Kedves, barátságos, gyors és profi a személyzet. Bőséges és finom ételek jellemzik. Az ár érték aránya az étteremnek és a panziónak egyaránt kiváló. Ha arra járunk biztosan visszatérünk.
Tegnap ebédre ültünk be a párommal, miután felmentünk a kilátóhoz. Ő szarvaspörköltet evett sztrapacskával, én pedig rántott sertésbordát grill zöldséggel. Desszertnek forró szerelmet rendeltünk, ami méltó volt a nevéhez :). A pincér nagyon készséges volt, pedig tele volt az étterem terasza, és mi háromszor küldtük vissza, mert még nem választottunk(beszélgettünk).
Az étel nagyon finom volt és bőséges, ízlésesen tálalva, és nem kellett különösebben sokat várni rá. Az adagok nagyok voltak, nem spóroltak semmivel. Az árak tök átlagosak szerintem, a hely nem drága, sőt, ár/minőség viszonylatban nagyon is megéri ide beülni, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó az elhelyezkedése is az étteremnek, aki Szilvásváradra megy, tuti, hogy minimum elsétál mellette, akármivel is érkezett. Nekünk nagyon pozitív élmény volt itt enni, biztos, hogy legközelebb is ide ülünk be, ha Szilváson járunk. Itt abszolút mindent megkaptunk, amit egy kellemes éttermezéstől vár az ember. Tényleg csak ajánlani tudom.
Ebédelni mentünk ebbe az étterembe! Nagyon kedves, udvarias,figyelmes volt a kiszolgálás. Az ételt fél órán belül az asztalhoz kaptuk. Két személyes tálat kértünk hárman jól laktunk belőle. Fizetéskor Szép kártyát használtunk és azt is nagyon rugalmasan kezelték amely számunkra nagyon pozitív volt! Ajánlani tudjuk mindenkinek!
Nincs különösebb problémám a fogalmazással, (picit túlzónak tartom a 300 karaktert. . . ), (ó már 84:-)) de van, mikor egyszerűen nincs szükség a bő beszédre. Kellemes téli estén tértünk be ebbe az étterembe a Párommal vacsorázni egy jót. Az ételek szerintem nagyon finomak voltak, az italokkal sem volt semmi probléma, a kiszolgálás udvarias és gyors volt. Ajánlom a helyet!
Központi helyen, látványosan, hívogatóan fekszik. Terasza modern, szépen rendezett. Pincérek kedvesek, gyorsak, végzik a dolgukat. Egyszerű ételt választottunk a sok modern választék közül, rántott hús, rántott sajt. Ettem már jobbat is, a fáradt olaj érződött a hasábon, és a sajton is, ami nálam kivágja a biztosítékot.
Jó elhelyezkedésű étterem,panzió. Szerintem mindenki elhalad mellette gyalog ,autóval. . . kanyarban-központ Kivül -belül szép fával burkolt étterem,kinti teraszon piros kockás teritők kemence ,hangulatos hely. A reggelizni és a vacsorázni Gasthaus étterembe mentünk -(a szállásadó-partnere). A félpanzió ellátás itt vettük igénybe .
Nem nagy választék-reggeli virsli,rántotta,egy kis dzsem,vaj,tea-kávé külön ár fejében. -nagyon egyhangú mindennap. egyébként a rántotta izlet -kétféleképpen elkészitve. A vacsora két féle leves,két féle főétel. Húsleves izletes,finoman elkészitve,paradicsom leves nem jött be,nem ismertem fel egy új cukkini leves nagyon bizarnak nézett ki de megkostoltam és nagyon finom volt. a húsos ételeket nem tudták elkésziteni mivel szinte nem volt megfőve-rágosak. Savanyúság külön fizetös. A pincérek folyamatosan ellenőrizték hogyan fogy az étel. -mert elég sokan voltunk félpanzion. -söt még külföldiek is. A pincérek segitőkészek,kedvesek,figyelmesek. savanyúság 450. - kávé250. - csapolt stella 500. - 7up üditő 350. -
Mindenki azon panaszkodik hogy hanyagul van elkészitve a félpanzios ellátás akkor miért nem javitanak rajta ez nem jó fényt vett az étteremre,igy nem fog az ember-fia vissza térni.
Véletlenszerűen választottuk ezt az éttermet, de nem bántuk meg. Olyannyira nem, hogy ottlétünk második napján is oda mentünk ebédelni. Kedvesen fogadtak, ami sok helyen már sajnos nem létezik, már egy jó pincér is ritka kincs. Tiszta, ízlésesen megterített asztal mellett nem kellett sokat várnunk.
A húslevest nagyon szeretem, ezért igen kritikus vagyok e tekintetben, nem szeretem, ha kockából főzik. Tartottam is tőle, vajon mennyire lesz ehető. Meglepetésemre nagyon ízletes volt, sok-sok főtt hússal, zöldséggel és lúdgége tésztával. A ropogósra sült pisztráng a zöldségkörettel szintén szuper volt csakúgy, mint a szarvaspörkölt sztrapacskával. Olvasva az előzőekben leírtakat úgy látszik mi szerencsések voltunk, mert jó időpontot és jó személyzetet fogtunk ki, mivel egyszerűen nem tudtam belekötni semmibe, pedig azt tartják rólam, hogy nem vagyok egyszerű eset gasztronómiai téren. Én újra betérek, ha arra járok. Ár érték arányban sem tér el nagyon az átlagtól.
A márciusi hosszú hétvégén gondoltunk egyet a családdal és Szilvásváradra utaztunk, hogy megnézzük a Fátyol-vízesést. A nagy sétálásban, nézelődésben kellemesen elfáradtunk, no meg meg is éheztünk. Végig jártuk a Szalajka-völgyhöz közeli éttermeket, azonban mind tele volt. Így találtunk rá erre a kellemes hangulatú helyre.
A pincér kedves volt és udvarias. Kettő két személyes tálat rendeltünk, amit viszonylag hamar el is készítettek számunkra, ami bőséges és finom volt. Ha arra járunk máskor is szívesen betérünk.
Egy nap nyaralásunk idején úgy gondoltam - mivel családom kissé elfáradt a túrázásban - hogy nem rángatom el őket este enni, hanem viszek nekik Pizzát. A Gasthaus-ban láttam régebben a teraszon kemencét, így oda mentem rendelni is. A pincér és a pizza sütő mind kedvesek és barátságosak voltak, 15 perc alatt el is készült a 2 pizza - egy négysajtos és egy görög.
A kiszolgálással semmi probléma nem volt. Hazaértem és nekiláttunk, de ízre sajnos messze alulmaradtak pizzáink. Sajnos kissé drágábbak is voltak a megszokott árszintnél. (1. 200 - 1. 600 Ft)
Az étterem rendkívül bőséges és ízletes ételekt tálal. A kiszolgálás kedves udvarias, és gyors! Híányosság hogy a szobánk nagyon kicsi volt, több napra kényelmetlen lenne.Rossz idő esetén csak az éttermet ajánlom, mivel program nincs sem a panzioban, sem a közelben. Tisztaság mindenhol.Köszönjük! Szálkaiék