A négycsillagos Hotel Sopron pár perces sétára található a város szívétől, és nagyon közel van az osztrák-magyar határhoz - 100 kényelmes, modern szobával várja kedves vendégeit, melyk mindegyikében rendelkezésre áll fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, SAT-TV, rádió, minibár (egyrészükben panorámás terasz is van).
Évente többször ruccanunk át Ausztriába családdal vagy csoporttal és ilyenkor szívesen szállunk meg itt. Udvarias recepció, tiszta szobák, közel van a városhoz. Ebben az évben végre volt időnk a wellness rész kipróbálására is. Nagyon jó volt, hogy csak ketten voltunk a párommal. Olyan intim hely, maximum barátokkal érdemes egy időben igénybe venni.
Jó lenne ha kicsit tovább nyitva lenne, bár így is jó 20 perccel tovább maradtunk, mint a nyitva tartás szerint lehetett volna, de senki nem szólt ránk (+++). A kilátás a kivilágított városra nagyon romantikus! Az reggeli megfelelő, a vacsora finom, bőséges. Felújított szobát kaptunk,amely nagyon ízléses, modern volt. SZívesen megyünk újra és újra!
A személyzet előzékeny, udvarias, szolgálatkész. A szoba tiszta, jól berendezett, naponta cseréltek törölközőt és naponta takarítottak. A szálloda kedvező elhelyezkedésű, jól megközelíthető, tágas parkolóval rendelkezik, de a főút közelsége miatt jelentős a zajhatás.
Az ételek általában finomak, főleg a levesek, de a frissensültek többször állottak voltak, a melegen tartás nem volt eredményes. Összességében jól éreztük magunkat.
Sajnos nekünk nem igazán sikerült jól az itt töltött nyaralási időszakunk mert megérkezésünk másnapján féjem rosszul lett és a helyi kórházba került. A szálloda recepciós kollegái mindenben a segítségünkre voltak, pl. merre találjuk a kórházat ill. szükség esetén a házi patikájukból is tudtak volna gyógyszerrel segíteni.
Minden nap érdeklődtek féjem hogyléte felől és az ellátást is csökkentették 2 főre, így nem kellett a férjem részére lefoglalt szállást és félpanziót kifizetnem. Az ételek finomak és választékosak voltak. A szobánk minden nap tiszta volt. Mégegyszer szeretném megköszönni az együttérzést és segítséget, további minden jót és egészséget kívánok a munkájukhoz.
Az 1 db beltéri jakuzzit én nagyon kevésnek és balesetveszélyesnek találtam. A reggelihez felszolgált gyümölcsöt szívesen elfogyasztottuk volna este. A reggeli majdnem "mindig" ugyanaz volt. A kinti medence a gyerekek számára szerintem egy kicsit hideg. A takarítószemélyzet viszont nagyon jól végzi a munkáját. A teljes testmasszázst mindenkinek tudom ajánlani.
A szállodai szobán kívül nem 4 csillagos semmi. A vacsorák minősége jóval átlag alatti, nincs választék,az ételek ízetlenek. A reggeli ennek pont az ellentéte:változatos, elfogadható. A wellnes részleg nevetséges, igénytelen, elavult. Nem lenne gond, ha tartanák a színvonalat és megnéznének egy valóban 4 csillagos szállodát,hogy milyennek kellene lennie. Sok sikert a fejlődéshez,igazán rá fér.
Pozitívumok: Tiszta ,rendezett az egész hotel,komoly személyzettel. Rengeteg programlehetőség, jó szervezéssel, ami ritka manapság. Bőséges , és finom ellátással. Gyönyörű kilátás Sopron belvárosára. Hotel nagyon jól megközelíthető, pár perc sétával elérhető Sopron főtere. Negatívum: Egyedűl egy belső medence hiányzik . Nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyon tetszett szállodájuk és a szolgáltatás is, annak ellenére, hogy nászutasok voltunk és ezt jeleztük is foglalásunkkor, nagyon meglepődtünk és csalódtunk , hogy két külön ágy várt ránk a szobánkban! Mivel cserére nem volt lehetőség így számunkra megfeleltek össszetolva is! Az étkezés nálunk 5*-os, bőséges volt ízletes és változatos!
Köszönjük szépen a személyzet munkáját kedvesek, barátságosak és segítőkészek voltak. A jövőben is kívánunk minden jót, sok elégedett vendéget! Horváth Anbdrás és Horváth Belovics Erika (a 204-esből)
2013. húsvéti programon voltunk itt/2 felnőtt,2 gyermek/ Sajnos az idő nem kedvezett,ezért hiányzott a Wellness részleg, ami ebben a szállodában szinte nincs. /persze előzetesen utánanéztünk,de bíztunk az időben és a bécsi kirándulásban/ Egyébként nagyon elégedettek voltunk minden mással/szobák,ételek,személyzet/ és a szálloda elhelyezkedésével /közel a központhoz/.
A szálloda alkalmazottai nagyon udvariasak. Ezt tapasztaltam a telefonos foglaláskor, későbbi hívásomkor, amikor módosítanom kellett a foglalást, de személyesen is a becsekkolásnál ill. a reggelinél. A szoba tiszta, minden tekintetben megfelel a 4*-os kategóriának, a színvilága talán egy kissé furcsa.
A városra és a tűztoronyra néző szobát kaptam, erkéllyel, szép kilátással. A magyar csatornák számát keveselltem kissé, a nagy számú német nyelvű csatornából ítélve inkább osztrák vendégkörre alapoz a szálloda. Az egyébként jó minőségű reggelit nagyon lerontotta a sűrítményből készített (és szerintem rossz arányban hígított)túl édes narancslé és az ihatatlan kávé. Összességében nagyon pozitív a kép a helyről, ha ismét Sopronban járok, szívesen választanám ezt a szállodát.
Sajnos kevés olyan szálloda van ma ahol a négylábú kedvenc is jöhet velünk az étterembe, ezért is esett a családi nyaralásnál a választásunk a Hotel Sopronra, mert ez itt lehetséges. A szálloda elhelyezkedése kiváló, hisz sok szobából rálátni Sopron főterére illetve gyalog kb 5 perc a tűztorony.
A Recepció és a hall kissé régies, ellenben az összenyitható szobák szépen fel vannak újítva a kor színvonalának megfelelően. A reggeli svédasztal bőséges és szokványos ételkínálatot hozta. Vacsoránál a svédasztal lehetne bőségesebb nagyobb választékkal illetve volt, hogy a vacsora alatt nem tudták kellő tempóban feltölteni a pultot ezért várni kellet a főétel és a desszert fogásira, mindezt úgy, hogy nem volt épp csurig az étterem. Sajnos nincs benti medence és a kinti medence is volt, hogy nem tudott üzemelni. Mindezek ellenére kutyával egy jó szállás és mivel mi sokat kirándultunk így összességében jól érzetük magunkat az apróbb hiányosságok ellenére.