Maga a hely ahol található,:Gyönyörű! -A belső esztétikus, ízléses! Viszont az étel minősége, hagy maga után, nem kis kivánni valót! Ha én ilyen egyszerű ételt ilyen minőségben adnám ki a kezemből,megnézhetném a munkahelyem hol volt! 1,A burgonya saláta egy felismerhetetlen mancs valami volt!
A bécsi szűzérmének nevezett valami,egy kiszárított,panírnak nem nevezhető dologgal volt bevonva,ami pergett le mint a forgács! Továbbá a vendég elvárhatja,ha nincs amit kér,-azt közöljék vele. Ugyan is a villmos pálinka helyett,kaptunk egy Agárdi Birs Szeder,Erdei M ELNEVEZÉSŰ valamit. Ajánlani fogom a helyet a fogyasztó védelem (Kegyeibe)Tisztelettel M. I.
Gyönyörű helyen, a felújított belvárosban, az országalmával szemben van az étterem. Modern, nagyon szép belső kialakítású. Naponta járok előtte, és megiszom egy kávét. Udvarias, figyelmes a kiszolgálás. 50 évvel ezelőtt érettségiztünk az ezer éves nagy multu városban.
Az élet szétszórt bennünket a szélrózsa minden irányában, még Németországból is érkezett osztálytársunk. Ebben az étteremben szerveztem meg a találkozót, panoráma a gyönyörű belvárosra. Kiváló volt a velünk való udvarias , figyelmes kiszolgálás, a feltálalt ételek mind minőségben és mennyiségben kifogástalanok, finomak és ízletesek voltak. Remek hangulatban emlékeztünk a szép diákévekre. Mindenkinek ajánlom szeretettel ezt a helyet.
2014. júniusában jártam az étteremben. 20 perc várakozás után, külön kérésre jött oda egy pincér. Az étel amit rendeltünk kifogástalan volt, viszont nem volt saját pincérünk, mindig más tévedt arra, és fogalma sem volt, hogy előtte mit kértünk. Ásványvízben lévő citromnak hal szaga volt.
(Gondolom halon volt előtte) Miután kértem, hogy vigyék el, elmosták ugyanazt a poharat hozták vissza (vízcseppesen) ugyanazzal a citrommal. Szóval tragédia! Első utolsó volt, hogy ide jöttem!
Egy székesfehérvári kirándulás alkalmával itt vacsoráztunk. A hely roppant hangulatos. A személyzet készséges, figyelmes, udvarias. Az ételek különlegesek, fantáziadúsak, rendkívül finomak, és bőségesek. Az étkek tálalása művészi. Főfogást és desszertet fogyasztottunk. Jóllakottan távoztunk. A hely előnye még, hogy SZÉP kártyát is elfogadnak.
Sokszor jártam már a Pátriában, hisz a belvárosban útba esik jövet menet. Akár kávézni, akár ebédelni tértünk be soha nem csalódtunk. A fogadtatás és a kiszolgálás rendkívül udvarias. Az ételek fantáziadúsak és ízletesek, bár egy kicsit drágák. Hétköznap nagyon finom menüt lehet enni korrekt áron. A hangulat olyan kellemes, hogy többször is "ottfelejtettük" magunkat.
Kicsit elfogult a véleményem, mert már régi törzshelyem, az akkor még csak kávézóként üzemelő, ma már éttermi szolgáltatással is kiegészült vendéglátó hely. Az árak kissé már megemelkedtek, de én kitartok. A személyzet nagyon kedves, előzékeny, proaktív, igazán nagyon rugalmas. Bármit megoldanak.