Amin változtatni kellene praktikusság miatt: nagyon kicsi a szemetes, nagyon rossz helyen van a TV, a wifi a szobában nem működik, az olvasó lámpa nagyon magasan van, annak is a szemébe világít, aki éppen aludna. A felszolgálók nagyon aranyosak, figyelmesek, igazi vendéglátók. Az ételek nagyon finomak és remek volt a tálalás is.
A szoba megfelelő volt (tiszta és egyszerű). A személyzet kedves. Az arborétum szép. A reggelire nagy a választék, míg a vacsora egyszerűbb. Javaslom a zöldség/saláta lehetőségek bővítését és koffein mentes kávét. Gyógyfürdő rész megfelelő, de nem wellnessre kell gondolni. Összességében jó élmény volt.
Idén ki akartuk próbálni a kastélyt, sajnos nem jó időpontot választottunk, kellemetlen volt a hideg, szeles időben visszatérni a gyógyfürdőből a szobába egy szál fürdőköntösben (kellemesebb lett volna most a szállás a Zsuzsannába). A szoba nagyon szép, tágas, kellemesen berendezett.
Egyedüli kellemetlenséget az okozta, hogy a konyha fölött volt, így hallottuk az elszívót is működni és a húsklopfolást is. Sajnos későn tudtuk meg, hogy a pingpong asztal bent fel van állítva, jó lett volna esténként egy kis lazításnak játszani.
Másodszor voltunk, jól éreztük magunkat. Most jobb volt a szoba, kényelmesebb volt az ágy. Kellemetlen meglepetés volt, hogy bár az idő nagyon kellemes volt a kinti medencét nem lehetett használni. . Ez egy kicsit le von a jó minősítésből. Mostani alkalommal svédasztalos volt az étkezés ami az előzőhöz képest kellemesebb volt, bár egy kicsit egy síkúnak találom a repertoárt.
Még mindig hiányzik a hal és a vad étel, valamint a húsmentes kínálat. Nem vagyok vega, de néha jól esne egy kis hús mentes étel. A reggelinél hiányzott a péksütemény(csak kalács volt).
Gyönyörű környezetben, szép , kényelmes szobában /kastély -standard/töltöttünk 4 napot. A nyugdijas kedvezmény mindenben ár-érték arányos volt. Az étkezések és a felszolgálás szinvonalas- a jó minőségű, házias ételek a séf igyekezetét bizonyította. Egyetlen kifogás a portás munkáját, illetve figyelmetlenségét érheti.
Érkezésünkkor a minimális felvílágosítást vagy tájékoztatást sem kaptuk meg- a package-ben felajánlott üdvözlő italt 3. nap saját intézkedésünk által kaptuk meg. A fitness szolgáltatásokról az uszodát takarító kollégától értesülhettünk, a masszázst - ami minden igényt kielégítő volt- szintén utánajárásunk által vehettük igénybe! Összességében: köszönet a kellemes napokért!
Szeretném előre bocsátani, hogy kutyás szállás jellege miatt foglaltam helyet a hotelben, azonban szerencsére előre látható volt, hogy az időjárás nem fogad a kegyeibe minket, és így végül az eb Budapesten maradt. Terveztünk sétákat az arborétumban, és gyógyfürdőzést, valamint jó étkezéseket.
A program szabadtéri része teljesen kimaradt, amiről senki nem tehetett. Viszont a vacsoramenüről igen, és a szakácsnak volt egy jó elképzelése arról, hogy jól állítsa össze, és jól készítse el. Nagyon meg voltunk ezzel elégedve.
A párommal egy hetet töltöttünk el a szállodában, amelynek kitűnő adottságai vannak. Impozáns a kastély, nagyokat lehet sétálni a kastélyt körül ölelő gondozott arborétumban, mesés a gyógyvíz. A környéken is sok a látnivaló: Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Velem. . . A konyha is kiváló, a felszolgált vacsora bőséges és ízletes, a felszolgálók gyorsak és kedvesek.
A szoba tiszta volt, de az ott töltött napok alatt egyszer sem takarítottak, csak külön kérésre vitték ki a szemetet. A nyári hőségben hiányzott a klíma, bár a szobákban volt ventilátor. A kinti medence körül kevés volt a jó állapotban lévő napozóágy és főleg a napernyő, amelyek árnyékot adhattak volna a kánikulában, főleg amiatt, hogy a medencéket nem csak a szállóvendégek használják. A wellnes -elemek sem működtek. Ajánlom a hotelt azoknak, akik kedvelik a nyugalmat, a jó levegőt, a madárcsicsergést és egy különleges gyógyvíz élvezetére vágynak.
A kastély szép, a környező arborétum gyönyörü,pihenésre nagyon megfelelő. A személyzet udvarias, segitőkész. A füdő kellemes felüdülést nyujt. A szobában nem volt a poharaknak tálca /alátét. Füdöszoba zuhany és ruhatartó állvány javitásra szoruló. Menüvállasztásos étkezésnél kevés az l. fő felszolgáló. Büfében és általában nem lehetett ujságot venni, ill kevés a kinálat.
A kastélyszálló csodálatos helyen fekszik. A szoba, a fürdőszoba egyszerű, de tágas és tiszta. Abszolút pozitívum a ruhaszárító. A reggeli bőséges és finom. A menüválasztásos vacsora ízletes. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes. A gyógyfürdő icipici, a víz szuper és nagyon tiszta! Finn szaunával érdemes lenne bővíteni a fürdőt.
A második emeletre meredek csigalépcső vezet fel, ami az idősebb vendégeknek gondot okozhat, főleg érkezéskor és távozáskor csomagokkal megpakolva. A honlapon fel kellene hívni a vendégek figyelmét, hogy nincs lift. Nyugalmas, csendes pihenésre kiváló hely! Ajánlani fogjuk az ismerőseinknek. Köszönjük a vendéglátást!
Kellemes volt a kastélyban az ott töltött hétvége. Személyzet barátságos. Kastély nagyon szép belülről.Nagyon szuper a kastélyban a padló-fűtés. Az arborétum gondozott. / Negatív sajna, hogy a fürdőszobánkban folyatott a wc./