Túlfotózott szálloda, étkeztetés kizárólag reggelivel, művirágok és műanyag növények, rettentő kicsi medence, nyílászárók szúnyogháló nélkül. Pozitívumként a személyzet hozzáállását, kedvességét emelném ki. Tisztaság átlagos. Fürdőszobára ráférne egy kiadós felújítás. Szúnyogháló nélkül ezer csípéssel tértünk haza. Vacsora hiánya nagyon alap hiányosság!
Mindennel meg voltunk elégedve, a személyzet készséges, nagyon kedves. A reggeli svédasztalos, a választék kifogástalan. Egyetlen negatívum, hogy a földszinten lévő közös helyiséget a bár bezárása után (10 óra) nem lehet használni arra való hivatkozással, hogy a többi vendéget ne zavarjuk. Megjegyzés, hogy a földszinten nincsenek szobák. A szálloda házirendjében ilyen kitétel pedig nem szerepel.
Aki egy - két napra tervezi a szegedi tartózkodását, annak nagyon megfelelő a szálloda, kulturált, tiszta. Pár percre vannak a legfontosabb látnivalóktól. Azért a 4* az erős túlzás. . . kicsi étterem rész, minimális reggeli választék,(pl. 2 féle felvágott és sajt választék.
) pihenni nem nagyon lehet még zárt ablakoknál sem, mivel sugárúton közlekedő villamos zaja fel-/behallatszik a kert felőli szobákig. Az udvari kis medence vize hideg, a szállodában igény bevehető köntös már-már lyukas, rojtos. Személyzettel nincs gond, ár-érték rendben. Csak akkor ajánlanám másoknak a helyet, ha nem akarnak a külvárosi részről több napon keresztül a centrumközeli látnivalókig utazni, innen kényelmes sétával elérhető minden.
Nagyon elégedettek voltunk a szállással ,remek és nagyon kedves személyzetük van , nagyon jólesett ,hogy apró figyelmességekről is gondoskodnak. Legközelebb is Őket fogjuk választani ,ha Szegeden járunk!
Az értékelésemből látszik, hogy meg voltunk elégedve a szállodával. A szolgáltatások értékelésénél azért adtam 4 csillagot, mert a WIFI erőssége erősen változó volt és a TV képe-hangja széteső volt. Nem volt zavaró mert nem TV-t nézni mentünk Szegedre. A személyzetnek köszönünk mindent!
Gyönyörű szép, nagy teraszos, világos,kényelmes De luxos szobát kaptunk! ! ! A reggeli nagyon bőséges, nagy választékkal, finom kávéval, és minden reggel frissen sütött palacsintával, friss pékáruval volt feltálalva. Mi szem-szájnak ingere, valóban meglepő volt a kínálat, nagy szállodákban sem szokott ilyen választék, frissesség lenni.
Jó volt lemenni reggelizni! A szobánk, gyönyörű, kényelmes, nagy konyhával,étkezővel együtt! Teraszunk a medencés kertre nézett! Minden nap, mivel jó idő volt, fürödtünk, napoztunk, és pihentünk. A Dóm tértől tényleg pár perc séta! Legközelebb is ezt a szállodát fogjuk választani. Tisztaság ragyogó, köszönet a takarító személyzetnek. A recepciós személyzet végtelen kedves, mosolygós és udvarias volt. Bárkinek merjük ajánlani. ! ! !
A szoba kényelmes volt, tiszta. A berendezés kényelmes, praktikus. A svédasztalos reggeli változatos, bőséges volt, nagy megelégedéssel nyugtáztam, hogy az utánpótlásért felelős személyzet a kifogyott péksütemények utántöltésekor gumikesztyüt húzott. A személyzet egészen kivételesen udvarias, előzékeny. Kitűnően éreztük magunkat, másnak is szívesen ajánlom!
A szálloda jó helyen van,gyalog minden elérhető. A reggeli jó,csak egy dolgot nem értettünk. . . minden reggel (3X)akkor porszívózták a padlószőnyeget a reggeliző folyosóján,amikor tele volt a terem. . . :( Hatan voltunk és beszélgetni esélyünk sem volt,mert folyamatosan zúgott a porszívó. Gondolom ez nem csak nekünk volt zavaró.
Ottjártunkkor éppen a Szegedi Bornapok rendezvénysorozat zajlott. Először jártunk a hotelben, nagyon jól éreztük magunkat. A hotel kívülről is szép, bár a szomszédságában éppen akkor bontottak el egy ingatlant, ez kicsit rontott a külső megítélésen, de ez nem befolyásolt semmit. A Dóm tér kb. 5 perces sétával elérhető.
A személyzet nagyon kedves,segítőkész. Mivel csak reggelit kaptunk, ajánlottak éttermet, ahol tudtunk vacsorázni. Nagy forgalmú szálloda, sok a vendég. A szálloda belülről is nagyon szép, minden igényt kielégít. A mi szobánk az utcára nézett, tágas, jól felszerelt. Az utcai forgalom zaja beszűrődött, de nem volt zavaró. A nagy vendéglétszámból adódóan, ha elhagytuk az udvari parkolót, ugyanoda nem tudtunk visszaparkolni mégegyszer. A reggeli rendben volt, a szaunák szintén. Az udvari medence elég kicsi, közvetlenül a parkoló mellett van. Kicsit meglepődtünk, amikor bejelentkezéskor kérték, rendezzük a számlát, ennek ellenére máskor is visszamegyünk.
Először jártunk a hotelben, de biztosan nem utoljára. Az elhelyezkedése kiváló, néhány perces sétával elérhető a városközpont. A személyzet nagyon kedves, udvarias, a szobák gyönyörűek és tiszták. Mi a belső udvarra néző lakosztályt kaptunk, így nem zavart bennünket az utca zaja.
A reggelinél nem volt extra választék, de mindenki talált magának megfelelő ételt és jól tudtunk lakni. A belső udvarban van fizetős parkoló, de elég szűkös a hely. Összességében nagyon meg voltunk elégedve a szállással és jó szívvel ajánljuk másoknak is.