Négy éve nagyon tetszett ez a hely, most azonban csalódást okozott. Az elmúlt időszakban erősen lehasználódott az egész étterem, igénytelen lett. Az pizza égett és száraz volt.
Szuper hely! Ott jàrtunkkor(màrc. 15. ) fullon volt, amit az ètelek minősègènek a fejèben teljesen meg is èrtek. Telthàz mellett termèszetesen kicsit tovàbb tartott a kiszolgàlàs de mèg ìgy is teljesen vàllalhatò volt! A pincèrek nagyon kedvesek!
Csak hogy legyen valami negatìv is a pultos segìthetne kicsit többet a felszolgàlòknak ha ùszàs van. . . a telefon helyett. . . Szakmabelikènt is oriàsi respect a konyhànak! A csirkeraguleves elkèpesztően finom volt de a többi ètel is kivàlò! Összessègèben mindenkinek csak ajànlani tudom a helyet! Aki pedig nem èr rà vàrni 15 percel többet az ètelère az menjen a mekibe ès felejtse el az à la carte ètterembe jàràst! Ìgy tovàbb Dream Team!
A tavasbarlang látogatását követően megéheztünk, s utunkba került ez a hely. Elég tágas, de nagyon meleg, klíma nem ártana. Az ételek mennyisége bőséges, az ízvilág átlagos. Ár-érték arány rendben van, korrekt hely, csak a kiszolgálás elég lassú. Sokat kellett várni, mire a végén fizetni tudtunk.
Sokat járok ebbe az étterembe,illetve szeretek inne rendelni is mert a kiszolgálás és az ételek minősége is nagyon jó. Az árak szerintem jók, nem túl drága. Az ételek mennyisége, főleg a pizzáknál még több is, mint elég. Remélem megtartják ezt a jó szoksáukat.
Nagyon kis hangulatos hely, tetszik, ahogy be van rendezve, mindig másfajta virág díszeleg az asztalon, persze évszakhoz illő és a falon található bemélyedések is virágokat rejtenek. Nagyon hangulatos és romantikus étterem. Csak ajánlani tudom.