A négycsillagos Novotel Szeged Hotel a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával (melyből 6 lakosztály) várja kedves vendégeit. A Szeged szívében álló szálloda egy kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és két kilométerre a szegedi Dómtól. A szállodában egy étterem, bár és szemináriumi termek is rendelkezésre állnak.
Csak egy éjszakát töltöttünk a Hotelben, de remekül éreztük magunkat. A felajánlott csomag ára megfelelő volt, a kedvezmény nélkül biztosan másik hotelt választottunk volna, mert úgy drága részünkre. Nagyon tetszett, korrekt és jó szinvonalú szolgáltatást kaptunk. Évekkel ezelőtt én már jártam itt, igy tudtam mire számitsak.
Az ételek minden alkalommal ízletesek és bőségesek voltak, köszönet érte. A kiszolgálás is jó modorú, megfelelő volt. Hasznos volt a hatékonyan működő klíma, és a szoba fekvése miatt a sűrű sötétítő. A csomag, amit igénybe vettünk, tartalmazott napi családi aqua-park belépőt, és nagyon jó kikapcsolódást nyújtott a hely.
A Wellness részleg kicsi,bár nekünk szerencsénk volt mert amikor mentünk-5 alkalom-senki nem volt ott,így kényelmesen elfértünk. A panoráma remek volt a 7. emeletről a Dóm irányába. Az ételválaszték és minőség valamint a személyzet is dicséretre méltó. Összességében kitűnően éreztük magunkat. Bárkinek szívesen ajánlanám illetve mi is visszamennénk.
Szép, modern hotel, gyönyörű kilátással a Tisza folyóra és Szeged városára. A személyzet rendkívül segítőkész, figyelmes. A szálloda tiszta, a szobák kényelmesek. A férjem elfért az ágyon és a paplan alatt! /közel 2 méter. / Mindig problémás számára a pihentető alvás standard ágyon, de itt kellemes meglepetés ért bennünket.
Nagyon tetszett a környezet kímélő hozzáállás -pl. növényi alapanyagú szappan és egyéb tisztálkodószerek- sajnálom, hogy elfelejtettem megtudakolni a gyártót, ugyanis a szappan kiválóan bevált az arcbőrömnek is. Mivel akciós csomagot vettünk igénybe az ár is megfizethető volt. Összességében mindennel elégedettek voltunk és lehetőség szerint visszatérünk.
Mi tavaly augusztusban voltunka szállodában, nem tudok rosszat mondani róla meg voltunk elégedve. A recepciósok készségesek voltak segítőkészek és rugalmasak. Mi félpanziós ellátást szerettünk volna, ilyen csomagot nem találtam, felhívtam őket és nagyon segítőkészek voltak , küldtek nekem árajánlatot. Negatívum - a wellness rész nem működött!
Már kétszer voltunk Szegeden aug. 20. án és márc. 15. én. Nagyon meg vagyunk elégedve a környezettel, a kilátással a személyzet szolgálatkészségével is. A gyerekek külön helyen játszhatnak igazi gyerekbarát szálloda. Külön kiemelném a reggeli szinvonalát, még nem találkoztunk ennyire változatos és szélesválasztékban kinált reggeliztetéssel. Bármikor visszatérnénk.
Nagyon jó helyen van, szép a kilátás, akciós csomagban nagyon jó az ár/érték arány... Kicsivel jobban felszerelt wellnessre számítottunk, de ez mellékes... A reggeli első osztályú volt... Csak ajánlani tudom mindenkinek...