A Hotel Szieszta a soproni Lővérek egyik legszebb részén helyezkedik el, gyönyörű zöld környezetben, a történelmi városközponttól 15 percnyire. A szálloda kényelmes, erkélyes szobái csodálatos kilátást bizotsítanak a környező erdőkre.
Két alkalommal jártunk itt a férjemmel. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek isteni finomak,a választék bőséges. Gyönyörű hely Sopron,szívesen visszamennénk. A szoba berendezése egyszerű,de tiszta. A wellness nagyon szép,ami számunkra negatívum volt,hogy teltházas hétvégén jártunk ott,és nagyon zsúfoltan voltunk.
Már korábban is jártunk itt. Ahhoz képest a tisztaság sokat javult. A félpanziós ellátásban nagy a választék. Sok külön programot kínálnak. Még visszajövünk!
3 éjszakát töltöttünk a hotel Sziesztában. 3csillagos szállodának megfelelő szolgáltatás, étel kínálat jó volt, személyzet kedves volt, wellness részleg kicsi, hideg volt (szerintem a 22fokos levegő hőmérséklet kicsit kevés), a szobákban jó lenne ablak újítás (ott is kicsit hideg volt)
A szálloda nagyon jó helyen van, a személyzet nagyon kedves, segítőkész. A félpanziós vacsora kicsit lehetne bővebb választékú, egyébként ízletesen főznek. A szauna sajnos nem működött rendesen, a wellnessben 20 fok volt,fáztunk, amikor a medencéből kijöttünk, úgyhogy a wellnessen kicsit kéne javítani. Mindent összevetve jól éreztük magunkat.
A Hotel Sziesztában a leginkább az étteremmel voltunk megelégedve, ugyanis bőséges választékkal és ízletes falatokkal várták a pihenni vágyókat. A szobák berendezése kicsit régies, de a tisztasággal és a személyzettel teljes mértékben megvoltunk elégedve.
Kellemes pihenest biztosító hotel szép kornyezetben. Auto szukseges ha a varosba akarnak bejutni. Sok programlehetoseget kínálnak. Sajnos a felpanzio boseges nem rul színvonalas.
3 ejszakat toltottunk December kozepen hetkoznap a szallodaba, nosztalgiazni mentunk mert a ferjem itt volt 37 evvel ezelott katona. Kicsit ugy ereztuk hogy meg allt az ido. A szalloda kisse retro stilusu,megerkezesunkkor a recepcios holgy eppen egy tavozo vendeggel vitatkozott, bar velunk kozben es utana is nagyon kedves volt , a szemelyzet tobbi tagja nagyon figyelmes, udvarias.
Kiemelnem a wellnessben dolgozo fiatalembert, aki tenyleg mindent megtett azert hogy a vendegek jol erezzek magukat,pedig egyedul volt. Az agy nagyon kenyelmes , az etelek jok voltak,a kilatas csodalatos. Igazan jol ereztuk magunkat, ami hianyzott az egy szemetes edeny a szobaban, mert a furdoszobai igen kicsi volt, es talan egy jobb minosegu Wc papir . De osszessegeben mindennel megvoltunk elegedve.
A szálloda olyan volt amilyennek ígérték,az ételek nagyon finomak voltak,de lehetett volna nagyobb választék.Az esti programok kítűnőek,a személyzet kedves volt!
Nagyon szép környezetben találhato. A személyzet rendes a reggeli és a vacsora kifogástalan volt. Nagyon szivesen merem ajánlani másoknak-is akik szeretik a régi szállodákat. A városközpont aki szeret sétálni gyalog megközelitheti-igaz nincsen közel,de egy jo séta mindennél többet ér. Föleg a városi embereknek ajánlom az erdei sétát,ahol csend és nyugalom honol. Tehát ismételten szivesen ajánlom mindenkinek.
Tökéletes környezet. Szuper jó csoportos és egyéni programok. Jó levegő. Csend, nyugalom, béke, mosolygós emberek (személyzetre értem).Bármikor visszamegyünk.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 900 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 20 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár