Szép, tiszta hotel és barátságos személyzet. Félpanziós ellátást igényeltünk, szuper volt, főleg azért is, mert gondoltak az ételallergiával érkezőkre is. A pincérek figyelmessége, kedvessége kiemelkedő!
A szálloda könnyen megtalálható, viszonylag csendes környezetben van. A belváros hamar elérhető. A szállodának kellemes hangulata van, családias, nem hivalkodó. Az étterem választéka bőséges, az ételek ízletesek. A szilveszteri zenés műsor élvezetes, látványos volt. A személyzet kedves, udvarias, szolgálatkész.
Itt töltötte a család a karácsonyi ünnepeket. Nagyon jól éreztük magunkat. Finom ételek,udvarias kiszolgálás,kényelmes ,szép tiszta szobák. A wellness részleg egy kicsit kicsi. De ezt eltekintve nagyon jól érezte magát a család. Alkalmas hely a pihenésre,feltöltödésre.
A második adventi hétvégét töltöttük a hotelben. Azt hiszem nem is választhattunk volna jobb időszakot. Persze van némi hátránya is a nyárhoz képest (pl. hogy beszorultunk a benti SPA egységbe. Meg kell jegyeznem, hogy a vízhőfok lehetne kicsit magasabb. Az egész szálloda fel van már díszítbe - minden karácsonyi hangulatban díszlik.
Nagyon ötletes a gyerkőcöknek épített játszóbirodalom. A személyzet kedves, az ételek kitűnőek, mindenütt rend és makulátlan tisztaság. Mikor legközelebb visszajövünk, addigra a WI-FI is remélhetőleg sokkal mackósabb lesz.
Páros, romantikus hétvégére érkeztünk a feleségemmel. Pénteken délután megtapasztalhattuk egy ukrán focicsapat hangulatát, így gyakorlatilag a vacsorán kívül minden más élvezhetetlen volt. (a wellness mint egy háborús övezet) Szerencsére szombat reggel ők távoztak de a tanulság hogy foglaláskor érdeklódni kelk ki lesz még vendég velünk.
. . A személyzet kedves, de a pincérek nincsenek maradéktalanul a helyzet magaslatán. Szomorú negatívum, hogy félpanziós ellátás mellett az italért (legyen az akár egy ásványvíz) fizetni kell pluszban. Ezt egy kicsit lehúzás szagúnak éreztük. Maga a szoba szép és igényes volt itt szerettünk a legjobban tartozkodni. . . Különös tekintettel arra hogy a kerthelység felújjítási munkálatai miatt a játékterem is zárva volt. . . Teli páros árat fizettünk de a szolgáltatások felét nem tudtuk élvezni. Sajnos 0 kompenzációt kaptunk, pedig bármilyen kis gesztus jól esett volna. Van még hova fejlődni.
Nagyon jól éreztük magunkat,a személyzet kedves volt,a szoba egy 3napos wellnesshez tökéletes,ajánlom azoknak,akik eltöltenének egy kellemes hétvégét Székesfehérváron.
Két éjszakát töltöttünk a hotelben, minden remek volt. Külön tetszett, hogy más stílusú az étterem minden helyisége. A wellness nem nagy, de szép tiszta, mint minden más az egész szállodában. A kinti medence is szuper. Gyermekkel érkezőknek kiváló, mert nagyon családbarát hely!
Szülinapi hétvégét töltöttünk férjemmel a Székesfehérvári Szárcsa Hotelben. Kellemes, családbarát hotel. Kinti és benti medencével, wellness részleggel. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek és a szervíz kifogástalan. A szoba kellemes volt. Közel van a belváros, sok látnivalóval. Vissza térünk. :)
Bp-hez közeli, csendes, jó minőségű szálláshely. Különösen finomak az ételek, udvarias a személyzet. Ár-érték arány nagyon jó. Ajánlom mindnkinek, de különösen gyermekkel utazóknak, mivel minden tekintetben figyelnek a gyerekek szükégleteire. Amin javítani kellene a klima, mivel nem lehetett szabályozni, és elég meleg volt.
Elégedettek voltunk, a szálloda és udvara nagyon szép, hátránya hogy a környéke lepusztult, a központ nagyon messze van, az ingyenes kerékpárkölcsönzés tetszett, a zárt parkoló is, a reggeli olyan volt, mint bármely más szállodában, a wellnessz részleg így augusztusban túlzsúfolt volt, a kinti medence hideg, délután két óra előtt még véletlenül sem engednek be.