A kiszolgálás és a hangulat, környezet teljesen rendben volt. Sőt, az ételek állagra és ízre is megfelelőek voltal, de sajnos nem először fordult elő az, hogy kellemetlen gyomorgörcs és egyéb "tevékenységek" követték az étkezéseket. Nem egyéni esetről volt szó, ha egy csoport 60%-nál jelentkezik, jelenthet valamit...
Barátokkal mentünk vacsorázni. A pincér enyhén fogalmazva nem állt a helyzet magaslatán. Az étlapon szereplő ételekről semmit nem tudott,azt is flegmán közölte,elfelejtette,ki, mit rendelt, de még azt sem tudta, hogy milyen nevű ételt hoz. Mikor a pálinkák felől érdeklődött a barátom, közölte, hogy elég hosszú az itallap, tud onnan választani, nem segített semmit.
Ami a legfelháborítóbb volt: Az egyik tányéron a saláta díszen egy megtermett hernyó kanyargott. Szóltunk neki,mire ő SZÓ NÉLKÜL elvitte a tányért - szerintünk - lekotorta róla a hernyót, majd saláta nélkül visszahozta azt, persze elnézést nem kért. Úgy gondolom,egy vendéglátóhely nem engedheti meg magának, hogy barátságtalan,a vendéget semmibe vevő pincért alkalmazzon. A kelletlenül elfogyasztott vacsora után felháborodva távoztunk. Többet nem jövünk ide,s minden ismerősünket lebeszéljük.
2 személyes bőségtálat választottuk, krumpli tocsogott az olajban,rántott sajt hideg volt,töltött hús zöme panírból állt, gyakorlatilag az egyetlen ehető dolog a rizs volt az 5. 500Ft-os ételben. . . miután meghagytuk az "étel" 70% -át megsem kérdezték ízlett-e. . . Senkinek nem ajánlom ilyen rossz minőségű ételt ilyen nívósnak tünő helyen még nem ettünk.