A palotás város szívében, Szeged főterén, a Széchenyi téren, 120 éves műemlék értékű épületben helyezkedik el a város és a régió legpatinásabb szállodája, a Tisza Hotel, amely exkluzív szolgáltatásokkal és komfortos koloniál stílbútoros, fürdőszobás szobákkal várja vendégeit.
A szobába pókháló, a szőnyeg piszkos, mint amit soha nem porszívóznak. A recepció unottan megjegyzéseket tesz, amikor a csomag szerinti kedvezményeket igénybe kívántuk venni. Nincs egységes öltözködése a személyzetnek, az étkezőből a konyhába belátva az alkalmazott csupasz kézzel tette ki a felvágottakat a sajtokat a tálcára, kézmosás nem volt.
Nyaralásunkat a szabadtéri játékok miatt egy belvárosi hotelben kezdtük, minden egy helyen közel a Dóm térhez. . A szálloda lapján igen régi értékeléseket lehet olvasni, amik sajnos elavultak. . a kiszolgálásnál csak reggeli volt bőséges, és finom. . ez pozitívum. . a szobáink- szűk, fürdőszobába nem fér be egy normális ember, zuhanyfülkés, be és kilépni, stb.
. a szállodánál foglalni kell parkolási díjas autó helyett-napi 1500 Ft, de meg kell várni még a vendég elmegy. 10 ig lehet elhagyni a sz. állást. . jó program automata pénz bedobálás óránként 480 Ft. . Szóval csak minimális tartózkodásra lehet használnia régi- már egy részben felújított. . szállodát. . a dolgozók elég fa képpel néznek az e merre. . itt már nincs semmi mosoly. .
Maga a hotel tényleg szép még mindig, bár kívülről ráférne egy felújítás, a superior-nak mondott szoba felújított fürdőszobával rendben van. Viszont ami tönkreteszi a hotelról kialakított véleményt, az előre fizetés valamint a közvetlen mellette lévő éjszakai diszkó ami hajnal 04 - ig iszonyatos hangosan szól mély basszussal és dobszintivel úgy hogy aludni tényleg nem lehet!
Arról nem beszélve, hogy a diszkó közönsége az utcán,- ami ugyanaz, mint a hotelé, hiszen szomszédos helyiségről van szó - társalog, hiszen a diszkóban nem hallanák egymást, és akkor még finoman írtam a társalgásról. Hajnal 3 kor kérdeztem a recepciót tudnának e másik szobát adni , mire közölték,hogy mindenütt ugyanúgy lehet hallani. E hoteltől kevésbé patinásabb helyeken előre szólnak, hogy az éjszakát ilyen körülmények befolyásolhatják. Talán nem véletlen,hogy azon a hétvégén 2017-09. 17-18 más hotelekben nem volt szállás csak itt. . Amint látom más is írt már erről. A reggeli nagyon gyenge volt: a legolcsóbb felvágottak, íztelen sajtok, bolti celofánban tálalt szeletelt kenyér. Méltatlan egy magát patinásnak hirdető szállodához . Szóval egy a vége : Ide többet nem! ! ! s nem ajánlom , sőt lebeszélek mindenkit , aki ide menne .
A megérkezéskor ki kellett fizetni szállást. Furcsállottam, de szombat éjjel mindent megértettem. Az ablak alatt lévő zenebona miatt nem lehetett pihenni. Ha nem lett volna kifizetve a szállás, elmentünk volna. A klíma egy vicc. Zörgött, csattogott, de hűteni nem tudott. A 215-ös és a 315-ös szobát messziről kerüljék el.
A szálloda talán egyetlen előnye a többivel szemben a hely ahol van. Centrumban,Tiszához közel. Alvó helynek megfelel, de nem Hotel. A szoba (209) két embernek kicsi,kényelmetlen. A vizesblokk egyszerűen tévedés,(toló ajtó inkább elfért volna, mosdó hiányzik,elszívás? ? ? Az öblítő érdekes hangokat ad kb. 5 percenként, viszont egész nap).
A reggelin kívül nem beszélhetünk szolgáltatásról. Olyan érzésünk volt, hogy szép, otthonos, vidám is lehetne, de nincs gazdája. Már volt jó pár szállóhely, amit bátran ajánlottunk barátoknak, ez nem az!
Ami tetszett: a személyzet hozzáállása, probléma kezelése (láthatóan fel vannak készítve arra az eshetőségre, ha a vendég problémát jelez) a partner étteremben az étkezés, valamint az ottani személyzet közreműködése számunkra minden alkalommal élményszámba ment. Nagyon kedvesek, udvariasak, bőséges és ízletes ételek.
