Tisza Hotel Szeged

Tisza Hotel SzegedTisza Hotel Szeged
Tisza Hotel SzegedTisza Hotel Szeged
37 fotó

Tisza Hotel Szeged bemutatkozása

A palotás város szívében, Szeged főterén, a Széchenyi téren, 120 éves műemlék értékű épületben helyezkedik el a város és a régió legpatinásabb szállodája, a Tisza Hotel, amely exkluzív szolgáltatásokkal és komfortos koloniál stílbútoros, fürdőszobás szobákkal várja vendégeit.

68 vendég véleménye alapján

4,2Kényelem
3,7Szolgáltatás
3,7Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Tisza Hotel legnépszerűbb csomagjai

Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
23.035 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
35.190 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Tisza Hotel Szeged - Két ünnep között
Két ünnep között
23.035 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Tisza Hotel Szeged - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
33.728 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Vital Zalakaros - Kikapcsolódás
Hotel Nagyerdő Debrecen
67.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval

Tisza Hotel Szeged vélemények

2016. december 30.egyedül járt itt
Ez a szálloda olyan, mint egy kastély. Nagyon patinás, a bútorzat, a különböző, rendezvényekre alkalmas termekkel. Nagyon tetszett pl. a tükörteremben a reggelizés. Az hátrány, hogy másik épületbe kellett átmenni vacsorára. A fűtéssel nagyon spóroltak, mindössze néhány órára kapcsolták be, fáztam a szobában, mindig szólni kellett, hogy melegítsenek. A személyzet nagyon kedves volt, jól éreztem magam.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 176 helyen első értékelőNépszerű író - 274 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5525 feltöltött kép
2016. december 16.gyerekekkel járt itt
Gyermekem országos tanulmányi versenyére érkeztünk Szegedre és a Tisza szállóban szálltunk meg egy éjszakára. A szoba pótágyazását kértük. Nagy meglepetés volt elfoglalni a kis lyukat, melyben a pótágy elzárt minden közlekedési lehetőséget. Na jó, végülis csak aludni jöttünk.
2013. augusztus 23.a párjával járt itt
Március 15-én jártunk ebben a szállodában. A személyzet kedves, barátságos volt. Az ételekkel is meg voltunk elégedve,és érdekes volt a szállodához közeli étteremben elfogyasztani a vacsorát ( adott körből választhattunk). A szobánkkal szemben valamilyen szórakozóhely van, fent az emeleten, és eléggé zavaró volt, hogy ott elég sokáig zaj volt.
Tisza Hotel Szeged - Szobák
Kiváló 2024. november 16.barátokkal járt itt
Kellemes , a belváros szívében való elhelyezkedés ellenére is csendes szálloda . Könnyen megközelíthető , akár gyalogosan ,tömegközlekedési és személyi járművel is . Tetszett a szálloda belső kialakítása , szobák egyszerű , de kényelmes berendezése . Reggeli minősége , választási lehetősége , valamint a mennyisége jó volt , személyzet előzékeny és udvarias volt .
Kiváló 2024. október 12.barátokkal járt itt
A Tisza hotel csodálatos látvány kívül , belül! A szoba pont megfelelő nagyságú volt és szépen berendezett, az én ízlésemnek megfelelő. A fürdőszobában a tusoló ajtaja nem záródott de nem gátolt a használatában. A bejelentkezés a szállodába gördülékenyen ment. A recepciós hölgy kedves volt.
Kiváló 2024. szeptember 14.gyerekekkel járt itt
Nagyon szép volt a szállás, az ellátás, a kedvezmény az állatkertbe, a recepción a tökéletes tájékoztatás, hogyan juthatunk el a Móra Ferenc Múzeumba, az állatkertbe, a Füvészkertbe, a kisvasúttal városnézés,a Dóm térre, a színházba, a Tiszához, a Víztoronyhoz, stb.
Kiváló 2024. szeptember 7.a párjával járt itt
Igazán nyugodt klasszikus szállodai környezetet élveztünk. Egyetlen zavaró tényező éjszaka jelentkezett a saját és a szomszéd épület (mozi) légkondicionáló gépeinek - a nappali városi alapzaj mellett fel sem tűnő - működési zaja. Nagy volt a hőség, ezért a bekapcsolt légkondit választottuk és jól aludtunk.
Kiváló 2024. április 8.a párjával járt itt
Már harmadszor választjuk ezt a hotelt, ha Szegeden szállunk meg. Belvárosi, elegáns szálloda. A város minden pontja könnyen megközelíthető helyi tömegközlekedéssel. A reggelivel is elégedettek voltunk.
Egy pici figyelmességgel ünnepibb ( húsvéti ) hangulatot lehetett volna teremteni. Pl. dekoráció az étterem ajtaján, az asztalokon, a porta pultján. Ennek ellenére jól éreztük magunkat.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt már
Kiváló 2023. április 17.barátokkal járt itt
A várakozásunknak tökéletesen megfelelt ez a szálloda. Ragyogó tisztaság, kényelem, gyönyörű, tágas belső terek. Mintha egy kastélyban lettünk volna. A tükörterem ahol a reggelit felszolgálják, különösen szép és hangulatos. A reggeli is finom volt, megfelelő választékkal. A szoba kicsit szűkös, de mivel csak aludni mentünk oda, így a célnak megfelelt.
Kiváló 2022. július 4.csoporttal járt itt
Csoporttal utaztunk, így több szobát vettünk igénybe a szegedi Tisza hotelben.. A személyzet segítőkészen állt hozzánk. A zeneterem , a lépcsőház és az étterem romantikus kastélyhoz illő hangulatot áraszt. A reggeli választéka valóban bőséges volt , A szálloda elhelyezkedése maximálisan Szeged központjában van.
Tisza Hotel Szeged a térképen
6720 SzegedSzéchenyi tér 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2800 Forint / éj (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 6 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó