Többkörös egyeztetés után megállapodtunk a dátumban, elfogadtuk ezt a hétvégét, a hotelnek is megfelelt. Valahol az eresz alatt kaptunk szállást, a harmadik emeleten vagy padláson, nos, ez nem a legelegánsabb része a szállodának, kissé inkább a periféria, de nem nézhetjük ajándék lónak a rágószervét, igenis, minden megoldásnak örülni kell. A szállodában korábban 2004. májusában voltam, nem voltak róla rossz emlékeim, így aztán örültem, hogy megint és persze van ennek a háznak még egy sokkal korábbi vonatkozása is: én ugyanis a szomszéd háztömbben születtem. Annak idején az épület gyermekkórház volt, és én beteg is voltam, ekcémás volt a fejem, anyukám ide hordott orvoshoz, és később ez az orvos lett az anyukám férje is, azaz a nevelőapám. A ház előtti Pelikán parkan ülnek a padon kamaszkori szerelmeim hologramjai, a ház mögötti sportpályán arattam első sportsikereimet. Hát így vagyok én itt. Deja vu érzés volt a hangorkán is, a padlásszobák gyakorlatilag egy többezer fős varjúkolónia kellős közepén vannak, annak részei, elképesztő hangerejű károgás megy egész nap, és csak a napszállta után csitulnak el az ágak. Ekkor viszont erőre kapnak a csehek, mint később kiderült, egy rakás cseh vendégmunkás lakik a házban egy hónapig, éjszaka félelmetes ordítozást csapnak, fél egykor a folyosón már elég dühös tömegoszlatásba kezdtem, de kiderült, hogy a kitűnő cseh legények egyáltalán nem beszélnek/értenek angolul sem. Ez kissé rányomta a bélyegét a hangulatra. Sajnálom, hogy a wellness este nyolckor szigorúan bezár, én is igénybe vettem volna, de napközben kirándultunk. , este meg visszaértünk vacsorázni, utána meg már nem volt idő lemenni úszni egyet. Nagyon kár érte, ebből semmit nem élvezhettem. A szobában csöpögött a légkondicionálóból a víz a falra és a padlóra, hangos koppanással, egy törülközőt terítettünk oda, hogy legalább felfogja valamennyire. A TV hatalmas a falon, de nem nagyon jön belőle adás, ami jön néha az szaggat, megáll, kikockásodik, élvezhetetlen. A WIFi viszont nagyon jó, ingyenes, jelszó nélküli és folyamatosan jól működik. A lift is jól működött. A személyzet egyetlen tagjára sem lehet semmiféle panaszunk. Az elég rossz, ha esik az eső, akkor a ferde tetőablakon elég kellemetlenül dobol. Parkolás az udvarban a szálló vendégeink ingyenes. Minibár van a szobában, széf is a szekrényben. Minden nap takarítanak, tiszta minden. Kellemes két napot töltöttünk itt.