. . igazi vendéglátók a csomag tartalmazott egy wellnes részt is ez végül nagyon jól sült el, ami az értékelésben a pozitívumot jelentette (kellett hozzá 2 munkatárs kb. fél órás szervező munkája! ! ! ) az elhelyezkedés szenzációs, hiszen minden számunkra fontos helyszín egy pár száz méteres körben helyezkedett el
Amivel elégedetlen voltam: a szobák szerint én nem éreztem a 3 csillagot a fotók nagyon szuperek voltak (gratulálok a fotósnak! ! ! ), ám a helyszín már maga volt a valóság a liftben irtózatos penész szag terjengett a standard szobához nem járt klíma (ez nincs feltüntetve a szobákban elhelyezett tájékoztatón), a levegő keringetését 2 db kis teljesítményű ventilátor adta, amely kissé latin-amerikai hangulatot kölcsönzött az estéknek a szobák belmagassága óriási, ám belül minden szűkös wc, tusoló, közlekedők sajnos minden wc öblítésnél, zuhanyzásnál, fogmosásnál iszonyú hangok törtek fel a vízvezeték rendszerből
A hotel elhelyezkedése megfelelő volt, bár a szomszédságában lévő éttermi teraszok rendkivüli mértékben zavarták az éjszakai pihenést. Az igazán elkeserítő az volt számomra, hogy a szobában nem volt légkondicionálás, az ablakokat pedig az utcai zajok miatt nem lehetett nyitva tartani. Így a 2 éjszaka pihenés nélkül telt.
A szálloda mellett disco (=GRAN CAFE ) üzemel, melyből REGGEL 07. 45-ig! ! ! őrjöngő zene árad. A személyzet nem hajlandó hajnali ötkor sem szólni a szemben lévő disconak, sem másik szobát nem adni. Azt hazudják, hogy egyedi eset, nem értik a hangosságot. Olvassátok el az alábbi kommenteket, sok bejegyzés utal erre a problémára.
/sajnos mi csak utólag néztük meg ezeket. /Csak az ellenségemnek ajánlom. Ismétlem, nem hajnalig, hanem reggel 7. 45. ig őrjöndő elviselhetetlen hangos zene! ! Az ismétlődő probléma miatt fogyasztóvédelmi feljelentés folyamatban.
Gondoltuk eljövünk párommal pihenni, mivel a szálloda a város központjában található és gyalog könnyen megközelíthető minden. Már az első éjszaka rájöttünk, hogy pihenni nem fogunk tudni! ! ! ! Recsego hangok a falbol, amit nem tudunk hova tenni , és az eszméletlen ricsaj amely a lent található discobol jön ! ! !
Természetesen erről senki sincsen tájékoztatva. . . Miután a recepción panaszt tettünk csak közölni tudták hogy sajnos ez reggelig fog menni ! ! ! ! SOHA TÖBBET TISZA HOTEL ! A vacsora ízletes , bár egy utcával arrebb kell menni érte a közeli étterembe. . . . A pihenni vágyók is jól teszik ha nagy ívben elkerülik ezt a hotelt ! ! ! ! !
Szörnyű nagy csalódás volt a Tisza Hotel.Nincs is olyan borzalmas szoba a neten a képek között, amilyen szörnyű szobát mi kaptunk.A kollégiumi elhelyezés is jobb lett volna. A reggeli szintén nem egy 3 csillagos szállödához méltó...........Szörnyű volt.....soha senkinek nem ajánlom, az egészen biztos...........
Tisza Hotel válasza
Köszönjük a vendégértékelést, bár nagyon sajnáljuk, hogy szállodánkban való tartózkodása során egyáltalán nem osztotta meg velünk mi az, ami nem tetszett. Így sajnos lehetőségünk sem nyílt arra, hogy a vélt problémát azonnal orvosolni tudjuk. Szállodánk munkatársai minden vendégünk kérését lesik, mert elsődleges prioritással bír számunkra vendégeink kényelme és elégedettsége.
Amennyiben jelezte volna a problémát, szobafoglalásukat át tudtunk volna helyezni egy magasabb felszereltségű Classic vagy Superior szobatípusba (az alacsony árfekvésű Basic szobatípus helyett). Észrevételét minden esetre köszönjük!
2016. június 30., Bereczky Tünde (Tisza), Tisza Hotel
6720Szeged, Széchenyi tér 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés