A szobával semmi gondom nem volt, a tisztaság megfelelő, talán kicsit kopottas. A recepción dolgozó hölgy azonban, biztos nem kapott munkaköri leírást, hogy kell viselkednie. Egy kávé elfogyasztása alatt, megtudtam, az egész életét, még azt is, hogy mikor és hol lesz a következő tetoválása. . .
persze mindezeket nem velem közölte, hanem a pultnál ülő barátnőjének és barátjának. Olyan harsányan, közönségesen, hogy elkezdett zavarni. . . . . azt hiszem ez nem tartozik másra, a panzió vendégeire semmiképp. Nekem ez nem családiasságot jelentett, hanem primitív, sőt bosszantó megnyilvánulást. Nem azért fizettem a szállásért, hogy megtudjam mi a helyzet vele. Egyébként minden rendben volt.
A fenti szállásról egy másik honlapon találtam leírást. Ezen keresztül is foglaltam le - csomag ajánlattal - a szállást. A szoba tisztaságával nem volt gond, az teljesen korrekt volt. Az elhelyezkedésével már adódtak problémák: tetőtéri szoba volt és a tető ablakot csak úgy lehetett kinyitni (180 cm magas embernek), hogy az ágyon ugrálva lehetett csak elérni az ablak nyitóját.
A szoba árában benne foglaltatott a reggeli, ami egy gyereknek elegendő lehetett, de egy felnőtt férfi embernek nem! ! ! (Nem svédasztalos reggeli volt, és ha például melegszendvicset kért valaki reggelire, akkor kihoztak egy szeletet és esetleg plusz kenyeret, amit margarinnal vagy dzsemmel megevett volna a vendég azt már nem adtak! )A reggelihez szigorúan 1 x 3 dl tej, kakaó vagy tea járt! Első reggel kértünk egy kávét a reggelihez, de azt nem mondták, hogy ez külön fizetős, csak a számla kiegyenlítésekor szembesültünk vele, hogy hozzá adtak a számlánkhoz 2 x 300,- Ft-ot. Az egyik recepciós hölgy olyan "magaslóról" beszélt a vendégekkel - nem csak velünk -, hogy az embernek kinyílt a bicska a zsebében. Én úgy gondolnám, hogy egy ilyen helyen dolgozónak kellene lenni a vendégért, nem pedig fordítva!
Lux Panzió válasza
Sajnálom, hogy a hölgynek nem volt megfelelő az ellátás. A szomorú az, hogy ennek mindenfelé az interneten hangot is, úgy érzem kissé jogtalanul. Aznap kb. 10 másik vendég is tartózkodott a panzióban akik teljesen meg voltak elégedve a szolgáltatásainkkal, csak sajnos ők nem adtak hangot pozitív véleményüknek.
A reggeli mennyisége nincs korlátozva. Több dolgozó férfi is megfordul nálunk hétről-hétre és még senkinek nem volt panasza a reggeli mennyiségére. Úgy gondolom megfelelő kommunikációval megoldható lett volna ez a probléma.