Wellness szálloda és borhotel ötvözete az Andrássy Rezidencia Wine és Spa Tarcalon, Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének szívében. Az ötcsillagos wellness szálloda magas színvonalon kínálja a vendégeknek a borgasztronómiát, a spa-kényeztetést és a minőségi vendéglátást.
Iszonyatos szép napokat töltöttünk itt párommal. Gyönyörű csendes helyen van a hotel, ami maga is eszméletlenül tetszett. Nagyon bejönnek az ilyen régi felújított kúriák. A kaja nem vidéki egyszerű embereknek való szerintem akik "kolbászos kennyéren" nőttek fel de hozzá lehet szokni az Úri módhoz és az egyébként finom ételekhez.
(Főleg a desszertek) A wellness részleg kiváló, főleg a szaunapark és a masszázs volt a kedvencem. Nagyon szívesen visszatérnék mihamarabb ha módom lenne rá. :-)
Tokajból mentünk át 2-en a 4. évfordulónk alkalmából a Rezidenciába egy 7 tételes borvacsorára. A vacsora felejthetetlen volt! Finom ételek, még finomabb borok, tökéletes tálalás, ízharmónia!
3 órán keresztül ettünk és ittunk, a pincér kedves és figyelmes volt, nem járt a nyakunkon, hagyta hogy élvezzünk mindent, amit felszolgált nekünk, teljesen elvarázsolódtunk, szavakba nem lehet önteni amit az éjszaka során kaptunk, ennyi élményt megélni és nehéz, hát még elmondani! Nagyon szépen köszönöm amiért felejthetetlenné tették számunkra az estét!
50. születésnapomra kaptam egy hétvégét a főnököméktől. Szeretnék minden évben 50. szülinapot ünnepelni! :-) Sok helyen jártam már itthon és külföldön, de ennyire a maximumot nyujtó szállodában még nem volt szerencsém megfordulni. A személyzet a szobák, a fenséges étkek csak dicséretre méltól. Remélem újra visszatérve is ezt tapasztalom majd.
Végtelenül elegáns szálláshely. Üdvözlőitallal fogadtak a recepción,megmutatták a szobát,mosolygós volt a személyzet. Ízlésünknek megfelelően választhattunk. Az étkezések gasztro élményt nyújtottak! A wellness részleg pazar,kivetítő,úszásra alkalmas medence és jacuzzi. Szóval minden,ami a feltöltődéshez szükséges. . Csak ajánlani tudom! !
Egyszerűen szuper. Otthonos fogadtatás,az étteremben a kiszolgálás kitűnő,ha véletlen olyan ételt kívántam meg ami nem szerepelt az étlapon,elkészítették. Nagyon család centrikus. Isteni finom borkínálat,amiből tudunk hazára is vásárolni. A wellness csoda szép ,és minden van benne . Egyedül fodrászt hiányoltam az épületen belül .
A környék,és az ott élő emberek is nagyon barátságosak. A szobák ,hát azt látni és érezni kell :)Még a folyosón is szerettem sétálni a képek miatt a puha szőnyeg miatt,és persze mindezt mezítláb :)Szóval látni kell ,lazulni a kényeztetésben és a finom ételekkel kicsit bűnbe esni
50. születésnapomra kaptam a lehetőséget hogy a férjemmel 3 csodás napot eltölthessünk a szállodában. Maga a szálloda nagyon szép,a wellness rész csodálatos,eddig a legjobb ahol megfordultunk. A konyháról nem is beszélve,a sok finom étel amivel elkápráztattak bennünket. Bízom benne és tervezzük hogy még egyszer visszatérünk,most már az unokákkal,családdal.
Wellnessezés céljából látogattunk a helyre! Tulajdon képpen ez egy török fürdő jellegű gyönyörűen kialakított a wellness részleg, gőzkabin,sókamra , szaunák,hideg-meleg vizes medencék ,minden megtalálható ! A személyzet kifejezetten kedves és odaadó! Mindenben segítségünkre voltak!
Harmadik látogatásunk alkalmából meg lehet állapítani, hogy a személyzet kedvessége, kiszolgálása változatlan, kifogástalan és mosolygós. A megnyitást követően jártunk itt először, azóta néhány év eltelt, így jól érzékelhető a maradandó és a változás pozitív és negatív irányba. Az igénybe vett szolgáltatások színvonala kiváló.
A konyha ízei és választéka csodálatos. A bor kóstoló remek volt, a személyzettől kapott szóbeli ismertetés kiváló. 5* esetén automatikus elvárás külön kérés nélkül a londiner szolgáltatás. A környezetet nem csak ott kell rendben tartani ahol látszik. Lásd: a szolgáltatást nyújtó helyiségek ablakaiból a kilátás egy rendezetlen, gazos udvarra ad lehetőséget. Hiányzott az udvari "fűszerkert", ami a konyha imázsát növeli, korábban volt és jól működött.
Idén augusztusban töltöttünk el 3 napot a tarcali Andrássy rezidencián. Már maga a táj, környék is gyönyörű és lélegzetelállító volt. A szállással nagyon meg voltunk elégedve. A wellnes részleg tetszett a legjobban. nagyon igényes, rendezett, és szerencsére alig voltak. :) Az ellátás is nagyon korrekt volt.
Mi csak reggeliztünk, de az is nagyon választékos, friss, minőségi volt. A Szobával is meg voltunk elégedve, bár a falak elég vékonyak, és elég sok mindent hallottunk a szomszéd szobából. :) De csak ajánlani tudom a szállást! ! !