Tapolcán, a hangulatos Malom-tó partján áll a Hotel Gabriella. A város szülötte, Batsányi János költő hűséges feleségéről elnevezett szállodát a XIII. században épült egykori vízimalomból alakították ki. A hotelt övező tó különböző források vizének felduzzasztásával keletkezett, egész évben 18 fokos.
Immár második éve jövünk vissza, ebbe a csodálatos környezetben elhelyezkedő hangulatos, csendes, tiszta, otthonos hotelba. A reggeli bőséges, és változatos. A személyzet udvarias, és segítőkész. A Malom-tó, és környezete csodálatosan szép. Még visszatérünk jövőre is erre a csodálatos helyre.
Már második évben tértünk vissza nyaralni ebbe a romantikus halastó partján elhelyezkedő vízimalmos hotelbe. A személyzet kedves és segítőkész, a reggeli bőséges, finom, friss, mindenki találhat kedvére valót. A szobából a kilátás gyönyörű, a tóra néz, a szökőkútra. Kellemes sétákat lehet tenni a tó körül, a virágok között. A fagyi is finom. Jövőre is eljövünk újra!
Már fél sikert jelent az, ha egy szálloda kiválóan egészíti ki a természet adta lehetőségeket. Nagyon jó példa erre a Gabriella Hotel Tapolcán. Bárkinek merem ajánlani azt a szállót, ahol kedves személyzet foglalkozik az emberrel, friss, ízletes ételeket szolgálnak fel gyorsan, vagy szépeket álmodtunk a jól berendezett szobákban.
A szállás szépen megújult környezetben helyezkedik. Örömmel vettük, hogy a Gabriella Hotel oldalán lévő kerék is működik időnként. Igazán látványos színfoltja lett a városnak a malomtó. A hotel 3 csillagnak bőven megfelel, szerintünk meg kellene célozni egy újabb felminősítést.
Adventi hangulatban érkeztünk egy egész napos munka után 600 km-t utazva. A kiszolgálás, a látvány, a fogadtatás kiváló volt. A vacsora tényleg szuper volt, a libacomb, a párolt zöldségek. . . :-) Ajánlom mindenkinek, aki a környéken jár. A szobánk ablakából elénk tárult a tó gőzölgő vízfelülete. . . , nagyon romantikus volt. Köszönjük!
Gyönyörű hangulatos környezetben ,kiváló szolgáltatást kaptunk,érdemes ezt megtapasztalni,ha lehetőségünk lesz máskor is szivesen vendégeskedünk ott. Felújitás előtt is igénybe vettük a hotelt,de most igazán biztosítja a kényelmet. A véleményem ennyi,nem akarok feleslegesen szót szaporítani.
Csodálatos fekvésű szállás, a közvetlen környezete minden irányból gyönyörűen fel van újítva. A szoba teljesen korrekt volt, a személyzet kedvessége pedig felülmúlta a várakozásaimat, legalább 6 szívecskét érdemelnének az 5-ből! :) A reggeli kínálata talán lehetne bővebb.
(Aki nyitott ablaknál szeret aludni és/vagy könnyen ébred, számítson rá, hogy a szálloda mellett közvetlenül templom van, és reggel 6-kor bizony harangoznak. )
Gyönyörű környezetben található a szálloda, mely tökéletes pihenést nyújtott. A szoba tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak, tiszta, kényelmes, csodás kilátás az ablakból, a kánikulában a klímaberendezés nagyon jó szolgálatot tett. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Biztos, hogy ide még el fogok menni, és másnak is szívesen ajánlom.
Tökéletesen elégedett vagyok a szállodával. A szoba tiszta, kényelmes, jó elhelyezkedésű, a klímaberendezés nagyon jó szolgálatot tett a hőségben. A reggeli finom volt és bőséges. A szálloda személyzete kedves, udvarias, mindig készségesen álltak rendelkezésünkre. A nyaralás végén szívesen segítettek a csomagok őrzésében, míg mi bejártuk a várost. Szívesen ajánlom mindenkinek a Gabriella Szállót.
Műemléki épület oldalán lévő vizimalom-kerék - bár szemmel láthatóan nem volt sérült - nem működött, ez csökkentette a kiváló összhatást. Egyedülálló helye, a mellette lévő két tó, tele aranyhalakkal, késő éjszakáig működő szökőkúttal, a közeli templom hangulatos időjelző harangozása, a frissen ültetett virágokkal, a parkban szobrokkall rendkivül barátságossá varázsolta ottlétünket.
Tetszettek az emléktáblák is a parkban. Több emléktábla "névadója" köztéri szobrot érdemelne. /leginkább mind/ Tapolca hirnevét öregbitik ezzel. Javaslom, hogy tegyék meg. Orvosként nálam a tisztaság orvosi mértékű, ezért elnézésüket kérem. Akadozott a fűtés, mely később jól beindult. A gépkocsi parkolóban nehezen fértünk el. Összességében kiváló környezetben kiváló ellátást kaptunk. Másoknak is ajánlani fogjuk. Köszönjük ezt a csodát!