Fenntartásaim vannak az olasz ételekkel, a sok slágergyanús tésztaféleséggel kapcsolatban. Nem fűlött hozzá a fogunk, de rábeszéltek minket, hogy mégis jó lesz ez a vendéglő. Hogy jó e? Szuper! Gyors, precíz kiszolgálás, korrekt vendégvárás jellemzi az éttermet. Friss alapanyagokból, nem sablonos, változatos, ízletes csemegéket kaphatunk itt az asztalra.
A választék bőséges, kiváló ár-érték aránnyal. Paradicsom levest, grill tálat rendeltünk, s hozzá másmilyen köretet mint az étlapon szerepel,- természetesen rugalmasak voltak velünk. Az adag is bőséges volt, semmire sem lehet panaszunk. Mindenkinek bátran ajánlom, még a magyaros ízek kedvelői is megtalálhatják maguknak a kedvükre valót a remek helyen!
Ez a hely tényleg megérdemli, hogy felkeressük! Az ittjartam értékelései alapján kerestem Szekszárdon ebédet, időben letelefonáltam, hozzávetőlegesen fixáltunk létszámot, időpontot. Nagyon figyelmesek voltak, ránk is telefonáltak, bizonyos weblapokon Nefelejcs utca, de ők nem azok, hanem a Nefelejcs köz. . .
rövid telefonálgatás után egymásra is találtunk, tényleg szépen megterítve vártak, tényleg kedvesek, lelkesek a srácok, érdemes elolvasni az étlapon az arc poeticát, mely itt a gasztroköltészetre vonatkozik, velencei gondolatok, ízek megvalósulása Szekszárdon. Nem csalás, igazi, onnan jött. . . a minőség meg vele. Sokfélét rendeltünk, és a tortellinis húslevessel kezdtem, kacsamell ragus tagliatelle zöldborsós formációval folytattam. Lényeg az, hogy valamennyien meg voltunk elégedve a kapott ebéddel, a környezettel, mindennek ellentételezésével, az árával is, a kiszolgálás különösen kedves, figyelmes, értő. Ez a hely az egyik legjobb találat, amit az utóbbi időben sikerült felkeresnünk.
Varázslatos ízek meleg otthonos hangulat, mindenkinek csak ajánlani tudom :) Mindig kedvesen fogadnak. Szekszárd leghangulatosabb helye ahol nem tudok mellé nyúlni a választással. Isteni a panna cotta, ami mára az egyik kedvenc desszertem lett.
Szívesen járunk ide a párommal, hiszen minden alkalomra tökéletes, akár télen akár nyáron, hiszem a benti helyiség mellett a teraszon is van lehetőség egy kellemes vacsora elfogyasztására. Szóval egy szó mint száz CSAK AJÁNLANI TUDOM :)
Nem volt könnyű Szekszárdon vasárnap nyitva tartó és számunkra elfogadható éttermet találni, amikor úgy 2-3 óra körül megéheztünk. Aztán, amikor a városközpontban nem jártunk sikerrel, eszembe jutott, hogy itt milyen egyöntetűen kitűnő minősítéseket olvastam erről a helyről.
Az sem volt könnyű, hogy várost nem ismerve ezt a helyet megtaláljuk a dombra futó szűk kis utcácskában, de akkor már nem adtuk fel. És igazán megérte! Nem láttunk a hely sajátosságaihoz igazodóan kialakított hangulatos teraszon üres, illetve előre nem foglalt asztalt, de a főúr átnézte a foglalásokat és megkaptuk a legjobbat! Talán nem érkeztek meg az előre bejelentkezett vendégek. Ezzel velünk nagy jót tettek. A választással kicsit gondban voltunk, mert nem eszünk halakat, vasárnapi ebédre pizzát sem kérünk, de a sertéshúsos főételek között találtunk nekünk tetszőt. Gombás fogást választottunk mindketten: gombás tagliettét sertés szűzzel és gombás sertéskarajt, hozzá vegyes friss salátát. Mindkét húsétel csodás volt és nekünk bőséges adag. A saláta pedig tényleg friss, de kicsit ízetlen. Néhány csepp balzsamecet nem elegendő egy tálkányi zöldfélére. És hát barna sör kedvelőként nagyon örültem, mikor kiderült, van náluk Dreher Bak, de. . . De már akkor sem volt elég hideg, amikor megkaptam, és mivel az ételeink frissen készültek, a 30-40 perces várakozás alatt a sör az üvegben egyre csak melegedett. De nem akkora problémák ezek, hogy emiatt ne legyen 5-pontos az értékelésem. Köszönjük a nagyszerű, finom, ízletes ételeket!
Kedves, eldugott helyen van az étterem, megkeresni is jó volt. Kedves kiszolgálás, aranyos hely. Mi tenger gyümölcseit ettünk, ami bőséges és jól összeállított, és finom volt, hozzá a focaccia ropogós, fokhagymás, hu, igazán finom. Az ajánlott bor szintén jó volt, és a kávé is megfelelő (én resen iszom). Ezek alapján csak ajánlani tudom :) !
Nagyon korrekt, gyors a kiszolgálás, kedvesek a pincérek. Minden étel friss, kiváló minőségű! Kedvenc helyünk a családdal. Matteot nagyon kedveljük, mindig mindenkihez van egy-egy kedves, vicces szava! Eddig még soha nem csalódtunk. . . Érdemes időben asztalt foglalni, különben nincs hely, de ez is az étterem kiváló minőségét jelzi. Külön jónak tartom a "gyereksarokban" lévő játékokat.
Éppen tegnap jártam ott. Ismét nem csalódtam !! Kitűnő ízek . Sok ember ! Közvetlen pincérek . Remek arcok a vendégek közt . Sok-sok ismerős . Szép gusztusos teríték.
Nagyon szeretem. Mindig kedvesen fogadnak. Matteo remek vendéglátó. Mindig van egy-két kedves szava hozzánk. Autentikus olasz ízek. Széles pizza és tészta választék. Családom főleg a pizza miatt szereti, de az én abszolút kedvencem itt a lasagne. Mindent visz! Már gluténmentes opciók is vannak és házhozszállítás is. Érdemes asztalt foglalni, mert igen népszerű. Mindenkinek ajánlom.