Párom találta ezt a helyet a Két Túra következő pihenő pontjaként. Ilyen helyen ritkán száll meg az ember, ahol egy nagy park vesz körül, gyönyörű fákkal, friss levegővel, és egy kellemes fürdési lehetőséggel. Kedvesen fogadtak Bennünket, gyorsan megkaptuk a szobánk kulcsát, és már iparkodtunk is fürdeni, mert ezt este 18 óráig tehettük.
Nagyon jól esett a meleg gyógyvízben megmártózni, egy kiadós túra után soha rosszabb élményt nem kívánok senkinek. Tiszta, rendezett volta szoba, és a fürdőszoba. Kényelmes, tiszta az ágy is. Este Tv egy csomó csatornával nézhető. Finom vacsoránkat is gyorsan megkaptuk a kedves felszolgáló hölgytől. Levezetésként egy billiárd után jót aludtunk. Reggel a finom kínálatból feltöltöttük "raktárainkat" és folytattuk a túránkat Sárvárig. A szállás szépen felújítva, a környéke is gyönyörű. Párommal együtt Mindenkinek ajánljuk.
Barátnőmmel a 60. születésnapunkat voltunk megünnepelni a szállodában és mondhatom pompásan éreztük magunkat! A hely ötvözi mindazt, amire szükségünk van, csend, béke, nyugalom, csodálatos környezet, medence, jó konyha, figyelmes személyzet. egy 13 hektáros arborétum ölelésében fekszik a hely,amely szépen karban van tartva, mármint az arborétum.
A szobák tiszták, kényelmes berendezésűek. A konyha kiváló, az üzemeltetők, a személyzet rendkívüli módon segítőkész és figyelmes, még egy tortával is megleptek minket :)
2015.07.18-25. voltunk a barátnőmmel.Szívből tudom ajánlani annak aki meghitt csendes pihenésre vágyik.Az ételük változatos mindig frissen készült.A kiszolgálás minden tekintetben körültekintő és udvarias.Szeretettel várják a vendégeket.Kedveskednek meglepetésekkel. Szívből köszönjük az ellátást
Nagyon családias a légkör. Pihentető, nyugtató séták lehetősége az arborétumban. Bőséges adagok, házias ízek az étteremben. Nagyon udvarias kiszolgálás. Kényelmes jól felszerelt szobák. Gyógyvíze az valami zseniális, amikor tehetjük, csak fürödni is lejárunk ide. Ajánlom mindenkinek.
Olyan szálláshely, ahol a vendég a legfontosabb. Segítőkész, udvarias, közvetlen személyzet. Csodálatos környezet. Egy hangulatos kiskastély egy arborétum közepén madárénekkel és a fák susogásával. Ínycsiklandó, finom, házias ételek. Saját kis strand, kiváló gyógyvízzel. És mindez elérhető áron. Ajánlom mindenkinek, aki lazítani szeretne, elvonulva a világtól.
2014. március 7-9-ig voltunk egy wellness hétvégén a Kastély Szállóban. Szép a környék, csendes nyugodt, családias környezet, udvarias kiszolgálás. Az üzemeltetőknek Zsuzsának és Ferinek és az alkalmazottaknak a figyelmessége, kedvessége, közvetlensége külön említést érdemel! A medencében csend és nyugalom is említést érdemel.
