Szalajka Liget Hotel & Apartmanházak Szilvásvárad bemutatkozása
A természeti szépségeiről ismert Szilvásváradon található a Szalajka Liget Wellness és Konferencia Hotel. A szálloda számos szolgáltatást nyújt, kisgyermekes családok részére megfelelő választás lehet. A szállodai szobákon túl önálló házakban is lehetséges az elhelyezés.
Szeptemberben jártunk itt és csupa pozitív élményekkel tértünk haza. Tiszta, tágas szoba, a reggeli és vacsora bőséges, kifogástalan. A wellness részleg ugyan kicsi, és a kültéri medencéhez nincs "átjáró" (szerintem ez ősszel/télen jelent igazán problémát), de a gyönyörű környezet és a kedves személyzet kárpótolt mindenért. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Fantasztikus volt minden,nagyon korrekt volt az ellátás. A környezet is gyönyörű és nagyon tiszta. A személyzet rendkívül udvariasan fogadott minket és nagyon készségesen útbaigazítottak a helyi nevezetességek megtekintésével kapcsolatban. Csak felső rébuszokban lehet a hotelről beszélni. Köszönöm a Kupon Világnak,hogy itt lehettem. Tisztelettel:Csiz Tibor Veszprémből.
A hotelben laktunk 2012. nyarán. A szálloda személyzete nagyon segítőkész, udvarias volt, mindennel elégedettek voltunk. A svédasztalos étkezések változatosak és bőségesek voltak. Az egész komplexum elhelyezkedése, kialakítása, szolgáltatásai mind-mind nagyon jók. Bátran ajánlható akár pároknak, gyermekes családoknak, baráti társaságoknak.
Novemberben jártunk a hotelben,szuper időt fogtunk ki, így gyalogtúrát is tehettünk a késő őszi időben,szalajkavögyben. A szálloda nagyon szép fekvésű,hangulatos,mesebeli. Az ellátás svédasztalos,kifogástalan. A wellnes-részleg kicsi ,de mentségére legyen a téliesített kültéri medence, nyáron körbeülve-fekve, igazán szép lehet az erdő ölelésében.
Apartman házban laktunk, ami nagyon kényelmes.3 generáció volt együtt. Unoka, szülők, nagyszülők. Jó lenne, ha mindegyik szobában lenne tükör. Az egyik szaunában nem volt hőmérő és homokóra. ( Ez már 2 hónappal ezelőtt is így volt.) A WIFI a 12. apartmanban már nem működött. Apró hibák, de bosszantóak lehetnek.
Nagyon csodálatos 5/4 éjszakát töltöttünk a párommal és a kutyusunkkal Mazsikával! A szemèlyzet,az ételek,a szolgáltasok nagyon klasszak voltak! A szauna szenánsz különleges élményt volt,a hölgynek aki tartotta nagyon köszönjük! Csak egyedül a gyertya fényes vacsora lehetett volna egy kicsit meghittebb,és egy benti melegvizes medencét hiányoltunk!
Fantasztikus volt a fogadtatás (házi sütemények, forralt bor!Remek adottságai vannak a helynek. A személyzet végtelenül szivélyes. Hihetelen mennyiségű különleges étel állt rendelkezésünkre. Isteni volt a pezsgőfürdő! Szívesen visszamennénk bármikor. Sokáig emlékezni fogunk erre a hétvégére. Köszönjük!
Nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk, már a megérkezésünkkor /süti, kávé, gyors adminisztráció/. Gyönyörű helyen fekszik a szálloda, belül is nagyon szép és tiszta. A személyzet /recepciós,takarítónő, felszolgálók/ mind nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ételek nagyon finomak,változatosak, bőséges.
Kisebb hiányosság, hogy a vasárnapi ebédet már nem tudtuk elfogyasztani, mivel 12 órától volt ebéd, a szobát pedig 11 óráig el kellett hagyni. Szombat este "A dal" című műsort szerettük volna nézni, de a tv képernyő közepén egy szürke ablak volt, amit nem tudtak eltüntetni. Vasárnap az infraszauna nem működött. Kár, hogy csak tetőtéri ablak volt a szobánkon és nem élvezhettük bentről a szép táj látványát.
A pihenésünk nagyon kellemes volt. A személyzet udvarias és készséges. Az étel választék bőséges. A szolgáltatások színvonala jó. A fitness terem lehetne nagyobb, és felszereltebb. A tetőtéri szobák nagy hátránya, hogy az ablakok még résnyire sem nyithatók, ha eseik az eső, vagy a hó, és így gyorsan elfogy a szobában az oxigén.
A szálloda megérdemli a kiváló minősítést. Gyönyörű táj, abszolút nyugalom,a személyzet figyelmes, kedves, az éttermi kiszolgálás kifogástalan, az ellátás elsőosztályú és bőséges. . . itt nem lehet diétázni, mert olyan ízletes és választékos minden. A wellness rész is jó, talán egy kicsit lehetne nagyobb. .
mi sajnos nagyon rossz időt fogtunk ki, így mindenki egész napra ide tömörült, de ettől függetlenül el tudtuk tölteni kellemesen az időt. Ha Szilvásváradra megyünk, legközelebb is biztos itt szállunk meg.