2016 áprilisban voltuk itt ajándékba kapott utalvánnyal! Maga a Hotel kívülről szép. Belépéskor a recepciós kedvesen fogadott azt hiszem ennyi a pozitívum. 3. emelet menzárd szoba járt az utalványhoz . lift nincs azt hittem végem mire a meredek lépcsőn felértünk! A szoba ha annak lehet nevezni poros ablakok koszosak kilátni csak ha kinyitom !
Afürdő nagyon kicsi 2 kis medence. Aszobába nagyon hideg volt. szóltam de a válasz hogy csak takarót tudnak adni nincs fűtés! Reggelinél sorba kellett állni ! Kint esett az eső a szoba jégverem én a fürdőt egész nap nem birom a szivem nem jó! Szóltunk délelőtt hogy 1 nappal előbb haza megyünk! Nem marasztaltak! Amásnapi reggeli helyett hideg csomagot kértem volna mert vasárnap volt és minden zárva! Sajnos nem megoldható mondta a recepciós: Soha többet nem megyünk oda! ! !
A 2 éjszakás kuponban reggelis ellátás és gyümölcsbekészítés volt ígérve. A gyümölcsöt mikor kérdeztük a recepción azt a választ kaptuk, hogy az igazgató úr letiltotta. Érdekes. Az ablak külső szárnyát nem lehetett becsukni, a belső szárnyon volt egy tenyérnyi méretű ovális luk, de olyan meleg volt még éjszaka is, hogy az ablakot is nyitva kellett tartani.
A szőnyegek nem úgy néztek ki mint ami porszívózva volt mostanában. Foglaláskor kértem, hogy ha lehetséges franciaágyas szobát kérek. Visszaigazolták hogy rendben, de hogy ez plusz költséggel jár azt nem. Távozáskor közölték, hogy fizessek érte + 3. 000 Ft-ot. Megbántam hogy kifizettem.
A szolnoki Tiszavirág Fesztivál okán töltöttem egy éjszakát a szállóban. Finom, csendes hangulata van a régi épületnek, aszemélyzet is visszafogott, de korrekt. Mind a recepció, mind a reggeli kiszolgálás kifogástalan volt. A szoba berendezése kissé ósdinak tűnt, bár stílusában illett a régi klasszicista épülethez.
2018. május hónapban töltöttünk el egy éjszakát a hotelben. A gyönyörű patinás épület jobb sorsra lenne érdemes, egy külső, műemlék jelleget megtartó tatarozás igen csak ráférne. Elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Tisza-parti promenádra néző szobákkal rendelkezik, melyek ezáltal meglehetősen csendesek, madárcsicsergősek.
A szobák ugyan picik, de a célnak teljesen megfelelnek, a mi szobánk (gondolom a többi is) tiszta, ízlésesen berendezett és kényelmes ággyal ellátott volt. A hotel szerencsés adottsága, hogy a gyógyvíz közvetlenül a szálloda alatt ered, így ha valaki kizárólag gyógyvízre vágyik, sehová sem kell elmennie, csak a szálloda földszintjén található török fürdőbe. A reggelit a szálloda hatalmas régi idők báljait idéző étteremben, a vacsorát a szálloda épületével egybeépített étteremben költöttünk el, mely nagyon ízletes, és megfelelő adagú volt. A város egyébként véleményünk szerint teljesen élhető, tiszta, nyugodt, barátságos, kedves emberek lakják. Nagyon jól érzetük magunkat, lehet, hogy visszamegyünk.
Nagyon szép épület. Remek volt , hogy bármikor használhattuk a fürdőt. A fürdőben még két szauna is található (száraz és nedves). A személyzet szinte a tenyerén hordott minket. Az étel kiváló volt. A szobában pedig termálvíz van. A gyerekeket szinte alig tudtuk kivinni a szabadba, annyira tetszett nekik a szálloda. A parkoló tágas és őrzött. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon szép helyen a Tisza partján van a szálloda. Kívülről jobban ráférne egy tatarozás, de a szolgáltatásaival meg voltunk elégedve. Tiszta tágas szoba, kényelmes ágy. A svédasztalos étkezések igazán bőségesek és változatosak, ízvilágra magyarosak. A gyógyvíz nagyon kellemes, ivókúraként is lehet inni a csapból.
