Pici szoba, de a panzió elhelyezkedése kiváló. Közel van a lovarda, kisvasút stb. Sokat esett az eső, de kirándulni az esőmentes időben lehetett. Voltunk lovaskocsikázni (ez is benne volt a csomagban), a bácsi nagyon aranyosan bemutatta a környéket. Kedves kiszolgálás, amit az ajánlatban [moderálva - a szerk. ] ígértek, betartották.
A reggeli finom volt, amit először az első nap kérés alapján készítettek, másnap büféreggeli volt. Kávé sajnos nem volt külön a reggelinél, azt vásárolni kellett A pisztráng is finom volt. A Szilvásvárad kártyát nem fogadták el, ahová betértünk. Összességében jól éreztük magunkat, ha egy kicsit jobb az idő, többet tudtunk volna sétálni.
Kedves kiszolgálás, pici szoba, kényelmetlen ágy. De az elhelyezkedése tökéletes. Kirándulásokhoz kiváló. Kedves fogadtatásban volt részünk. A szobánk nagyon pici volt, főleg, hogy decemberben, esős időben voltunk - és ettől függetlenül túráztunk - a ruháinkat nem igazán volt hova tenni. Így elég kényelmetlen volt.