Kb. 5 évvel ezelőtt jártunk ott először és azóta rendszeresen visszajárunk. A Trója tökéletes hely a csak pizza-és-burger evőknek, de a közel-keleti, faszenen sült ételek kedvelőinek is. Minden nagyon jó, a burgerektől kezdve a tálakig. Az egyetlen dolog, ami nekem kevésbé tetszik, hogy az utca, ahová ki lehet ülni, tele van piszkos galambokkal, de persze ez nem az étterem hibája. Egyébként csak ajánlani tudom:)
Szombati nap szerettünk volna valahol megebédelni,igazából, ha már Szegeden jártunk, halászlevet szerettünk volna enni. Nagyon csalódottak voltunk, mert két étteremben is zártkörű rendezvény volt. A harmadikban meg közölték, hogy egy órát várni kell, mert sok a vendég, nem tudnak kiszolgálni. Kényszer megoldásként választottuk a Tróját.
Örülünk neki, mert attól független hogy tele volt az étterem vendéggel, nagyon gyorsan kiszolgáltak. Finom ragu levest ettünk és a második fogás is nagyon ízlett, akkora adagot adtak, hogy alig fért rá a nagy tányérra. A másik étterem pincéreinek javasolni kellene, hogy jöjjenek ide át egy kicsit tanulni, hogy kell kiszolgálni. Minden elismerésünk az övéké, pörgös, szimpatikus csapat. A mosdóban pedig higiénikus WC van, ez az első étterem, ahol ezt tapasztaltam, szuper.
Fiaimmal kerestük meg ismét az éttermet. Nagyon szeretjük az ilyen jellegű ételeket. Most sem kellett csalódnunk. Felújított étteremben gyors és kedves kiszolgálás. A felszolgált étel nagy adag volt. Mindannyiunknak nagyon ízlett. Szívesen térünk ide vissza legközelebb is. Mindenkinek ajánlom. A környezet is szép. A tisztaság kiváló.
Voltam már többször is családdal,barátokkal,párommal és mindig nagyszerűen éreztem magam. A pincérek nagyon udvariasak. Többféle ételt próbáltam már ki és mind nagyon ízletes volt. Csak ajánlani tudom a helyet!
Többször is ettünk már itt, munkahelyi gyors kiszaladás ebédre, vagy este vacsi s családdal, mindkettő remek volt. Trója tálat és többféle levest próbáltunk ki, nagyon jó az ár-érték arány, kellemes a terasz, jó a kiszolgálás. Egyik alkalommal az emeleten lévő TV nagyon hangos volt, de a pincér kérésünkre lehalkította.
Szegeden sétálva kaptunk egy Trója szórólapot, innen jött az ötlet, hogy próbáljuk ki. Nagyon kellemes hely, a terasz része hangulatos, így ide ültünk. A pincér gyors és udvarias, a gyros finom, de kicsit zsíros volt. A mosdó rendezett, tiszta, papírtörlő van. A pincér több nyelven beszélt.
Véletlenül akadtunk bele, itt volt hely. Este mentünk, amikor már minden étterem teltházas volt a környéken. Az étterem hangulatos, a pincérek nagyon kedvesek voltak, és az étellel is meg voltunk elégedve. Az ár-érték arány kiváló. A centrumtól pár perc sétára van a város nagyobb sétálóutcáinak egyikén. Az ételek választékával is kifejezetten elégedettek voltunk.
Vacsorázni akartunk, nem ismertük a helyet, csak belebotlottunk, de nem csalódtunk. Az utcai napernyők alá ültünk be. A pincér nem volt túl barátságos, inkább enervált, vagy fáradt, de korrekten elmondott mindent, amit kérdeztünk. Közel-keleti ételt rendeltünk: bárányhús, sült krumpli, saláta. Az étellel nagyon elégedettek voltunk.
A tisztaság is rendben volt. A vécé kicsit ijesztő volt, mert egy lépcsőn kellett lemenni az alagsorba, ahol egyéb raktárhelyiségek is voltak és nem volt túl világos. Kicsit féltem. A finom ételek miatt ajánlom a helyet.
visszatérő vendég vagyok. még sosem csalódtam! Mindig valami mást választok, de vannak kedvenc kajáim. A személyzet kedves, nem kell sokat várni. A Kárász utca szomszédságában mindig van bambulni való. A vendégek internacionálisak. Az ételek különlegesek, a koktélok bejönnek. Használom az otthonról rendelés lehetőségét is.