Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A lokáció nagyon jó, közel mindenhez, de mégsem teljesen benn a belvárosban, így várható volt, hogy valaki fog a helyben fantáziát látni. Az egyszerű barna saroképület kívülről nem igazán figyelemreméltó, azonban a belső teret nagyon szépen, igényesen alakították ki, a kényelmes bútorok, a meleg színek, a kandalló családias atmoszférát teremtenek. Ebédidőben nagyon népszerű a két fogásos ebédjük, ami ár-érték arányát figyelembe véve szerintem verhetetlen a városban. A leves fix, a főételben A és B fogás közül lehet választani, mindez 1390 Ft-ért egy olyan étteremben, amit a G&M egy sapkával minősített 2015-ben és 2016-ban is. A jókai bableves hatalmas adag, a hozzá adott házi cipó is színvonalas és még langyosan érkezik. A 2 főétel közül csirkemellet választottam, amelyet karfiollal, füstölt sajt köpenyben sütöttek meg, a köret jázmin rizs és bazsalikomos sárgarépa. A levessel ellentétben a főétel nem volt hatalmas adag, inkáb átlagosnak mondanám, de a 2 fogással így is bőségesen jól lehetett lakni. A napi menüben általában az egyik fogás magyarosabb, "férfiasabb", a másik könnyedebb, lazább, esetleg nemzetek konyhája is belejátszhat (pl. ázsiai, indiai vagy olaszos ízek). A normál étlap egy oldalnyi, nem hosszú, 3-3 előétel és leves, többféle burger is szerepel rajta. A főételek jellemzően 2500-3500 Ft között alakulnak, ebből felfelé erősen kilóg a rib eye és a bélszín steak. Az egész étterem hangulata, az ételek és a személyzet hozzáállása is nagyon tetszett, szimpatikus és színvonalas volt minden. Ebédidő végére meg is telt a boltíves kapus nagyterem.