Nyaralás alkalmával véletlenül tértünk be,de rögtön kellemes meglepetésként ért a személyzet kedvessége,szolgálatkészsége. Étlap mellett kaptunk akciós menüt,és külön gyermek menüt is. Az akciós menük nagyon változatosak voltak a haltól a szárnyas és sertés,marha húsból készült ételek is megtalálhatók voltak mreglepően kedvező áron.
A mennyiségre sem lehet panasz,bár fiam a köretből hagyott a tányéron,de ezt szinte mindig így csinálja. Összegezve:nagyon ajánlom mindenkinek,bár első hallásra egy drága hely,de megéri betérni és kipróbálni!
Több alkalommal bizonyított már az étterem, hogy tökéletes hely egy munkahelyi ebéd eltöltésére. Ide viheded főnökeidet, kollégáidat. Az étlap kreatív, változatos. Az ételek ízletesek. Igényes étterem.
Már sokadjára jártunk itt, visszatérő vendégek vagyunk, de eddig minden alkalommal teljes mértékben meg voltam elégedve mindennel. Az ételek az ízvilágomnak nagyon megfelelőek, finomak, a felszolgálók kedvesek és nagyon figyelmesek. Hangulatos hely a város szívében, gyönyörű kilátással a Széchenyi térre. Mindenkinek maximálisan ajánlani tudom.
Évek óta vacsorázunk, ebédelünk rendszeresen a Szeged Étteremben. Tiszta, hangulatos hely, mindig udvarias kiszolgálás. Nagy ételválaszték, családom minden tagja szívesen fogyasztja a már megszokott kedvenceit, még sohasem távoztunk csalódottan az étteremből, bártan ajánlom mindenkinek, aki egy kellemes helyen egy jó ebédre vagy vacsorára vágyik.
Egy igazi étterem. Már ahogy belép a vendég, magával ragadja az étterem hangulata. A személyzet rendkívül kedves, és szakképzett. Mindenre tudnak válaszolni, de nem nyomulnak. Nagyon jól ajánlanak. Az asztalok elhelyezése is rendkívül jó. Nem ülsz a másik nyakában, de nem is érzed azt, hogy egyedül vagy. Elegáns, mégis otthonos.
Az ételek kiválóak és változatosak. Kérésre bármin változtatnak. Italok bán is bármit lehet kérni. Az egyszerűtől a legextrábbig. Rendszeresen visszatérünk és a családnak, barátoknak is ajánljuk! Egyszóval a legjobb hely Szegeden. Hűen a nevéhez!
Több lehetőségből is választhat: van terasz, különterem. . . Nem jelent gondot a szakácsnak, ha ételallergiás vendég van jelen, gond nélkül elkészítenek ínycsiklandozó ételeket, és nem ragadnak le a grillezett csirkemell párolt rizzsel kombinációnál. Az italok a házi limonádétól a minőségi borokig finomak. A kiszolgálás kifogástalan, figyelmesek.