a szobánk tágas és tiszta volt. Sok szép percet töltöttünk ott, a város érdekes látnivalókat tartogatott. A szálláshely régies hangulatot idéző berendezési tárgyai a személyzet hozzáállása, segítőkészsége megfogott bennünket. Szívesen visszatérnénk máskor is.
Egy ejszakat töltöttünk el a hotelben, de nagyon jol ereztük magunkat. Szep,tiszta szobak, ket helyisegböl allt, egy nappali es egy haloszobabol, igy nem zavartuk egymast a ferjemmel, ha ö aludni, en pedig TV-et nezni akartam. Szep nagy terasz nyilt a nappalibol, gyönyörü a kilatas a kertre. Igaz az etkezest nem vettük igenybe, de a etkezö helyiseg is nagyon szep volt.
Nagyon tetszett a szálloda és Sopron városa is. Kellemes környezetben,a Lővéreknél, remek kiszolgálással, udvarias személyzettel várják az odalátogatókat. A szolgáltatásokat is igénybe vettük, és meg voltunk elégedve azokkal is. Biztosan visszatérünk még erre a helyre is, mivel csak pozitív élményekkel gazdagodtunk édesapámmal a nyaralás ideje alatt. Csak alánlani tudom másoknak is!
Szép környezetben,csendes,nyugodt helyen található a szállás Sopronban,a Löverekben. A személyzet udvarias,kedves. Törölköző csak kérés ellenében van,ezt tudatják is,de ha a vendég kér,azonnal adnak. Ottlétünk alatt semmilyen rossz tapasztalatunk nem volt. Egész ottlétünket zavartalanul. nyugalomban töltöttük.
Júniusban, ebben a csodálatos környezetben töltöttünk el két éjszakát. Kicsit tartottunk tőle, hogy nem sikerül a szállásfoglalás, mert szinte az utolsó pillanatban döntöttünk az utazásról. Mégis, a hotel részéről az ügyintézés nagyon rugalmas, gyors volt, azt a szobát kaptuk, amit szerettünk volna, az erkélyes fotelágyast, ahonnan a kilátás gyönyörű.
:-)A személyzet segítőkész, udvarias, barátságos, tisztaság van mindenütt. Fontos szempont, hogy pénztárcabarát a hotel, a városban található szálláshelyek közül az egyik legolcsóbb, és a legjobb. A város és környéke csodálatos, megnéztünk mindent, amit lehetett, ráadásul az időjárás is nekünk kedvezett a kirándulásokhoz. :-) Bízunk benne, hogy még sokáig tartani tudják az árakat, mert ha Sopronba megyünk, csak itt szeretnénk megszállni. Ajánljuk mindenkinek ezt a hotelt, aki szereti a természetet és az aktív kikapcsolódást.