Már kétszer is jártunk ezen a kellemes,csendes a többi szállodához képest apró helyen. De mivel tudjuk, hogy kicsi a bors de erős",ezért ajánljuk ezt a szállodát. A családi szobája gyönyörű és tágas,a kilátás és ottlét kellemes. A környék látnivalóban is szuper,a viziszinház,az erdő,ja és maga a Körös.
A szállodánál bérelhető kerékpár,csónak,lehet nagyokat sétálni stb. Az ételek minősége kenterbe veri a nagyobb szállodáékat. Változatos,bőséges,mindenkit kielégitő. Jó ötlet volt a bővités,gyönyörű a kinti szaunaház,és a gyógymedence is. Aki az apatman részeiben szeretne nyaralni az is megtalálja számitását. Akinek tudom csak ajánlom!
Nagyon szép helyen található a szálloda, a Kőrös partja és a szomszédos vízi színház csodálatos. A standard szoba kicsit szűkös, de nem a szobában töltöttük az időnket. A vacsorára 4 estéből csak 1-re fizettünk be. Nagyon drága (többi 4 csillagos szállodához viszonyítva), és a választék nem túl nagy.
Az is igaz, hogy mi akkor voltunk, amikor nem volt zsúfoltság, így lehet, hogy a választék azért volt szűkösebb. A személyzet kedves, segítőkész. Aki inkább fürdeni megy, annak inkább nyáron javaslom, mert csak a benti medence rész elég kicsi. A szaunavilág nagyon szépen ki van alakítva. Nagyon tetszett, hogy a szállodának hatalmas füves területe van, és ott a szálloda által üzemeltetett kis büfé is van, ahol be lehet kapni ezt azt ebédidőben.
Nagyon szép,rendben tartott környezetben, kedves személyzet, az ételek választékosak és bőségesek voltak.(Talán egy kicsit csúszós a benti medencetér, a gyerekeket féltettem, de sajnos máshol is ez a helyzet, kezdjük megszokni.)Elégedetten, jó benyomással jöttünk haza és vissza is megyünk!
Három napot töltöttünk el a hotel egyik apartmanházában, félpanziós ellátással. Az apartman minden apró részletében megtervezett, nagyon új, nagyon mai. Az ágyak kényelmesek, tágas, nagy alapterületű szobák és gyönyörű fürdőszobák várják a vendégeket. A konyha jól felszerelt, akár főzhetünk is, ha erre akarjuk pazarolni az időnket.
A házhoz nagy méretű terasz tartozik kényelmes kert garnitúrával. A svédasztalos reggeli minden igényt kielégítő, bőséges. A szintén svédasztalos vacsora remek választékot kínál a legkényesebb ízlésű vendégnek is. A hotel személyzete pedig maximálisan udvarias, kedves és segítőkész. A szálloda wellness részlege kellemesen kialakított, szaunákkal, gőzfürdővel felszerelt. Van egy különálló szaunaház is a naturistáknak, valamint egy gyógyvizes medence élményelemekkel. A hotel közvetlen szomszédságában egy kalandpark üzemel és egy hatalmas parkban sétálhatunk a bejárattól mindössze 50 méterre. Összességében kiváló vendéglátásban volt részünk, amit még tetézett, hogy hazatértünk után kíváncsiak voltak a véleményünkre. Az elküldött kérdésünkre szinte azonnal választ is kaptunk, mely szerint a hotel wellness részlegét az idén fejlesztik, bővítik. Tehát minden adott egy gondtalan nyaraláshoz a szarvasi Liget Hotelben.