A szolnoki Tiszavirág Fesztivál okán töltöttem egy éjszakát a szállóban. Finom, csendes hangulata van a régi épületnek, aszemélyzet is visszafogott, de korrekt. Mind a recepció, mind a reggeli kiszolgálás kifogástalan volt. A szoba berendezése kissé ósdinak tűnt, bár stílusában illett a régi klasszicista épülethez.
Nagyon szép épület. Remek volt , hogy bármikor használhattuk a fürdőt. A fürdőben még két szauna is található (száraz és nedves). A személyzet szinte a tenyerén hordott minket. Az étel kiváló volt. A szobában pedig termálvíz van. A gyerekeket szinte alig tudtuk kivinni a szabadba, annyira tetszett nekik a szálloda. A parkoló tágas és őrzött. Mindenkinek ajánlom.
Valahogy már második alkalommal hozta úgy az élet, hogy a férjem a karácsonyi készülődést követően áll elő azzal a remek ötlettel, hogy kettesben töltsünk el pár napot Szolnokon. A gyerek addig élvezi a nagyszülők gondoskodását, nekünk meg az egész év lezárásaként, lehetőségünk van egy kis "lazulásra". Mindkét alkalommal remekül éreztük magunkat, köszönjük.