Ebédidőben jártunk itt, halászlét és gulyáslevest fogyasztottunk az étlapról választva. Miközben vártunk, hogy kihozzák az ételeket, a pincérnő kedvesen ropogtatni való tortilla chipset és mártogatóst hozott. Kellemes meglepetésként ért, hogy rövid időn belül hozták is az ételt. Nagyon finom volt, valószínűleg vissza térünk!
Nagyon jó, sajnos nagyon sokan vannak így lassan megy a kiszolgálás. Az étel finom és bőséges. Mosdó lehetne több is. Valójában ha az étkezés nézem csak dícsérni tudom. Nagyon fontos Szép kártyát is elfogadnak.
Kirándulás keretében jártunk Tapolcán. Ebédidőben voltunk, pörgött a személyzet, ennek ellenére rövid időn belül felszolgálták az ebédet. Nagyon kedvesek voltak a pincérek. A leves nagyon finom volt, a főétel is kellő mennyiségű és nagyon ízletes volt. A hely nagyon kulturált, tiszta volt. Csak ajánlani tudom.
Jó a kaja, csak meg kell szagolni evés előtt. Konkrétan cicegeburger büdös volt a hús. Krusovice sör jó. Erdei gombás husi finom. Girostál finom. Nem tudom miért kell elszúrni ilyen hülyeséggel.
A Peppino Pizzéria úgy került a képbe, hogy ebédelni szerettem volna, és emlékeztem egy vendéglőre, ami a tavasbarlang mellett van, a sarkon. (Szent György Panzió és Étterem), de az zárva volt. Így a tavasbarlang másik odalán lévő Peppinóba mentem, ha már itt voltam. Van terasza, de meleg volt, meg poros is az utca, hát inkább bementem.
Egyedüli vendég voltam bent, ablakok nyitva, meleg volt ott is. Vendég alig, az is a teraszon. Felszolgáló gyorsan jön, nem akartam valami nehezet enni, tanultam az elmúlt napok gyomorrontásaiból, levest nélkülöztem, rántott gombát kértem. Jó választás volt, nagyon finom volt, kifogástalan, ruccolás burgonyapürével, bár az ígéret rizs volt, de nem bántam, finom volt így is, sőt, talán még jobb is. nem drága a hely, sőt, a színvonalához képest kifejezeten olcsó. lehet, hogy mások csalódtak benne, én ajánlom.
Nem elsőként jártunk itt helybeliként, de biztos, hogy utoljára. Régebbi értékelésem során átlagosnak írtam ezt a helyet, de a legutóbbi ottlétünk után ismét írnom kell, mert akkora volt a csalódás. Ez pedig legfőképp az ételre vonatkozik. De hát egy étteremben ez lenne a legfontosabb, ugyebár? !
Szóval a párommal tértünk be, s a kiszolgálás és tisztaság átlagosnak mondható. A kihozott étel viszont minősíthetetlen volt. annak ellenére, hogy éhesek voltunk nem bírtuk megenni. A sót nem ismerte a szakács, és a harcsapaprikásnak nevezett trutymó inkább csak tömény paprika volt, némi egyébbel. Sok harcsapaprikást ettem életemben de ez volt a legrosszabb mind közül, azaz ez volt az, mit meg sem bírtam enni. Maga a hal is kétséges volt számomra, hogy egyáltalán harcsa lenne. A párom étke is hasonló "színvonalú" volt, tehát nem mondanám, hogy esetleg a szakácsnak csak halfóbiája volt. :) Szó mi szó, ide többet nem! ! !
Hosszas vajúdás után jutottunk a Tapolcán központi fekvésű Peppinó étterembe. Pontosabban a teraszára, ahova névre szóló asztalfoglalásunk szólt. A meglepő, hogy egy kinti hatszemélyes asztalt foglaltak hét személy részére, és az asztal-fejvégekre nem volt lehetőség teríteni. Tehát szorongtunk. . .
Igaz, felajánlották, hogy kicserélhetjük az épületben lévő kényelmesebb 9 személyesre, de ott egyáltalán nem járt a levegő, mert légkondi nincs. Hétből végül hat személy rendelt, a végösszeg 17. 000Ft körüli volt. A kiszolgálás gyorsaságával és a további minőséggel bajunk nem volt, ám az ételek minősége azért hagyott némi kívánnivalót. Jómagam limonádét szerettem volna, de cukor nélküli nem volt (nem értem, miért nem lehet ilyet előállítani hirtelen, ahol víz és citrom megadatik). Az egyik résztvevő pisztrángja ízetlen volt, a többiek is teljesen átlagossá (vagy alattivá) értékelték az ételt. Jómagam hagymalevest ettem cipóban, különös kifogásom nem adódott. Szerencsétlenségünkre a közeli téren publikus rendezvény zajlott, a hangosítás miatt egymás hangját nem hallottuk (ez persze nem az étterem bűne, de egy helyzet része volt a jelenség). Összességében: ide még egyszer nincs látogatási tervünk, erről másokat is lebeszélünk.
Remek hely, már többször ettünk itt a párommal. Mindenkinek ajánlom! A palacsintákat ki ne hagyjátok, egyik finomabb, mint a másik! Gyors, udvarias a kiszolgálás, a kaja finom, ízletes és megfelelő mennyiségű. A pincérek mindig mosolyognak, lelkesek és kedvesek. Amikor erre járunk, mindig betérünk e helyre. Próbáljátok ki!
Nagyon udvarias és gyors kiszolgálásban volt részünk. Hangulatos helyen fogyaszthattunk el két remek steak-et. Én csak ajánlani tudom aki Tapolcán finomat szeretne enni annak tökéletes választás.