A medencéket 7-10-ig lehet használni, a gőzfürdő és szauna hétvégén nem üzemel. Hétköznap gyógykezelésekre is jönnek külsősök. Ettől függetlenül jót pihentünk! Valószínűleg visszatérünk majd!
2016. 07. 10-12-ig jártunk ott a férjemmel. Szép környezet. A szálló gyógyfürdője kellemes, nyugis. Pont a legnagyobb hőségben voltunk. Így csak délelőtt és este lehetett sétálni a városban. Szobák kényelmesek. Étkezész csak egyszer vettük igénybe. Én csak gyerek adagot kértem, de az is kifogott rajtam. Árak tűrhetőek. Ajánlom mindenkinek.
A szálloda valamikor biztos gyönyörű volt. Mára nagyon megkopott kivül-belül. A recepciós kedves,udvarias. A szobába nem volt bekészítve törtölköző , valamint 1 db üveg pohár volt a fürdőbe,a törölközőt idővel sikerült pótolni, valamint kaptunk egy műanyag fogmosó poharat.
A szoba / második emeleti, kis erkélyes/ tiszta volt, a berendezése, fürdőszobája igen csak kopottas. A félpanziós vacsora igen érdekes volt számunkra, ilyet mág nem tapasztaltunk. A Tisza part felől megközelíthető étterembe a félpanziós vacsorázóknak készült étlap választéka 2 féle leves 8 féle főétel és vége. Mindezt 2. 600. - Ft-ért. A savanyúságért, desszertét külön kellett fizetni. De ami még érdekesebb az étlap nem változik, mi három este voltunk vacsorázni,és nem tudom az étlap kínálatát mikor változtatják. A fűrdő tökéletes, de a jakuzzi nem müködött, vasárnap már a szauna sem. Összeségében sok jót nem tudok mondani a szállodáról, olyan mint aminek nincs gazdája, de működik valahogy.
Valaha híres hely volt, a színészek találkozója előadás után itt zajlott le. Rendszeresek voltak a hétvégi esti rendezvények, a város éjszakai életének meghatározó helyszíne volt ez az egyébként kiváló helyen épült, adottságait annak idején igen jól kihasználó szálloda.
33 évvel ezelőtt jártam itt és 2015 végén. Ha a szobában nincs lapos tévé, hajszárító, vízforraló, meg a szuper kényelmes ágybetét, azt hihettem volna, hogy ugyanúgy van minden, mint anno. A fa redőny leeresztése akkora zajjal jár, hogy még az utcán járók is felkapták rá a fejüket.
A sötétítő függöny nem húzható össze, a görgők egy kis szappanos kenésért nyöszörögnek. Az avítt berendezés múltidéző hangulatával nosztalgikus érzéseket kelt, akinek van min nosztalgiázni. Az egész épületre ráférne a felújítás, de nem akarom azt mondani, hogy elég "lepukkant", inkább mondjuk úgy: patinás. Bizonyára ezért csak 3 csillagos. Egyébként nagyon jó helyen fekszik a város szívében, a Tisza partján. Gyógyvizének külön érdeme, hogy a fürdőszobákban a meleg-víz csapból is az folyik. A fürdője nagyon jó, a masszőr jó kézzel megáldott. Az étterem szép, de a reggeli svédasztalos kínálattól többet vártam (mennyiségben, minőségben). Illúzióromboló volt, hogy közben jött a takarító személyzet, valami agyonmosott pólóban, kerti kalucsnival a lábán. A recepciós készséges, de tömeges kijelentkezéskor egymagában kevés, a lépcsőnél áll a sor vége. Jobb sorsot érdemelne, gyöngyszeme Szolnoknak, csak nyilván ez is ráfordítás kérdése. Azért mentünk oda, hogy jól érezzük magunkat, sikerült.