Igaz, mi csak 2 éjszakát szálltunk meg, ezért nem releváns, de a hűtő mérete szintén érthetetlen a maga kb 30 cm-es magasságával, amibe ha használni szeretné valaki, semmi sem férne be, még egy üveg üdítő sem. A sötétítő függöny, legalábbis a mi szobánkban úgy volt felakasztva, hogy kb 20 cm rés volt a kettő között, persze megoldottuk, hogy az utolsót átakasztottuk, így összeért, de valahogy mégis vicces volt, hogy ez eddig senkinek nem tűnt fel. Mástól már olvastam a mosdó magasságát, amit el nem tudok képzelni, hogy egy kisebb gyerek hogy használ, mert nem éri fel. A wifi jól működik a szobában is, és a tv adók mennyisége is átlagon felüli, mindenki talál magának kedvére valót. A reggeli igazán kellemes volt, jó minőségű felvágottak, egészséges ételek, változatos pékáru. Akinek kedve van frissen facsarhat magának narancsot, amihez nagyon finom a kirakott narancs, egyszerűen mézédes. Az egyetlen negatívum, hogy a garázs állapota kicsit szánalmas a hotelhoz képest. Konkrétan olyan mennyiségű víz állt lent, hogy normál cipőben helyenként ki sem lehet szállni a kocsiból, és ahogy olvasom ez régóta fennálló, nem megoldott probléma, ahogy az sem új keletű, hogy a mélygarázs teljesen nyitott, ahova az sétál be, aki akar. . . Furcsállom, hogy a recepción nem kaptunk tájékoztatást, miszerint a zöld rendszámmal nem ingyenes a parkolás, annak ellenére, hogy jeleztünk, hogy azért nem állunk le a parkolóba, mert zöld rendszámra úgysem kell fizetni. Megtanultuk, hogy Szeged a kivételek közé tartozik, ahol igen. Összességében kellemes 2 napot töltöttünk ott.