Sokat is ittunk, a végösszeg majd fele csak ennek a számlájára írható. A kiszolgálás gyors, és figyelmes, nagyon szeretem látni amikor a pincér szabályosan adja az asztaltársaságnak sorban az étlapot, és nem a másik orra előtt nyúl át a tálalás közben, ezt sok helyen itthon sem csinálják, külföldön pedig szinte nem is létezik ez a tudás, vagy figyelem. Levesnek francia hagymalevest, májgaluska levest, és húsleves hússal, zöldségekkel ettünk. A hagymaleves finom volt, kellemesen krémes, de mégsem leszűrt. A májgaluska leves házi gyártású ( saját) májgaluskával, és nem fagyasztottal, nagyon jó és sok sűrűvel tálalva, a húsleves szintén olyan amilyennek lennie kell, sok hússal, mind igazán ízletes fogás. Főételnek szűzérmék erdei gomba szósszal, sajttal, sonkával, őszibarackkal töltött sertés szelet, sertésszeletek konyhafőnok módra tócsnival voltak. Mindegyik főételről elmondható, hogy úgy az ízek, mint az állag, és az elkészítés módja is rendben voltak. A gomba szósz nagyon finom, valóban nagyon "gombás" volt, a töltött szelet nem volt kiszárítva mint annyi helyen szokták, kimondottan szaftos volt, részben az őszibaracknak köszönhetően is. A konyhafőnök módra sertés pedig a tócsnival igazi telitalálatnak biznyult. Sok és bőséges fűszeres íz, de mindez szép harmóniában a hússal, és tócsnival. Nem követték el azt a hibát, hogy a tócsnival a ragu szaftját próbálták elütni, vagy felitatni, így maga a tócsni nem ázott el, és az állaga is nagyon jó volt. Végezetül kimondottan jó kedvvel, és teli hassal álltunk fel az asztaltól.