A Dóm Hotel Szeged belvárosában, a Dóm közvetlen szomszédságában várja vendégeit klímatizált szobákkal, étteremmel, saját wellness részleggel, tárgyalóteremmel és mélygarázzsal.
Szinte csak pozitívumokat tudok írni a Dóm Hotelről. A Személyzet nagyon kedves volt,minden kívánságunkat lesték. Az ételek isteniek voltak. A reggeli változatos volt,és a vacsoránál mindenki megtalálta a neki megfelelőt. Oda figyeltek, hogy mindig legyen valami zöldséges főétel ha esetleg valaki nem enne húst.
Hangulatos ,barátságos szálloda kényelmes ,tiszta apartman (lakosztály). A szálloda Szeged központjában van , mégis csendes,nyugodt a környék. A személyzet nagyon kedves, segítőkész és udvarias. Az ételek minősége és mennyisége is kiváló,bár a reggeli lehetne egy kicsit változatosabb.
Hosszasnak tűnő keresgélés után döntöttünk a Dóm Hotel mellett - szerencsére! Korábban érkeztünk, de nem hagytak magyarázkodni, kedvesen fogadtak. Szobát rendeltünk, apartmant kaptunk. Modern, praktikus berendezés, tisztaság. A személyzet hozzáállása olyan volt, mintha törzsvendégek lennénk.
A parkoláshoz kell egy kis szerencse, de ebben is segítőkészek voltak. Most látom, hogy túl rózsaszín lett ez az értékelés, de nincs miről rosszat írnom. A konyhájukat nem tudtuk kipróbálni az egyéb programjaink miatt. . . Visszajövünk, hogy teljes legyen az értékelés.
Nagyon kellemesen ereztuk magunkat,nyugodtan tudtunk pihenni,nem volt nyuzsges,hangossag. Otletes volt a gyertya a vacsoranal,az etelek nagyon finomak voltak,mondhatni tokeletes volt minden. Az emberek kedvessegerol meg annyit,hogy nagyon segitokeszek voltak,olyan volt,mintha mar 1000eve ismernem oket.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a szegedi Hotel Dómban. Jó érzés volt tapasztalni, hogy a hotel személyzete tisztában van azzal, milyen is az igazi vendéglátás: kedvesek, segítőkészek voltak, igyekeztek mindenben segíteni. Az apartman tágas és kényelmes, a fürdőszobában a víznyomás nem az igazi, de ez valószínűleg nem a hotelen múlik.
A vacsorát nem a pazar választék jellemzi ugyan (kétféle leves, háromféle főétel kétfajta körettel és kétfajta salátával, egy desszert), de minden nagyon ízletes, kifogástalanul van elkészítve. A hotel elhelyezkedése kiváló, a belvárosi elhelyezkedés ellenére is könnyen megközelíthető. Csak ajánlani tudom!
Nagyon baràtsàgosak, kedvesek ès segìtőkèszek az alkalmazottak. Szèpek, tisztàk ès rendezettek a szobàk. Nagyon finomak voltak a vacsoràk ès bősègesek. A felszolgàlòk figyelmessège is rendkìvüli volt. Nekünk minden nagyon tetszett. Köszönjük.
Amikor Szegeden járunk mindig ebben a hotelben szállunk meg. Családias légkör és nagyszerű, segítőkész személyzet fogad bennünket. A szálloda a belváros szívében található, gyalogosan sok nevezetesség és könnyed sétával az aquapolis fürdő is elérhető. Az étteremben finom ételeket szolgálnak fel.
A parkolás kicsit nehézkes az utcán(bervárosokban ez általában így van), de a bátrabbak a szűkösebb mélygarázst is választhatják. Ajánlom mindenkinek, aki nyugodt kikapcsolódásra, városnézésre, szabadtéri játékokra érkezik.
A hotel par percre Szeged kozpontjatol, a dóm mogott talalhato egy csendes utcaban. Idealis helyszinen a varoslatogatas szempontjabol. A hotel szoba kenyelmes, modern berendezesu, a furdo is jol felszerelt. A falak picit vekonyak, ez zavaro lehet, ha hangos a szomszedunk, illetve az ablakunk a szomszedos iskolara nez, ami miatt hetkozben reggel lehet, hogy zajosabb a kelletenel, mi csak hetveget toltottunk itt teljesen csondes volt az utca.
A szemelyzet nagyo segitokesz kifejezetten kedves, de nem tolakodo volt mindenki. Kutyat ne lehet behozni, ami a mi esetunkben plusz szervezest igenyelt. . . A szallodanam van egy 2 szemelyes wellnessreszlege, amit a vendegek kiberelhetnek, szinten megfelelo. A reggelik boseges, nagyon finom pekarujuk van tobb fele meleg, hideg etel kozott valaszthatunk. A vacsoranal 2 fele leves es 3 fele foetel (szezammagos csirke , mezesmustaros karaj es fokhagymas zokdfuszeres hal) volt ami szerinte egy kicsit szukos volt, de gondllo a keves vendeg miatt tobbet nem volt erdemes kitenni, mindenesetre a minosege kituno volt. Osszessegeben remek szalloda, ajanlom mindenkinek.
Párom születésnapját ünnepeltük a 9 hónapos kislányunkkal a hotelben nagy megelégedettséggel! A recepciós fogadtatása az üdvözlőkártya és pezsgőbekészítés páromnak már levett a lábunkról. A szoba modern, ízléses és tiszta volt! Baba kád, pelenkázó, és babaágy ágyneművel bekészítve várt.
Az étterem dolgozói is messzemenőkig segítettek ,h a szobában is elfogyaszthassam a vacsorát ami az óraátállítás miatt babám korai alvásával vált nemvárt igénnyé. jakuzzit a kisbaba tiszteletére (is) tisztították. Fürdőköntös, papucs, törölközők minden igény szerint biztosítottak voltak. Félpanzió, bőséges és ízletes figyelmes, udvarias kiszolgálással. Az ebédet is a hotelban fogyasztottuk el nagyon barátságos árban! Maximálisan ajánlom kisgyermekkel érkezőknek és fiatal pároknak is egyaránt. Igazából bárkinek :) Családias és mégis professzionális élmény! Helyileg központi de csendes! Nagyon jó ár-érték arány
6720Szeged, Bajza u. 6.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés