Wellness szálloda és borhotel ötvözete az Andrássy Rezidencia Wine és Spa Tarcalon, Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének szívében. Az ötcsillagos wellness szálloda magas színvonalon kínálja a vendégeknek a borgasztronómiát, a spa-kényeztetést és a minőségi vendéglátást.
Átalakítás után nagyon szép lett ,a minőség nem változott.Kellemes zene a terekben, gyönyörű wellness,fiatalos személyzet,finom ételek.Jótt tett a változás a hotelnek.Hibátlan
Már másodjára járunk itt. Semmit sem változott. Igényes,tiszta szobák,finom ételek,ami szerviz tányéros vacsorát foglal magába. Választékos reggeli,finomságokkal. A wellnessrészleg kiemelkedő. szuper ,jó hőfokú úszómedence,szaunák,gőz,többféle élményzuhany,merülőmedence,jég,stb. Reggel 8-20-ig nyitva,reggel melegre fűtre nyitásra. A barlang részén élményelemek a meleg vízben. Minden korosztálynak szuper!
Feleségemmel töltöttünk itt el egy hétvégét. A szállodáról csak jót tudok elmondani. Tágas, nagyon kényelmes szoba várt minket, ásványvíz és aprósütemény bekészítéssel, ajándék koncertjeggyel. A wellness részleg az egyik legjobb azok közül, ahol jártunk eddig, különösen a barlangfürdő és a szaunavilág tetszett.
A reggeli és a vacsora nagyon jó, bár kicsit furcsa, hogy vacsoránál menüválasztásos rendszer van, talán jobb lenne ha étlapról lehetne rendelni. A felszolgált borok egytől-egyig elnyerték tetszésünket, különösen a desszertbor (Basilicus Mindenjó). Olcsónak nem mondanám a helyet, de mindenképpen megéri. Visszajövünk még!
Félpanziós csomagot kértünk a hétvégére, bőséges volt mind a reggeli mind a vacsora, a vacsoránál háromféle menüből lehet választani. Számunkra tökéletesen megfeleltek a választott ételek. A szuperior szoba kényelmes, tiszta és nyugalmat árasztó volt. Az ágyuk kifejezetten kényelmes!
A megszokott napi 5 óra alvásunkat felváltotta egy 11 órás alvás melyet észre sem vettünk, annyira fantasztikus volt! A wellness részleg pont jó ahogy van, nem kell hallgatni a degradáló hozzászólásokra. Ha az ember jól akarja magát érezni jól fogja! Aki meg a kákán is csomót keres az máshol is találni fog hibát. Köszönjük a személyzetnek az udvarias azonnali segítséget mindenben.
A hotel 2017 szilveszteri csomagját vettük igénybe, 3 éjszakát töltöttünk el, beleértve a szilvesztert is. A hotel tisztasága kifogástalan volt, a személyzet is nagyon kedves volt és tényleg mindent megtettek, hogy a vendégek elégedettek legyenek. A Wellness részleg is kellemes volt. A barlangfürdő nagyon ötletes, csak levegőtlennek éreztem többször.
De a medence vizek hőmérséklete rendben volt, tiszta volt minden. Külön tetszett, hogy nem volt tömeg. Félpanziós ellátást tartalmazott a csomagunk. A szálloda gyengeségét a konyhán találtam meg. A reggeli egy középkategóriás reggelinek felelt meg. Egy 3 csillagos hotelben is ilyen szinvonalú, választékű reggelit nyújtanak. A vacsoráknál az ételek pazar minőségűek voltak, különleges ízek, művészien tálalva. Viszont a mennyiséggel voltak gondok. Éppen elég volt, hogy ne legyünk éhesek. Ezt betudtuk annak, hogy egy ötcsillagos hotelben az elegancia a lényeg, mégsem szólhat az este zabálásról, illetve nem ez az a hely ahol az embernek tele kellene zabálnia magát. Igaz voltunk már más ötcsillagos hotelben is, ott ettünk jóllakásig, dehát elfogadjuk az eltérő arculatot. A szilveszteri gálavacsora kifogástalan volt, úgy mint a programok és a személyzet figyelmessége. Igazán jól éreztük magunkat. Összességében elmondható, hogy elégedettek voltunk, jól sikerült kis szilveszteri pihenés volt. Az ára borsos volt, de adta az élményt. Visszatérnék még szívesen.
Már jártunk itt és sajnálattal tapasztaltuk a változást negativ irányban. A szobánkban lyukak éktelenkedtek a függönyön, a TV hangyás inkább nézhetetlen. A félpanziós vacsora nem biztos,hogy mindenki izlésének megfelelő. Most kevesen voltunk igy nem lehetett választani az volt amit kaptunk. Nekem izlett a férjemnek nem.
A reggeli kifogástalan volt! A wellness az olyan nagyszerü mint volt, de kintre is kellene a nyári szezonra valami kis viz! A személyzet kedves, a tisztaság makulátlan! Összességében jól éreztük magunkat, reméljük nem hagyják hanyatlani a régi szintet vissza hozzák!
Fantasztikus egy hetet töltöttünk ebben a gyönyörű hotelben 2016 nyarán a párommal. Már a fogadtatás meglepetés, kellemes. Egy pohár kiválóan hűtött fehér bor. A szoba tágas,-imádtam a nagy, ropogós ágyat- a fürdőszoba fantasztikus! Makulátlan tisztaság. A wellness nekünk nagyon tetszett, kényelmes, kellemes, nem túlterhelt.
A reggeli minden igényt kielégítő, a vacsora egy művészet. Nekünk bejött a több fogásos különleges vacsora, ilyen kulináris élményekben még nem volt részünk. A környék kissé lehangoló, kevés a látnivaló. Az áldó Krisztus szoborhoz érdemes felzarándokolni. Kicsit csalódás volt, hogy a helyi borászatok alig voltak nyitva, szívesen bor-túráztunk volna, de erre Tarcalon nem volt lehetőség. Bár a táblák az EU támogatásról sok helyen kinn voltak, a helyek főszezonban érthetetlenül zárva voltak. . . . Sokat kirándultunk (Lillafüred, Tokaj, Miskolc). Ami meglepett, hogy a recepciós srác amikor eljöttünk 6 éjszaka után megkérdezte: Nem volt nagyon unalmas? Újra és újra visszamennénk. . .
A reggeli minden igényt kielégitő,de a vacsora katasztrofális.A déli tyukhusleves ugyan az mint az esti libaleves teljesen izetlen hig viz,a amandulás rántott: halizü olajban sülhetett, a derelyét pedig talán elfeleftették megfőzni. Bocsánat, de a szálloda és a személyzet tényleg öt csillagos.
Két ünnep között egy gyors elhatározás után döntöttünk úgy, hogy elmegyünk valahova 3 napra wellnesselni. Szerencsére a tarcali Andrássy Rezidencián volt egy még szabad szoba. Annak ellenére, hogy teltház volt, nagyon jól érzetük magunkat.
Teltház ellenére sem volt zsúfolt a wellness, a pezsgőfürdőkben, medencékben, több szaunában eloszlottak az emberek (nem úgy mint nyáron bármelyik balatoni szállodában). Sok helyen jártunk, de itt volt eddig a legjobb a wellness részleg: nagysága és sokrétűsége miatt is. Az alkalmazottak kedvesek, bármilyen kérésnek eleget tesznek. Az ételek nagyon finomak, bár kicsit sok az 5 fogásos vacsora :) A reggeli választéka is hatalmas, bárki kedvére válogathat. A szobák elég nagyok, jól felszereltek, a fürdőszoba hatalmas és jól pakolható. Az ára kicsit borsos, de megéri azt a 3 napot ott tölteni mindig. Az 5 fogásos vacsora miatt viszont hosszabb időre nem ajánlom vagy próbáljatok meg mértékletesek lenni (nekünk nem ment). Már 2x jártunk itt, de valószínűleg nem utoljára, mert szerintem ez az egyik legjobb szálloda Magyarországon.