Több alkalommal voltunk ott. Sajnos mindig csalódás ért. Nem azt kaptam amit az étlapról kértem. Ha ezt szóvá tettem, még nekik állt feljebb. Csak rossz tapasztalaim vannak.
Többször jártam itt, és a felszolgált étel minden alkalommal csalódás volt. A haltálon ponty helyett (amit az étlap ígért) olcsó minőségű pangáziuszt, mandulás pisztráng helyett égett olaj ízű szezámmagos pisztrángot szolgáltak fel; a leves, színe és íze alapján ítélve, egyetlen egyszer sem volt friss.
Nagyon éhesen, hosszas keresgélés után, véletlen érkeztünk éppen ide. A kiszolgálás semmilyennek is mondható, de inkább nagyon figyelmetlen. Az étlapról választott ételek közül több is valójában nem volt. Kértünk egy levest, az nincs, választottunk másikat, a sincs. . így tovább. Házi limonádé, cukros víz.
Pizzákat rendeltünk, életem legborzasztóbb pizzája volt. Mindről hiányzott a pizzaszósz, paradicsom. . szóval kb. tészta és feltét, volt ami kicsit, volt ami nagyon rossz ízű volt. Sokat kellett várni az ételre, nem hoztak evőeszközt, csak kérésre. A leves rendben volt. Kifejezetten nem jó íz élmény volt. Sajnálom, nem szívesen írok rossz értékelést, de ez volt a tapasztalatunk ma.
nemrég jártunk itt párommal,és egy barátunkkal. kb 300km utazás után úgygondoltuk jó ötlet betérni ide. . hát tévedtünk. . baratságtalan kiszolgálás. az étlapot kelletlenül elénkdobó pincér csak kezdet volt. A hagymakrémleves finom volt cipóban. . viszont mikor a gombás flekkent kezdtük majszolni kiderült,h az étel tele van férgekkel.
. . igen,fehér férgekkel. . nos a pincér szavaival élve. . az ő nagyszívűsége miatt csak a levest kellett kifizetni. . panaszkönyvet nem mutogattak,el nem köszöntek. . számlát lefitymállóan elénkdobva sarkonfordult a kedves pincérúr. . és hipphopp eltűnt. várni erre a remek extrémínyenc tálra kb egy órát kellett. . mondjuk nem siettünk sehova. . és nemis ezzel lett végül probléma. . nyilván a helyi köjál is idejár mindennap enni. köszönjük az élményeket peppino
Hol is kezdjem. . Az egy évvel ezelőttihez képest gyökeres és homlokegyenes változások melyek az ételekre és a felszolgálásra is értendők! Belépünk és gitárszó csapja meg a fülünket, amit betudtunk a valentin napnak, helyet foglalunk és egy mosolygós pincér azonnal ott termett és jól érzékelte, hogy a gyermekeink kissé nyűgösek.
Előkerült a zsebéből a cetlije és hozott színes ceruzát, majd hajtogatott Nekik csónakot is. teljes lett a nyugalom. oldódott a hangulat köztünk is a párommal, mivel a srácok le lettek foglalva, hála a vörös inges pincérnek, így foglalkozhattunk egymással is. visszaérkezett a pincér, hozta az italokat és ajánlotta a chef menüsorát. Pikáns fűszervajjal töltött sült gombafejeket, kakukkfüves szűzpecsenye követett erdei gombás zsü vel, majd csokoládé suflé málnavelővel és vanilia fagylalttal. egyszerűen magukkal ragadtak az ízek, és maga az egész este. a Felszolgáló felkészültsége és türelme, az ízvilág, az, hogy tele volt az étterem és mégsem vártunk sokat az ételekre, az, hogy a felszolgáló minden kérésünket mosolyogva teljesítette és, hogy annyira gyerek barát volt, pedig egymaga futkozott asztaltól asztalig egy kishölggyel. . . egy mondat megragadt bennem amit a pincér mondott: " a vendégnek élményt kell nyújtani, és jól kell lakatni a lelket is" nos kérem, ez sikerült! Nem vagyok egy nagy bloggolós típus, sőt, ez az első publikációm, de ezt a helyet mindenkinekl ajánlani tudom csak!
Több esetben is jártunk ebben az étteremben, és alapvetően minden rendben volt. A kiszolgálás jó és kellően barátságos, az ételek jók, az adagok megfelelőek. A hely elhelyezkedése kitűnő. A választék jó, s mindenki megtalálhatja a neki valót. Érdemes kipróbálni a cipós leveseket! Érdemes felkeresni, ha Tapolcán jár valaki.
Nagyon finom ételeket, italokat szolgálnak fel. A pincéreknek ( némelyiknek ) nagyon jó a humorérzékük. Poénos megszólalásuk vidámabbá, érdekesebbé teszi a helyet. Viszonylag hamar megérkezik a rendelt étel, de mikor mégsem akkor is ellehet ütni az időt. Nem volt ez jellemző. Régebben igen,mivel sokszor jártunk ide kb.
1 éve lepukkant az étterem. Azóta valószínű új a szakács és a személyzet nagy része is. ( bár az elmúlt 5-10évet még most sem éri utol)Már nincs rá panasz. Ajánlom mindenkinek az év bármely szakában. Remélem a színvonal csak jobb lesz így hát gond egy szál sem.
Az étterem kiválasztása fekvése szerint történt, egyszerűen ez van legközelebb a tavasbarlangi látogatóközponthoz. Családi kirándulásunkat koronáztuk meg a hely meglátogatásával. Ugyan pizzériaként van feltüntetve, mégis inkább étteremként jellemezném. Csak egy-két elvetemült, puhap. . s [moderálva - a szerk.
], nagyvárosi elkényeztetett gyerek kért pizzát, mely ránézésre megfelelő adag volt. Bár telt ház volt a kerthelyiségben, az étterem főépülete üresen tátongott. Két pincér sürgött forgott, viszonylag gyorsan ment a rendelés és a kiszolgálás is. Szokásunktól eltérően levest nem rendeltünk, így a folyékony eleségről nem tudok kritikát írni. Gyerekeknek rántott camambert sajtot rendeltünk, mely áfonyalekvárral volt tálalva. A lekvár nagyon finom volt és a gyerekek élvezték, hogy maguknak kenegethették. Így jutott belőle a pólóra, pulcsira is:-) 2 személyes Peppino tálat rendeltünk, amely bár kacsasültet és csirkemájat is tartalmaz, a sertéshúsok közt van feltüntetve. Nagyon gusztusosan volt tálalva. A töltött borda (németül GORDON bleuként feltüntetve - [moderálva - a szerk. ]) nem sok sajtot tartalmazott, valamint vesszőparipám a rizs száraz volt. Egyébként a kacsasült nagyon finom volt, a csirkemáj feledhető. A hasábkrumpli valamilyen oknál fogva bár forró, mégis puha volt. Lehet, hogy mikrózták? Az árak megfelelőek, nagyjából 2000 FT körül van egy normál adag.