Az ételek jóízűek és bőségesek voltak! Nagy meglepetésben is volt részem, ami külön említést érdemel! ! ! Március 7-én van a Születésnapom, vacsoránál nagyon meglepődtem, ugyanis két felszolgáló jelent meg az asztalunknál,az egyiknél egy nagyon szép torta, a másiknál két pohár pezsgő, Feri az üzemeltető pedig harmonikával jelent meg és eljátszotta a Boldog, Boldog Születésnapot! Annyira jó érzés volt, hogy alig tudtam szóhoz jutni! Örömben a könnyeimmel küzdöttem! Ez egy nagyon szép gesztus, hogy felköszöntik a szülinapos vendégeiket! Még említést érdemel a kemencében sütés is! /kenyér, császárszalonna/ Nagyon finom volt! Mindenkinek ajánlom ezt a Szállodát, aki csendre és nyugalomra vágyik! Mi is biztos, ahogy tehetjük vissza fogunk térni! Nem felejtjük el egy darabig ezt a kellemes hétvégét! Minden kedves dolgozónak további jó munkát, jó egészséget és sok vendéget kívánunk: Vida Lászlóné és Vida László!
A szálláshely neve tulajdonképpen Festetich kastély és Zsuzsanna Hotel, mivel egymástól pár méterre, közös szolgáltatásokkal, közös üzemeltető működteti. Az étkezések,a szauna és rendezvények a kastélyban, a gyógyvizes medencékés a masszázs a Zsuzsanna hotelben található, az előbbi a régi, eredeti kastély újjáépítve, míg az utóbbi a napjainkban épült.
Nagyon kellemes és tartalmas hétvégét töltöttünk itt, ami javarészt a lelkes házigazdának köszönhető, aki vérbeli vendéglátónak bizonyult,mindenre kiterjedő figyelmességével. Bár félpanziós volt a csomagunk, meglepetésünkre kemencében sült szalonnás kenyérlángost, forralt bort is kaptunk ebédre, a szórakoztaqtó tröténetek mellé. A szálloda egy gyönyörűen gondozott arborétum közepén ízlésesen kiépített ösvények, kert tavacska, kápolna társaságában helyezkedik el, ottlétünkkor hóvirág és krókuszszónyeggel körülterítve . A szobák egyszerűek, de tágasak, ( 4 helyiségünk volt! )tiszták. Az ágy kifogástalan, kellemeen kemény, amin aludni is lehet, nemcsak belesüppedni. Az étkezés csak a reggelinél volt svédasztalos, de a felkínált kétféle menüvel tökéletesen elégedettek voltunk. Bármilyen kérést rugalmasan kezelnek,(nemcsak étkezés terén) a lényeg, hogy a vendég elégedett legyen. A gyógyvizes medencéket minden este leengedték, és reggelre újratöltötték, ez nagyon szimpatikus volt. Családias, otthonos hely, aki teljes kikapcsolódásra vágyik, értékeli a természetet, és nem szeret tömegben gyógyfürdőzni, annak bátran ajánlom.
Kellemes környezetben töltöttünk a Zsuzsanna Hotelben két éjszakát! A saját fürdője különösen nagyon tetszett,de valamennyi szolgáltatásra ez volt jellemző! A szállás modern,tiszta,minden igényt kielégítő. Az ételek finomak voltak,a személyzet udvarias,tehát ajánlom mindenkinek.
Legközelebb ha odamegyünk egy nyári időszakot választunk és a Kastély Szállóba kérjük az elhelyezést, most a hűvös idő miatt a helyben fürdő kedvezőbb volt a Zsuzsanna Hotelben.
Nagyon meg voltunk elégedve. A kiskutyánkkal érkeztünk,csak pozitív dolgokat tudnék említeni. A tulajdonos Feri külön említést érdemel kedvességével,közvetlenségével,meg persze a vacsora hangulatáról sem feledkeznék meg. Még visszatérünk,csodás lehet az arborétum virágzáskor!Kellemes kikapcsolódásban volt részünk.
Szép környezet,jó kiszolgálás,finom ételek. Fürdési lehetőség,csend és nyugalom,családias hangulat. Sétalehetöség az arborétumban ami csodalatos volt az ősz szineiben. Pár kilométerre található Szombathely és Sárvár ahol sok a látnivaló. Mi csak négy napot voltunk, ami kevésnek bizonyult. Mindenkinek ajánlani tudjuk aki csendre és nyugalomra vágy.