Szentedre óvárosában, mesés környezetben várja vendégeit a Bükkös Hotel & Spa. Frissítő szolgáltatásaival, komfortos szobáival garantáltan teljessé teszi a kikapcsolódást. Egy kiadós szentendrei séta pedig megkoronázhatja az üdülést.
Egyetlen negatívumot tudok csak írni, hogy sajnos csak a távozáskor vettük észre a recepcióspulton kihelyezett táblát, - azt is csak azért, mert hoszabb időt vett igénybe a kijelentkezés - (az angol nyelvű volt a vendég felé, a magyar nyelvű elfordítva, a lépcsőre nézve), mi szerint kedvezményes skanzen jeget vásárolhattunk volna a recepción, erre az érkezésünkkor senki nem figyelmeztetett, s egy hosszabb út után, mikor az ember végre bejelentkezik, nem a pultinfokat olvasgatja. A szoba tágas, tiszta de nagyon lehűtött, fáztunk. A fürdőszoba is indokolatlanul hűvös, és a törölközőszárítót sem lehetett beüzemelni, így a fürdőruháink vizesek maradtak. A wellness nagy csalódás volt. Egy jakuzzi, melybe szorosan összehúzva max 6 ember fér el, s egy gőzkabin üzemelt. A szaunák teljesen hidegek voltak délután 5 órakor is. Az ételek minősége megfelelő, de a választék hagy némi kívánni valót maga után. A reggeli még nagyjából rendben is volt, bár nekem pl a kalács hiányzott, továbbá a nem fehér lisztből készült péksütemény is elvárható lenne egy 4*-os szállodában. A vacsora sajnos nem hozta az általunk megszokott 4*-os színvonalat a 3 féle főétellel, s a 2 féle körettel. A bár sajnos csak 12 órától nyit, így esélyünk sem volt helyben elfogyasztani a normál reggeli espressonkat (a reggelihez önkiszolgáló módszerrel kapható nescafetól hidegrázásom van). Összességében rendben volt, de azért van mit csiszolgatni.
Mindenkinek ajánlom a szállodát. Jó helyen van, tisztaság mindenhol, az ételek jobb minőségűek mint amit idehaza próbálnak elfogadtatni velünk, a hasonló besorolású szálláshelyek némelyikében. A belső kialakítás modern, ízléses, semmi design túlkapás. Negatívumokat nem tudok írni. Amit nyújt a szálloda az 4 csillagos.
A Bükkös Spa nagyon kellemes és nyugodt helyen helyezkedik el Szentendrén belül annak ellenére, hogy szinte a város közepén található. Nagyon igényes, ízlésesen kialakított az egész szálloda. A Spa részleg és annak szolgáltatásai kiemelkedőek. Az egyetlen hiányossága, hogy nincsen medence, de ez a pihenés szempontjából elhanyagolható.
Tökéletes kiindulópont romantikus sétákhoz és a környék felfedezéséhez. Kellemes időtöltés a teraszon beszélgetni és átadni magad a környék nyugalmának egy ínycsiklandó vacsora után. Az ételek finomak és frissek voltak, az étterem pedig igényes és exklúzív. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A Szállásvadász oldalán találtam a Bükkös hotel ajánlatára. A hotel elhelyezkedése minden szempontból nagyon kedvező volt,mivel nem kocsival érkeztünk. Sétával is bárhová kényelmesen eljutottunk. Az étterme felejthetetlen marad számunkra,finomak é s bőségesek az ételek. A szoba tágas és klímás, ez a nagy melegben nagyon is értékelhető.
A fürdőszoba számunkra álomszép,de természetesen a higiénia nagy szerepet játszott benne. A wellness részlege is kiváló. Mindent összevetve,mindenkinek ajánlani tudom, aki a négycsillagos szállodát előtérbe helyezi a pihenéskor.
Minden tekintetben csak ajánlani tudom azoknak akik igazi kikapcsolódásra és pihenésre vágynak. A szálloda személyzetének előzékenysége, udvariassága valamint a szálloda által nyújtott szolgáltatások, nem beszélve a város adta látnivalókkal és programokkal tette számunkra feledhetetlenné az ott töltött négy napot.
A szálloda dolgozóinak figyelmessége, a dizájn és a tisztaság mellett külön kiemelném az étterem ízletes, finom fogásait ami a konyhai személyzet tudását és hozzáértését dicséri. A belváros és a Duna-part közelsége számtalan lehetőséget biztosított számunkra szabadidőnk kellemes eltöltésében.
A hotel személyzete minden tekintetben kiemelkedő. A tisztaság és a design szintén rendben van. A wellness részleg szűkössége és az igénybe vehető szolgáltatások, korlátozások miatt családosoknak semmiképp sem ajánlanám. pihenni vágyóknak és pároknak ideális környezet.
A személyzet kiváló, udvariasak, barátságosak, szolgálatra készek. A szobában sajnos egy szék van, s mivel barátokkal voltunk, a kényelmes beszélgetéshez, - kártyázás, élmények megbeszélése - kevésbé volt lehetőség. Azonban kárpótolt bennünket a gyönyörű város, a szálloda közelsége és a nagyon finom ételek, akár vacsora, akár reggelire.
Kiváló szakácsuk van. Wellness részlegen a fürdéshez picit kicsinek találtuk a jakuzzit, "testes" méretünk miatt, de ez legyen a legnagyobb probléma. Köszönjük a lehetőséget.
Imádnivaló szálloda, már sokszor voltunk és a különleges alkalmakat mindig itt tartjuk. A szálloda egy gyöngyszem napjainkban. Ahogy bánnak az emberekkel, nem mindennapi. Tisztaság rend, ízletes ételek, finom kávé, kedves kiszolgálás . . na és a szobák. . egyszerűen mennyei hely! Senki nem csalódik ha ide megy.
Kiváló szoba, ízletes ételek, jó elhelyezkedés, udvarias személyzet. A Spa részleg pici, de jól felszerelt. Aki szereti azt, hogy nincs tömeg, de a minőséget keresi, annak abszolút ajánlható.
2 éjszakás csomagot foglaltunk. A szálloda Szentendre belvárosában, a Bükkös-patak mellett található. A szálloda modern berendezésű. Megérkezéskor a Recepciónál teljes körűen tájékoztattak a parkolásról, az étkezésről, a csomaghoz járó kedvezményekről és azok felhasználásáról.
A parkolás mélygarázsban megoldott, de 1,9 m-nél magasabb autóval nem lehet beállni, viszont a biztonságos parkolás akkor is megoldott a szálloda főbejáratánál lévő, bekamerázott parkolóban. A szoba nagyon kényelmes volt, a tisztasága megfelelő. Az étterem bár nem túl nagy, mégis családias hangulatú. Finomak voltak az ételek, és külön kiemelném, hogy a diétázóknak sem kell éhezniük, mivel a reggelinél a müzli,a sovány joghurt, sovány csirkemell sonka, diétás lekvár, teljes kiőrlésű kenyér is megtalálható volt, és a vacsoránál a bulgur is terítékre került. Egyedül a felszolgálók kicsit tolakodó viselkedése, miszerint valami italt fogyasszunk, zavart, egyebekben a személyzet kedves, és udvarias. A Wellness részleg tiszta, egy szauna működött, valamint a gőzkabin, és a jakuzzi. A helyiség megvilágítása hangulatos volt. Bárkinek ajánlani tudom ezt a helyet.