Néha megsétáltatom nagymamám, ilyenkor beülünk egy-egy helyre enni. A városban járva, gondoltam kipróbáljuk ezt a helyet is. A barátkozás nem kezdődött jól. Elég magas a terasz építménye ahhoz, hogy tolókocsival könnyen feljusson az ember. Ugyanakkor pozitívum, hogy a teljes terasz fölött árnyékoló volt, kellett is az erős napsütésben.
Korán, fél 12 körül érkeztünk, de már voltak távozók az étteremből. Mi is egy felszabaduló asztalnál tudtunk leüni - mivel nem akartunk a dohányzó részre ülni. Két pincér rohangált, az egyik gyorsan leszedte az üres poharakat az asztalunkról. A hatalmas menülapról választottunk. Kétféle leves és napi ajánlatban kb. 8, továbbá heti-, és a jóisten tudja, hogy még miféle ajánlatból lehetett választani. Különböző levest választottunk. Én a napi ajánlatból egy finom húsos lazagnet kértem, míg nagyim rántott sajtot hasábbal. Neki sok lett az étel, ezt a végén készségesen becsomagolták. A tészta jól sikerült, kellemes ízhatású volt, jól is laktam vele. Finom házi szörpöt fogyasztottunk hozzá. Bent nem jártunk, így magáról az étteremről, a mellékhelyiségről nem tudok nyilatkozni. Ár-érték aranyban nagyon jó!
Három éjjelt töltöttünk Szombathelyen ebből kétszer itt ettünk. Nagycsaládos vagyok a levest nem csészébe hozták, hanem 2 tállal kaptunk, ezért mindenki két tányérral evett és a második fogás is ízletes volt, valamint a körettel lehetett variálni, mindenki elégedett volt másnap amikor odaértünk a pincér mikor betértünk összehúzta az aszalokat, hogy kényelmesen elférjünk, valóban vendéglátósok. Amennyiben arra járunk oda megyünk.
Nov.12én vacsoráztunk ott jó páran. A pincérek pikk-pakk kihozták az legfinomabb ételeket. Ez biztosan nem leveskockából készült húsleves volt!! Bőséges finom családias környezetben. Ital, meglepően jó árban, tiszta pohárban.
Többször is jártunk más ebben az étteremben, párommal. Az étterem helyiségei tiszták. Az ételek finomak, bőségesek, megfelelő áron vannak, bőven van miből választani. Az étterem dolgozói kedvesek, udvariasak, és villám gyorsak. Mindenkinek bátran ajánlom. Szinte mindig telt ház van, de, megéri egy kicsit várni.
Testvéremmel érkeztünk ebédelni az étterembe. Eléggé éhesek voltunk, a húgom pedig nagyon válogatós így nem lehet vele csak úgy beülni valahová. Szimpatikus volt, hogy már a kapualjban ki volt rakva az étlap. Kétféle levesből tudtunk választani, és kb 15 féle főételből.
Van mindig csirkemell, vegetáriánus menü, tészta, főzelék, sertés hús is különböző elkészítéssel. A levest egy nagy tálban kaptuk meg, így annyit merhettünk amennyi jól esett (nem vagyunk nagy levesesek). Menünk mellé kedvező áron választhattunk italt, savanyúságot is. Finom ételeket kaptunk, gyorsan ki is szolgáltak minket. Egy kicsit mogorva pincért fogtunk ki, aki eléggé sürgetett minket, így úgy gondoltuk, hogy a desszertünket már máshol fogyasztjuk el. Az árak elfogadhatóak, kb. 1500 ft / fő (leves, főétel, savanyúság, ital/ áron finom és jó adag ebédet kaptunk. Az asztalok, étkészletek és a mosdót is tisztának véltük. Bátran ajánlom mindenkinek a helyet, még mi is biztosan visszatérünk.
Munkahelyi feladataim miatt jártam Szombathelyen és az ottani kollégák ajánlották figyelmünkbe. Először is meglepődtem: asztalra kellett várni, annyi vendég volt délidőben. Egy udvarias felszolgáló (vagy főnök? ) gyorsan intézkedett és lett asztalunk.
A választék meglepő, kétféle levesből és legalább 12-15 féle főételből lehetett választani a déli menüben, frissen készített ételek is voltak benne. Van napi és heti ajánlat, séf kedvence, valamint olyan ételek is, amelyek standard szerepelnek a kínálatban. A válaszék minden igényt kielégített. A felszolgálók gyorsak, udvariasak. Az adagok óriásiak, árban is barátságos. Ajánlom mindenkinek, aki Szombathelyen jár!
Csapattársakkal tévedtünk be az étterembe, ahol - szombat lévén - épp telt ház közeli állapot uralkodott, pont ezért esett a választásunk erre a helyre (ahol sokan vannak, ott biztos jó az ellátás). Sétáló utca felőli kiülős részen foglaltunk helyet, a pincér ahogy felszabadult a keze a felszolgált, vagy épp mosogatásba tartó edényektől.
Menübár lévén a szombati ajánlatokból választottunk, csilis fasírtot és párizsi csirkemellet húslevessel, kérdeztük, hogy ilyen kihasználtság mellett kb. mikor tudják hozni? 20 percet ígértek, bőven ezen belül falatozhattunk is. A leves nagy tálban érkezett, így mindenki annyit tudott szedni, amennyit gondolt, a főétel bőséges és nagyon finom volt. Árban egy normál adag főétel levessel ~900 Ft, nagyobb adag ~1100 Ft, ami bárhogy is nézzük bőven olcsónak tekinthető pesti szemmel nézve. A számlát is azonnal hozták kérésünkre, így tovább siethettünk a rendezvényre.
A Savaria Történelmi Karnevál idején tévedtünk be ebbe a szuper étterembe. Az itt töltött 3 nap alatt ezen a helyen ettünk a legjobb ebédet a legjobb árért. Nagyon sok vendéglátóhely tanulhatna tőlük korrektséget és a vendégek megbecsülését, mert mostanában jártam több helyen is, ahol szinte megalázzák az embert a silány adagokkal és óriási áraikkal.
A férjemmel egy-egy finom húslevest és mediterrán csirkemellet ettünk, mindegyik nagy adag volt és finom, még a rizst is olyan jól készítették, hogy akár magában is ízletes volt. Mindezért alig 2. 000,-Ft-ot fizettünk. A pincér is kedves, udvarias volt, elmondta hogy Sárváron is nyitottak egy ilyen éttermet. Elmegyünk oda is és Szombathelyre is újra. Ajánlom szívből másoknak is.
Nagyon finom és óriási adagú ételek baráti áron és a személyzet is kedves és gyors. Levessel (amit magad szedhetsz a tányérba), a főétel körettel plusz üdítő 1500 Ft-ból kijön. Tiszta étterem,sokan is voltak, ami számomra azt jelenti,hogy mások is meg vannak vele elégedve. Mindenben a maximális pontszámot adom a helynek. Szívből ajánlom,ide érdemes betérni!
A legjobb Szombathelyen! Ha nem házi koszt van nálunk és tehetjük, akkor csak ide megyünk enni! Változatos és színes menüsor, kedvező árak, hatalmas adagok! A kiszolgálás kedves, gyors! Élmény itt ebédelni! Aki Szombathelyen jár annak szívből ajánlom, hogy próbálja ki! Családom is, barátaim is nagyon szeretik ezt a helyet! Ha étterem, akkor Club Korrekt. . . .