Hűvös árnyékos terasz, kicsit kényelmetlen asztal székekkel. Pincérek lazák. . :-) Lassan vették fel a rendelést, az italokat is nagyon sokára hozták. Mikor bementem a mosdóba, akkor láttam, hogy egy asztalnál ülnek, és beszélgetnek, akárcsak a vendégek:-) Már kezdtem aggódni, mi lesz így az étellel, de az rendeléstől kb 8 perc alatt kész lett.
. :-) Finom volt, és ízletes, az adag megfelelő. Kiemelt turista övezet, de a Dunántúlihoz képest az árak sokkal barátságosabb, a színvonal nem rosszabb. Nem kiemelkedő, de nem is rossz, egy próbát megér!
Nagyon sokszor ebédeltünk-vacsoráztunk ezen a helyen. Írtam már róla jót-rosszat. Néhány héttel ezelőtt nagyon rosszul éreztük magunkat, a kiszolgálás színvonala kicsit sem tetszett. Úgy érzem most meg kell írnom, hogy az elmúlt szombaton pontosan az ellenkezőjében volt részünk. H.
Gergely pincér úr közreműködésével sikerült egy nagyon kellemes hangulatú estét eltöltenünk. Nekünk az ételekkel kapcsolatban soha nem volt negatív tapasztalatunk, most is ízletesek, bőségesek voltak a választott ételek. Köszönjük.
Útóljára három éve ettünk itt, de nem emlékeztem milyen volt, de a belső hangulatára igen. Hát átépítették, modernizálták, de kellemes és hangulatos így is. A manóm Gulyáslevét nehéz überelni,de itt azt kel mondjam nekik sikerült ja és itt ettem először tejföllel -jó zsírosnak kell, hogy legyen mármint a tejfölnek-tehát nem a bolti az igazi.
Gondolván a leves ilyen finom, meg kóstolom a Házias töltött káposztát. Érdekes és finom fűszerezésű, olyan igazi vidéki mint nálunk, de egy picivel zsírosabb mint amit megszoktam, de az a csak a kenyér mennyiségén látszódott. A félszolgálónk kedves és igazán segítőkész volt. Ajánlani tudom
A fogadóban szálltunk meg és ott is vacsoráztunk az első este. A levesek hozták egy menzás leves színvonalát, míg a főételek jobban sikerültek, de azért van még hová fejlődni. Azért a limonádé 1000 Ft-ért lehetne jó is. A pincér igyekvő volt, de ez nem ellensúlyozta az ételek hiányosságait.
Már többször étkeztünk ebben az étteremben. Maga az étterem hangulatos, barátságos és sosem volt zsúfolt, amikor ott voltunk. A személyzet kedves,de aránylag sokat kell várni az ételre. Többször ettünk sült csülköt hagymakarikákkal, ami mindig kiváló volt. Jó a húslevesük is, nem vegetával ízesítik, viszont a legutoljára rendelt fokhagymás sült pisztráng szörnyű volt.
Teljesen ízetlen volt, egyáltalán nem volt pisztráng íze és egyáltalán nem volt ropogós és kicsi is volt. Megkockáztatom, hogy nem is szilvási pisztráng volt. Szóval nem ajánlom a pisztrángos menüt.
2015. február végén jártunk itt. Jól megközelíthető, tiszta hely. A felszolgáló kedves. Sült pisztrángot fogyasztottunk steak burgonyával. Mivel nem főszezonban érkeztünk, ezért bele sem gondoltunk az ételek (pl. burgonya) frissességébe. (Gondolok itt arra, hogy 10 percen belül tálalták a megrendelt ételt.
) A hal súlya után deka alapján számították az árat. Nos, nem akarok senkit megbántani, de szerintem lehúzás volt. . . irreálisan nagy súlyt (árat) számoltak fel. Nem problémáztunk. Finom a kávéjuk. Összességében valóban az ÁTLAGOS kategóriát üti meg. Viszont mi nem térünk vissza, úgy érzem. Ennyi pénzért többet, jobbat vártunk.
A hely maga szép, rendezett, és tiszta, a kiszolgálással sem akadt probléma, viszont az étel. . . Számomra kritikán aluli. . . A málnakrém leves tele volt a málna magjával, ami kellemetlen, de beleragad az ember fogába, és így a krémleves állagát is elveszti!
A borókás szarvascomb gyümölcsszósszal éppen kiadós volt, viszont a rengeteg boróka amit benne hagytak olyan érzetet keltett, mikor az ember egész borsszemes savanyúságot eszik, és úton útfélen ráharap. . . ami szintén kellemetlen! Párom választása jobbnak bizonyult a húslevessel, és a Dini kedvence nevezetű csirkemellel, ő nem panaszkodott!