A párommal egy hetet töltöttünk el a szállodában, amelynek kitűnő adottságai vannak. Impozáns a kastély, nagyokat lehet sétálni a kastélyt körül ölelő gondozott arborétumban, mesés a gyógyvíz. A környéken is sok a látnivaló: Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Velem. . . A konyha is kiváló, a felszolgált vacsora bőséges és ízletes, a felszolgálók gyorsak és kedvesek.
A szoba tiszta volt, de az ott töltött napok alatt egyszer sem takarítottak, csak külön kérésre vitték ki a szemetet. A nyári hőségben hiányzott a klíma, bár a szobákban volt ventilátor. A kinti medence körül kevés volt a jó állapotban lévő napozóágy és főleg a napernyő, amelyek árnyékot adhattak volna a kánikulában, főleg amiatt, hogy a medencéket nem csak a szállóvendégek használják. A wellnes -elemek sem működtek. Ajánlom a hotelt azoknak, akik kedvelik a nyugalmat, a jó levegőt, a madárcsicsergést és egy különleges gyógyvíz élvezetére vágynak.
Nyár közepén nyolc napot töltöttünk a kastélyban férjemmel. Festői a környezet. Tágas, jól felszerelt szoba, tiszta és ízléses fürdőszoba várt bennünket. Lenyűgözött minket a 150 éves épület. A svédasztalos reggeli mindig bőséges étkezést biztosított. A választható vacsorában sosem csalódtunk, s minden este viszonylag olcsón egy pohár bort is megittunk mellé.
Kedves gesztus volt az üdvözlő ital. A beltéri gyógyvizes medence és a kültéri hideg vizes medence kellemes nyári pihenést, felüdülést biztosított számunkra. (A szobában kicsit hiányoltuk a klímát. ) A legnagyobb kincs a szállodában a szívélyes vendéglátás volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlom ezt a szállodát.
A kastély szép, a környező arborétum gyönyörü,pihenésre nagyon megfelelő. A személyzet udvarias, segitőkész. A füdő kellemes felüdülést nyujt. A szobában nem volt a poharaknak tálca /alátét. Füdöszoba zuhany és ruhatartó állvány javitásra szoruló. Menüvállasztásos étkezésnél kevés az l. fő felszolgáló. Büfében és általában nem lehetett ujságot venni, ill kevés a kinálat.
A kastélyszálló csodálatos helyen fekszik. A szoba, a fürdőszoba egyszerű, de tágas és tiszta. Abszolút pozitívum a ruhaszárító. A reggeli bőséges és finom. A menüválasztásos vacsora ízletes. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes. A gyógyfürdő icipici, a víz szuper és nagyon tiszta! Finn szaunával érdemes lenne bővíteni a fürdőt.
A második emeletre meredek csigalépcső vezet fel, ami az idősebb vendégeknek gondot okozhat, főleg érkezéskor és távozáskor csomagokkal megpakolva. A honlapon fel kellene hívni a vendégek figyelmét, hogy nincs lift. Nyugalmas, csendes pihenésre kiváló hely! Ajánlani fogjuk az ismerőseinknek. Köszönjük a vendéglátást!
Egy hetet töltöttünk itt párommal . Visszajáró vendégek vagyunk . Gyönyörű környezetben egy szép arborétumban van a kis kastélyszálló . Családias fogadtatásban volt részünk az első alkalommal , és azóta is . A Zsuzsanna hotel wellnessrésze , gyógyvize remek . Kiváló masszőrük van . Remek ételeket szolgálnak fel .
Tündéri a főnök , aki gyönyörűen tangóharmonikál . A személyzet minden segítséget megad a vendégeknek , hogy jól érezzék magukat . Mindenkinek ajánlom , hogy ezt a csodálatos helyet megnézze és ott pihenjen .
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a Zsuzsanna hotelben. A gyógyvíz,a programok, a környezet és az ételek kitűnőek. A házigazdák és a személyzet nagyon figyelmesek és barátságosak. Pihenésre, feltöltődésre, nyugalomra kiváló hely. Egy észrevétel:az ágyakat mi kicsit kényelmetlennek találtuk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Egy kellemes hosszú hétvégét tölthettem párommal a Szelestei Festetich Kastélyszállóban. A Standard szoba nagyon kényelmes volt, a személyzet udvarias, az ételek finomak,a gyógyvíz kellemes. A park csodálatos.
Kellemes volt a kastélyban az ott töltött hétvége. Személyzet barátságos. Kastély nagyon szép belülről.Nagyon szuper a kastélyban a padló-fűtés. Az arborétum gondozott. / Negatív sajna, hogy a fürdőszobánkban folyatott a wc./
Nagyon szép volt a környezet,a kaja isteni finom volt, a személyzet mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. És természetesen a fürdő tiszta volt. Örültünk volna ha kinn is lehetett volna fürödni
Csendes , nyugodt pihenésre vágyóknak kiváló. Az ételek változatosak, szuper finomak és a mennyiség sem fogyókúrázóknak való. A szoba egy kicsit retró, de minden tiszta és kifogásom nem lehet ellene. A medencében hiányzott az ülőke, de ez nem szegte kedvünket. Sétához messzemenőkig kiváló a hely, csodás a levegő.