. . két különböző helyen eltérő kínálat, bíztatnak, hogy csak üljek nyugodtan bárhová, aztán bármelyik kirakatból csak szedjek nyugodtan, csak az a kérés, hogy ne maradjon a tányéron étel. Ez természetes. Hallom közben, hogy ezt más asztaloknál, betérő vendégeknél is elmondták ismétlődő kérésként. Az utca mellé ültünk közvetlenül, talán jár a levegő, de gyakorlatilag majdnem a járdán ülsz így. Rántott húsokat szedtem meg steak-burgonyát, aztán sajttal töltött gombát is. Jó a savanyúság-kínálat, abból is szedegettem. Gondolkodtam, hogy mit szednék majd mást, a másik teremben töltött káposzta, meg hatalmas csülök is volt, de nem vitt rá a lélek, Inkább kétféle dinnyét pakoltam még tányérra, azt elmajszolgattam, limonádékat ittunk, azt nyilván külön kell fizetni, a kiszolgáló lány aranyos volt, kedves volt, figyelmes is, végül 14. 430 forint lett az ebédünk, ebből 10. 980 a korlátlan fogyasztás hétvégi ára (mert hétközben olcsóbb lett volna), és 1. 150 forint a citromos limonádé, valamint 2. 300 forint a mangós. Jóllaktunk, nem volt különösebben finom az étel, de átlag feletti kínálatnak mondható, azt meg elképzelni sem tudom (itt olvastam), hogy valaki korlátlan fogyasztás égisze alatt dobozba szed elvitelre. . . (? ? ? ) Még ilyent. . .