A párom műtéte miatt kellett Székesfehérvárra utaznunk. Édesanyámmal egy éjszakára szálltunk meg a Hotelben. A személyzet kedves és figyelmes. A wellness részleg barátságos. Egyszerű, de kielégítő volt. Az étel bőséges és választékos. A szoba kényelmes. A kávé és tea bekészítés nagyon jól esett. A szobában lévő régies bútorzatnak már szaga volt. így ez zavart.
Negatív: A hotel gyerekes családoknak úgy gondolom kiváló, de pihenni vágyó felnőtteknek nem ajánlom. A wellness részlegben pihenni nem lehet a folyamatosan labdázó, hangoskodó gyerekek miatt. A személyzet egyáltalán nem volt jelen ezen részlegen!
Például a szauna világításának fa borítása az első naptól az utolsóig letörve feküdt a szauna padlóján, anélkül, hogy bárki észrevette volna (szándékosan nem jeleztük). A szaunalepedők utántöltése nem működött, szintén nem volt felügyelve. A padlóról a gyerekek által kipocskolt vízet senki sem törölte folyamatosan. Egyik éjszaka sem tartották be a csendes pihenős 9órás zárórát sem. Az ételek átlagosak, a desszertek kritikán alul gyengék voltak, a visszatöltés hiányzott. A Wellnes rész összefoglalva borzasztóan kicsi (az 1 személyes infraszaunával kezdve). A személyzet egyikére sem volt jellemző az a fajta mélyről érkező kedvesség, amelytől a vendég kap egy kis plusz töltetet, és oly jólesne, felejtetné a hiányosságokat. . . Pozitív: A parkolás kiválóan megoldott. A kerékpározási lehetőség számunkra nagyon hasznos volt. A hotel nagyon különleges stílusú, a hangulata annyira "bájos", hogy összességében mindez feledtette a negatív élményeket, és abszolút pozitívan gondolunk majd vissza az itt eltöltött hétvégére. Köszönjük a vendéglátást. Egy mondatos értékelés: Családok, gyerekekkel irány a Szárcsa!
Kedvenc városomat választottuk ,és mivel gyerek barát ,és közel is van ,örömmel mentünk ! ! A wellness rész kiváló ,mind kettő ,unokáim nagyon élvezték ,és én is ! ! ! Tiszta ,kellemes és senkit nem zavartak ! ! Étkezés is príma ,minden tekintetben ,figyeltek a sok kis gyerek ízlésére ! !
Csak későeste derült ki ,hogy a légkondi egyre hangosabb ,és sípolásokkal szórakoztat bennünket . Éjjel lementem szólni ,jöttek ,és igazat adtak ,másik szobáról is volt szó ,de megpróbálta beállítani ,kis időre halkabb lett ,majd ugyanaz ! ! Másnap este ismétlődött ,szóltam ,sajnos motor hiba ,majd cserélni kell ! ! Hát nem nyugtatott meg ,éjjelre lekapcsoltam ,tető ablak ,hát alig vártuk a reggelt ! ! ! Kerékpározni szeretett volna 7 éves unokám ,ezt is ajánlották ,hát sajnos csak a forgalmas utcán van rá mód ! ! ! Nem mondom ezek a negatív dolgok elvették a kedvünket ,megemlítettem a távozáskor is ,remélem kicserélik a motort ,és más jobban érzi magát ! ! !
Erkélyes szobára kattintottam,ehelyett egy túlzsúfolt sötét lyukat kaptunk. Nyomasztó volt. Penészes klíma rácsokkal, ami nem hűtött rendesen (27°C éjjel). Helikopter hangú fűrdőszobai elszívóval, ami vastagon szőrös volt a portól. Az ablak kicsi volt, magasra téve, nehezen lehetett elérni. A régi rugós ágyon minden mozdulatát hallottuk éjszaka.
Reggel haza is mentünk. 4 éjszaka helyett 1 lett. Hatalmas csalódás volt. A wellness részleg nagyon jó, a reggelink bőséges és választékos. A szoba egyébként tiszta volt, az ágynemű is. A fürdőszoba szép és tiszta.
Sok pénz lett ráköltve látszólag, de nem találkozik az ízléssel, olyan érzése van az embernek az étteremben, mintha egy gyorslehúzós hely lenne. Minimum 10 alkalommal jártam a helyszínen, elsőre saját akaratomból, a többi esetben meghívtak, magamtól nem jöttem volna többször.
A konyha minősége gyenge, a rántott húsomról levált a panír, enyhén olajos volt, húslevesben felismertem a Vegeta jellegzetes ízvilágát. A személyzet sürgető és terhes.