Az ételek ízletesek, bőségesek, a kiszolgálás kiváló. A hely tágas, amire szükség is van, mert nagyon sokan járnak ide, az ételek finomsága, s az olcsó árak miatt. Én magam is szeretek főzni, ezért talán túlzottam is kemény kritikus vagyok, de itt szerintem minden jó volt.
Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom akkor is, ha rendezvényre készülnek, mert előrendelést is felvesznek, s nagyon igényesen díszítik a tálakat, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a vendégek dicséretét hallgassuk :-)
Mostanában több alkalommal ebédeltünk ebben az étteremben. Az árai nagyon korrektek. Rengetegen étkeznek , sokszor nagy a tömeg, de mindenkivel kedvesek nagyon finomak az ételeik,és frissen készítettek. Kisebb gyerekekre is felkészültek, etetőszékekkel ellátva.
Én csak jó véleményt tudok róluk mondani, külön kiemelném a pénztárosnőt, aki a rengeteg munkája mellett mégis tud mosolyogni, és kedves lenni a vendégekhez.