A Balaton-felvidék hangulatos kisvárosában, Tapolcán található a Pelion Szálloda, mely rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Gyógyászati részlegünk kezel reumatikus és légúti betegségeket. Közvetlen összeköttetést kínálunk a tapolcai gyógybarlanggal. Mindenkinek igazi felfrissülést kínál a wellness részleg.
Kellemes környezetben lévő, rengeteg szobát magában foglaló szálloda, melynek az összehangolásához nagyon sok embernek a jól végzett munkájára van szükség és ez itt példaértékű volt. Kiemelném az étkezést, ami csillagos ötös volt, kivéve a süteményeket, ami beszállítóktól érkezik, ide egy helyben lévő cukrász kell.
Nagyon jól sikerült a szilveszteri programok sora, jók voltak a zenekarok, a fellépők. Kellemesek a medencék, szaunák. Cserére várnak folyosókon és a szobákban lévő szőnyegek, mert azok kissé lehangolók. Összbenyomás kellemes volt, jól éreztem magam, köszönöm, Javaslat: mikrobuszos kirándulás a környékbeli gyönyörű vidékre, mert nem mindenki érkezik kocsival.
Személy szerint nagyon jól éreztem magam nem tudok semmi olyant írni ami nem felelt volna meg. Sok helyen jártam de ez volt a legszebb legtisztább Hotel. A rengeteg látni való és a várost egy ékszerdobozhoz tudom hasonlítani. De sajnos a pénztárcám nem engedi meg hogy még egyszer láthassam ezt a gyönyörű várost eddig is csak azért tehettem meg mert a nyugdíj mellett dolgoztam. Üdvözlettel Etelka Bíró Károlyné
Párommal kettesben töltöttünk itt egy hétvégét. Imádtuk. Nincs olyan amibe bele tudnék kötni. A személyzet rugalmas és segítőkész. A szobánk nagyon szép volt kényelmes volt az ágy. Fürdőkádas volt a szobánk ezt külön imádtam :) az ételek Isteni finomak voltak választékban és ízben is tökéletes. A wellness részleg szuper. Csak ajánlani tudom
Tisztaság volt az egész hotelben. A személyzet kedves és segítőkész. Nagyon sok féle étel van a kínálatban reggelinél és vacsoránál is. A wellnesnél van egy apró megjegyzésünk. A kinti medence vize ha csak 2 fokkal melegebb lenne akkor komfortosabb lehetne, de összességében ez nem befolyásolta, hogy kellemesen töltsük az időt.
Tapolca Hungest Hotel Pelion nagyon jó élményt adott. A szállásvadász viszont "kellemetlen" élményeket is hozott a végén. ( lefoglaltam, kifizettem egy hónappal előtte és meglepetésre az utolsó héten azt írta, hogy foglallásának befizetése lejár "x"nap múlva, mintha nem fizettem volna még be. Keressem aaz igazolásokat, telefonáljak, e-mailezzek. . . . LEGYENEK PONTOSABBAK ! ! !
Mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve! Kiemelném a svédasztalos ellátást! Nagyon ízletes,változatos,bőséges volt a választék! A személyzet udvarias mindenhol! Csak jót tudok írni,és mindenkinek ajánlani fogom! Nagyon szépen köszönünk mindent. Most voltunk önöknél másodszor,de biztos hogy megyünk még!
A dupla gyógyhatás az igazán kellemes jó hatású tapolcai gyógyvíz mellett a barlangi pihenés és a légzéstornák. Kellemes hangulatú volt a felnőtt pihenő a sólámpákkal. Jó megoldásnak találtuk a szauna lepedő biztosítás rendszerét a kártyákkal. Még impozánsabb lenne a szauna részleg egy jégkúttal.
Nagyon jól kiegészíteni a gyógyhatást egy kneipp taposó a wellness részlegen. A komfortosság fokozására pedig egy fürdőruha centrifuga elhelyezése jelentene sokat, ami a hűvösebb napokon is eredményesebb hatást biztosítana az erkély mellett a szobákban. Nagyon tetszett, hogy a legkisebbeknek is sok élményt biztosítanak. Így a gyermekes családosok pihenése is kiváló.
Csendes, kellemes környezetben található szálloda, udvarias, figyelmes kiszolgáló személyzet, nagyon kellemes, színvonalas welnesz részleg, akár szórakozni, akár gyógyulni akarsz, mindent megtalálsz, a bár színvonalas, ár-érték arányban kiváló, a hallban este nap mint nap színvonalas műsorok, tánc, zene.
Kifejezetten kedves volt a kiszolgálás (recepció, étterem); a közös terek, a szoba, wellness, tágas, kényelmes, tiszta. Minden működött a szobában és a wellness-ben is. Az étteremben bőséges és ízletes volt a választék, illetve ha valami elfogyott, nagyon hamar utántöltötték.
Csodálatos 4 éjszakát töltöttünk a Pelionban. Nem lehet szavakba foglalni, hogy milyen szuper volt. A családunkból már a Lányomék foglaltak november 12-től. A Fiamék csak jövőre mennek. Több ismerősömnek is tetszettek a képek, és a beszámolóink. Nagyon kedves volt a Személyzet, az ételek kifogástalanok voltak ízben mennyiségben egyaránt. Gratulálunk, további sok sikert kívánunk.