Nyaralásunkkor kinéztük a Kiskulacs vendéglőt. . A hely a belvárostól 20 percnyi sétára van. . Rögtön megtetszett a hangulatos hely. . . . Családok gyerekkel étkeztek. Nagyon jó tetszetős étlap- ami igen megnyerő volt. Mi az asztalon lévő felsorolt menüből választottunk, szinte rögtön hozták a kivánt ételt. , barátságos pincérek.
. Egy fél óra alatt meg is ebédeltünk, finom gyümölcsleves, és ördöglángost , ami különleges volt. . Még a maradt ebéd vacsorár ais elég volt. köszönjük. . A tv ben kivetitőn a foci vb ment hogy a drukkerek le ne maradjanak. .
Sajnos az ajánlások nyomán kerestük fel, a közeli szálloda véleménye ellenére. Igazuk volt. Az étel rettentően sós volt. Egy talponálló hangulatával. Csak odakint lehetett helyet foglalni a sátorban, ami rettentően fülledt volt. Az adag nagysága rendben volt. Nem ajánlom azoknak, akik egy kicsit is csendes helyre várnak. Gyakorlatilag a parkoló autók a sátor mellett jártak el és parkoltak.
Kellemes, igényes hely kedves és gyors kiszolgálással, finom és nagy adag ételekkel, amik elkészítésénél figyelembe vették az egyéni érzékenységet. A pincér még időben szólt, hogy négyig maradhatunk, mert utána rendezvényük lesz. Sajnos kicsit tovább ettünk (kb.
negyed ötig), mégsem tessékeltek ki minket, hagyták befejezni az étkezésünket, és közben diszkréten végezték a dolgukat, haladtak addig is azzal, amivel tudtak zavarás nélkül. Ragyogóan tiszta volt minden (csak a női mosdóban található pelenkázó asztal széle nem - a többi részét nem néztem figyeltem, az viszont feltűnt). Szívesen megyünk máskor is erre a jó helyre!