Több alkalommal voltunk ott. Sajnos mindig csalódás ért. Nem azt kaptam amit az étlapról kértem. Ha ezt szóvá tettem, még nekik állt feljebb. Csak rossz tapasztalaim vannak.
Többször jártam itt, és a felszolgált étel minden alkalommal csalódás volt. A haltálon ponty helyett (amit az étlap ígért) olcsó minőségű pangáziuszt, mandulás pisztráng helyett égett olaj ízű szezámmagos pisztrángot szolgáltak fel; a leves, színe és íze alapján ítélve, egyetlen egyszer sem volt friss.
nemrég jártunk itt párommal,és egy barátunkkal. kb 300km utazás után úgygondoltuk jó ötlet betérni ide. . hát tévedtünk. . baratságtalan kiszolgálás. az étlapot kelletlenül elénkdobó pincér csak kezdet volt. A hagymakrémleves finom volt cipóban. . viszont mikor a gombás flekkent kezdtük majszolni kiderült,h az étel tele van férgekkel.
. . igen,fehér férgekkel. . nos a pincér szavaival élve. . az ő nagyszívűsége miatt csak a levest kellett kifizetni. . panaszkönyvet nem mutogattak,el nem köszöntek. . számlát lefitymállóan elénkdobva sarkonfordult a kedves pincérúr. . és hipphopp eltűnt. várni erre a remek extrémínyenc tálra kb egy órát kellett. . mondjuk nem siettünk sehova. . és nemis ezzel lett végül probléma. . nyilván a helyi köjál is idejár mindennap enni. köszönjük az élményeket peppino
Ebédidőben jártunk itt, halászlét és gulyáslevest fogyasztottunk az étlapról választva. Miközben vártunk, hogy kihozzák az ételeket, a pincérnő kedvesen ropogtatni való tortilla chipset és mártogatóst hozott. Kellemes meglepetésként ért, hogy rövid időn belül hozták is az ételt. Nagyon finom volt, valószínűleg vissza térünk!
Kirándulás keretében jártunk Tapolcán. Ebédidőben voltunk, pörgött a személyzet, ennek ellenére rövid időn belül felszolgálták az ebédet. Nagyon kedvesek voltak a pincérek. A leves nagyon finom volt, a főétel is kellő mennyiségű és nagyon ízletes volt. A hely nagyon kulturált, tiszta volt. Csak ajánlani tudom.
Jó a kaja, csak meg kell szagolni evés előtt. Konkrétan cicegeburger büdös volt a hús. Krusovice sör jó. Erdei gombás husi finom. Girostál finom. Nem tudom miért kell elszúrni ilyen hülyeséggel.
Nagyon finom ételeket, italokat szolgálnak fel. A pincéreknek ( némelyiknek ) nagyon jó a humorérzékük. Poénos megszólalásuk vidámabbá, érdekesebbé teszi a helyet. Viszonylag hamar megérkezik a rendelt étel, de mikor mégsem akkor is ellehet ütni az időt. Nem volt ez jellemző. Régebben igen,mivel sokszor jártunk ide kb.
1 éve lepukkant az étterem. Azóta valószínű új a szakács és a személyzet nagy része is. ( bár az elmúlt 5-10évet még most sem éri utol)Már nincs rá panasz. Ajánlom mindenkinek az év bármely szakában. Remélem a színvonal csak jobb lesz így hát gond egy szál sem.
Nagyon jó, sajnos nagyon sokan vannak így lassan megy a kiszolgálás. Az étel finom és bőséges. Mosdó lehetne több is. Valójában ha az étkezés nézem csak dícsérni tudom. Nagyon fontos Szép kártyát is elfogadnak.
A Peppino Pizzéria úgy került a képbe, hogy ebédelni szerettem volna, és emlékeztem egy vendéglőre, ami a tavasbarlang mellett van, a sarkon. (Szent György Panzió és Étterem), de az zárva volt. Így a tavasbarlang másik odalán lévő Peppinóba mentem, ha már itt voltam. Van terasza, de meleg volt, meg poros is az utca, hát inkább bementem.
Egyedüli vendég voltam bent, ablakok nyitva, meleg volt ott is. Vendég alig, az is a teraszon. Felszolgáló gyorsan jön, nem akartam valami nehezet enni, tanultam az elmúlt napok gyomorrontásaiból, levest nélkülöztem, rántott gombát kértem. Jó választás volt, nagyon finom volt, kifogástalan, ruccolás burgonyapürével, bár az ígéret rizs volt, de nem bántam, finom volt így is, sőt, talán még jobb is. nem drága a hely, sőt, a színvonalához képest kifejezeten olcsó. lehet, hogy mások csalódtak benne, én ajánlom.