A hely nagyon hangulatos és családias. A kiszolgálás nagyon udvarias. Az ételek finomak és kiadósak. A férjem lepett meg a házassági évfordulónkra vasárnap délután. A tulajdonost még a Gödöllői éttermében szeretünk meg. És hűségesen követtük őt a Szadai éttermébe is. A szakács főztje nagyon ízletes,a tálalás szép. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a finom házias ízeket.
Első találkozásunk, és évfordulóinkat ünnepeljük e helyt. Mindig színvonalas az étel minősége, a kiszolgálás udvarias korrekt,esztétikus a berendezés, barátságos a környezet. Parkolás is meg van oldva, sokat számít. Mostanság már alkalomszerűen, sőt ötletszerűen is felkeressük a Szűcs Fogadóját. Köszönjük! Vida-Kádár Szilvia és Vida Sándor
A Medve Park után haza fele kerestünk egy jó éttermet. Hát nem csalódtunk! Isteni finomak voltak az ételek, a pincérek segítőkészek. Gyorsan hozták az ebédet ami bőséges volt. A kerthelyisége nagyon kellemes és ami még pozitív hogy az egész étterem tiszta volt. Bátran ajánlom mindenkinek. Ár/érték arányban is megfelelő volt.
Sokszor megfordultunk itt családi ünnepek alkalmával. Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: udvariasak, jól főznek, és szép a környezet, tele van régi tárgyakkal, mégis új hatást kelt az egész. Igen finomak és minőségiek a boraik, tyúkhúslevest fürj tojással mindig kérünk, a mákos rétesük vaníliafagyival csúcs! Megunhatatlan. Még nem ettünk itt olyat ami ne ízlett volna.
Többször jártunk már itt családdal, barátokkal is. A kiszolgálás nagyon udvarias, mindenkire nagyon figyelnek, az ételek háziasan vannak elkészítve és elég nagy adagok, gyors a kiszolgálás. A környezet nagyon hangulatos, családias. Ami nagyon tetszett mindenkinek, hétvégén délidőben élőzenés ebédben volt részünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek !
Túl gyakran nem járunk étterembe (havonta 1-2 alkalom), de ez a hely egy jó ideje a kedvencünk. Itt még rosszat nem ettünk. Az adagok bőségesek, az ételek nagyon-nagyon finomok. A gyerekek is nagyon szeretik! Az étterem hangulata is megfog minket, mintha hazajönne az ember. A kiszolgálás gyors és profi! Nagyon kellemes hely! Aki erre jár térjen be, megéri!