A recepción - talán egy hölgy kivételével (az utolsó napon szerettük volna még használni a kijelentkezés után a medencéket, és a négy törölköző kérésével láthatóan gondot okoztunk a recepciós hölgynek)- mindig előzékeny és udvarias kiszolgálásban volt részünk. A pincérek is mindig nagyon figyelmesek voltak.
A szobák tiszták és ízlésesek voltak. Az ételek nagyon finomak voltak, mind a svédasztalos reggeli, mind a menüválasztásos vacsora tekintetében. A külső medencék hőfoka kellemes volt, ideális a családi fürdőzéshez. A belső medence - a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan - most is borzasztóan hideg volt. Érdemes lenne a hőfokon emelni, mivel sok kommentben olvasható ugyanez a probléma! ! !
A szobák szépek, tiszták, a személyzet kedves, és segítőkész. Az ételek bőségesek, és finomak. A gyereksarok egy esetleges rossz idő esetén is kiválóan leköti a gyerkőcöket, igényes, jól felszerelt. A nyaralás során csak két dolog volt zavaró számunkra, az egyik, hogy az ellátás (teljes) nem tartalmaz semmilyen innivalót, ami nincs említve sehol.
Első étkezésnél sem lett jelezve, csak a vacsora végeztével a számla aláíratásakor derült ki. A másik, hogy mivel mi "befizetett" vendégek voltunk így az étteremben, nem pedig betérő fogyasztók, a kiszolgálási sorban mindig mi voltunk az utolsók. Ettől függetlenül összességében nagyon jó nyaralás volt, máskor is szívesen visszamennénk.
A hotel maga, szolgáltatásáival várakozásomom felüli volt. Az extra figyelmességek (gyümölcs, jó éjt csoki, bekészített kávé, tea) nagyon kellemessé tették már az első pillanatokat is. A gyerekek számára biztosított extra szolgáltatások (vizi csopper, játszósarok, x-box szoba, szervezett foglalkozás) tényleg kiemelkedően gyermekbaráttá tetté.
A felkínált lehetőségek/szolgáltatások tükrében, akkor sem untuk volna magunkat el, ha az időjárás a szállodába "zár" bennünket. Azonban az étterem színvonala messze elmaradt a várttól. Az első italra 15-20 percet kellett várni a vacsoránál, annak ellenére, hogy harmadáig sem volt az étterem, az ételre még ennél is sokkal többet. Nem gondolom, hogy egy két fogásos vacsora 1 óra 40 percet igényelt volna, ha bárhol máshol fogyasztjuk. Kiírás szerint 10 óráig van reggelire lehetőség, azonban kilenc órakor már üres melegítő edényeket és egy-két szelet felvágottat talált a vendég a pultokon. 15 perc után külön kérésre(! ) töltötték fel a narancsleves tégelyt. . . . Úgy gondolom, hogy a szállda egyéb kiváló szolgáltatásaihoz képest az étterem színvonala nagyon gyenge volt, érdemes lenne ezen javítani! Az étterem szolgátatásain kívül remekül éreztük magunkat a szállodában, igazán tudom ajánlani mindenkinek, akár kisebb, akár nagyobb gyermekkel. Biztos nem fognak unatkozni!
A szoba, amiben el voltunk szállásolva, nagyon szép volt, nagyon tetszett nekünk. A bútorzat csodálatos volt, erkélyünk a szabadtéri medencére nézett! A folyosó nagyon díszes. A reggeli bőséges, az éttermi dolgozók nagyon kedvesek, figyelmesek. Kifejezetten gyerekcentrikus a szálloda.
Húsvét alkalmából tojáskereső verseny, bárány- és nyuszisimogatás, kézműves foglalkozás szerepelt a palettán. A szálloda alkalmazottai népviseletben várták a húsvétot és a vendégeket! A wellness részleg is szuper volt!
Igazi családbarát hotel, bármikor szívesen visszamennénk. A szobák berendezése csodálatos, a személyzet kedves. A tavalyi év egyik legmelegebb hétvégéjén voltunk, a kinti medence tökéletesen lehűtött minket, na és a jeges limonádé a medence partján. Az Xbox szoba nagyon nagy ötlet, főleg a kamasz gyerekek szülei értékelik szerintem.
Legjobban mégis a biciklikölcsönzés tetszett: pár perc alatt a belvárosban voltunk és a feliratoknak köszönhetően mindenki látta, hogy melyik hotelből jöttünk:)
Az épület kívülről nem igazán figyelemfelkeltő, - sem jellegében,sem méretével. Méret vonatkozásában egyébként belül is mindvégig egyfajta "alacsonyra nyomottságot" éreztem(ilyen érzést keltenek egyébként az osztrákok által épített kórházak is mind). De ezzel az alacsony kategória ki is merül.
Minden más erős ellentmondásban az előbb említettekkel - kifejezetten magas színvonalú. Az egész házat áthatja az,hogy a tulajdonosoknak van koncepciója,ami kongruens. Van megcélzott magas színvonal,amit minden területen tartanak is. Szeretik,amit csinálnak,és ezt a vendégek felé sugározni is képesek. Kreatívak,igényesek,mindig továbblépésre törekvők. Ha ide belép az ember,akár megszállni,akár enni, - biztonságot,nyugalmat,az otthon érzését éli át.
A Szárcsa Panzió a maga nemében különleges. Kis méretével ellenben nagy hoteleket megszégyenítő méretű, és színvonalú wellness részlegével, valamint kiváló étteremmel rendelkezik az amúgy is befogadóképességű szálláshely. A rusztikus szobaberendezés ízléses. A személyzet kedves, segítőkész.
A szálloda külön programokat is szervez, például Halloweenkor tökfaragás, máskor kakaóparti finom sütikkel, szóval kreatív is a panzió. Az elhelyezkedés az egyetlen negatívum, messze esik a központtól.
A Hotel Szárcsa a város szélén, főút mellett található. Mi már 3 x voltunk itt, mert olyan jól éreztük magunkat. Minden szobája más, egyedi régi bútorokkal berendezett. A legjobban a romantikus fehér színvilágú szobák tetszettek. A wellness részlege kicsi, de megfelelő, a kinti részen folyamatosan mennek az élmény elemek.
Még minicsónak is van a gyerekek nagy örömére. Az étterem svédasztalos kínálata bőséges, választékos, nagyon finom. Kerékpár, tollas,játékok is rendelkezésre állnak a gyerekeknek a felnőtteknek meg sok-sok könyv. Még visszatérünk ! :)
2014 januárban töltöttünk el 2 éjszakát a párommal, a kisfiúnkkal és a legjobb barátjával a Hotelben. Egy újonnan kialakított 2 szobás, szuper apartmanban éjszakázhattunk. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek finomak és bőségesek voltak, a wellness részleg - medence, jakuzzi, szauna és gőzkabin - is kiváló!
Évek óta visszajárunk, főleg karácsonykor, nagyon színvonalas szálláshely, felveszi a versenyt a 4*-os szállodákkal is. Az étterme kitűnő, a szobák hangulatosak, megnyílt az új családi szárny is, a gyermekeknek play station szoba, gyerekjátszó áll rendelkezésre. Wellness részlegen úszómedence, infra és finn szauna, gőzkabin áll rendelkezésre.