Hunguest Hotel Pelion Tapolca ★★★

Hunguest Hotel Pelion TapolcaHunguest Hotel Pelion Tapolca
Hunguest Hotel Pelion TapolcaHunguest Hotel Pelion Tapolca
306 fotó

Hunguest Hotel Pelion Tapolca bemutatkozása

A Balaton-felvidék hangulatos kisvárosában, Tapolcán található a Pelion Szálloda, mely rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Gyógyászati részlegünk kezel reumatikus és légúti betegségeket. Közvetlen összeköttetést kínálunk a tapolcai gyógybarlanggal. Mindenkinek igazi felfrissülést kínál a wellness részleg.

507 vendég véleménye alapján

4,3Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,7Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hunguest Hotel Pelion legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
41.610 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Mikulás hétvége (min. 2 éj)
Mikulás hétvége
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion Karácsony (min. 2 éj)
Pelion Karácsony
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hunguest Hotel Pelion Tapolca vélemények

2022. március 16.gyerekekkel járt itt
Véleményem szerint családias légkör volt e pár napban! A gyermekeknek remek programok voltak! A kikapcsolódás és a pihenés minden feltétele adott volt! A szoba erkélyéről csodás kilátás nyílt a Balaton - felvidékre! A személyzet kedvessége és munkája rendkívül precíz és gyors volt! Köszönjük ezt a 3 napot amit itt töltöttünk! Ajánlom másoknak is!
Gyenge 2022. március 7.a párjával járt itt
Melegebb lehetne a kinti medence vize, kevés a vacsora választék, valami érthetetlen módon külön sorba kell állni a főételért és a meleg reggeliért, a reggeli kifogástalan. Az előtér lehangoló, a szobában a szőnyegpadló csere időszerű, az ágy alacsony és kényelmetlen, a fűtés érdekes. . de fentiekkel nem lenne gond, ha a szálloda 3, nem pedig 4* lenne. Egyébként gyermekbarát jellegű, Tapolca és környéke pedig gyönyörű.
Kiváló 2022. február 9.a párjával járt itt
A személyzet kedves és figyelmes volt, mindenben segítettek amit kérdeztünk. A szoba tiszta-tágas-kényelmes és jó felszereltségű. Az étkezésnél mindig megtaláltuk a nekünk megfelelő ételt amik finomak és ízletesek voltak. A választék is kifogástalan. A wellness részleg tiszta, kedves kiszolgálás, szuper medencék! Mindent összefoglalva jól éreztük magunkat-jót pihentünk!
2022. február 5.a párjával járt itt
Szeretünk volna még egy éjszakára maradni. Amit kértünk a recepción amire azonnal kijelentette az úriember pénteken telt ház lesz. Mikor megérkeztünk kértük! Oda utazás közben értesültünk róla hogy több szabit kapott a nejem. Mivel az egészségügyben dolgozik. Ez egy kis csalódás. De ettöl függetlenül nagyon jól éreztük magunkat! ! Biztosan vissza jövünk! !
2022. január 31.a párjával járt itt
Az ételek nagyon finomak, frissek voltak és hatalmas választék volt. Kedves, tisztelettudó személyzet. Az nem tetszett viszont, hogy a szobához tartozó kártya nem mindig működött, így nem tudtunk bemenni a szobába vagy ha be is jutottunk akkor nem kapcsolódott fel a villany és ezért többször le kellett mennünk a recepcióra.
Kiváló 2022. január 24.a párjával járt itt
Klassz a helyiségek bútorozása. Nagyon tetszett a rakodó felületek kialakítása. Mindennek megvan a helye.
A szőnyeg cseréje aktuális lenne, mert a takarítás ellenére is látványosan száll és ül meg a por.
A reggeli kínálat pazar. A vacsora lehetne változatosabb, fittebb, a köretek egysíkúak, nagyon "magyarosak. "
(Nem lenne rossz egy úszómedence. )
2022. január 13.barátokkal járt itt
Mi elsősorban szilveszterkor voltunk a szállodában. A terem és a vacsora teljesen megfelelő. A zene is jó lenne, ha halkabb lenne és nem csak a basszus dübörögne annyira, hogy beleremeg az ember szíve. A szoba megfelelő volt, tiszta. Nagyokat lehetett a városban sétálni. A reggeli és vacsora nagyon finom volt, bárki választhatott magának.
Átlagos 2022. január 7.a párjával járt itt
Személyzet kiválló, az étkezés is kiválló kategóriába helyezném.
A spa szolgáltatásnál hiányoltam a fodrász, pedikűr szolgáltatást, illetve a masszázsra sem kaptam már helyet, mert betelt.
Összeségében az ár/értékét arány megfelelt számunkra.
Várjuk a hotel felújítás utáni állapotát, reméljük, hogy még több lehetőségünk lesz mind kint és bent további opciók kihasználására.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már
Kiváló 2022. január 3.barátokkal járt itt
Először jártunk a szállodában és nagyon tetszett, mindennel meg voltunk elégedve. A szobák szép tágasak, tiszták és az ágy is kényelmes. Sok vendég volt, de nem volt tumultus, az előtér és az étterem is jó tágas. A személyzet nagyon kedves, udvarias. Az ételekkel is maximálisan meg voltunk elégedve, bőséges volt a választék mind reggelinél, mind vacsoránál.
Kiváló 2022. január 3.barátokkal járt itt
Hunguest Hotel Pelion Tapolca a térképen
8300 TapolcaKöztársaság tér 10.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • Török fürdő (hamam) • csúszda • bioszauna • sóbarlang • aromakabin • thalasso terápia
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek